28

До До големите букви

преди 2 години

Предпочитам бензин за 3 лв...останалото не ме интересува. Имат 5 града, относително добре, останалото са блата

27

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите в украйна не се различават по нищо от руските изобщо цялата им държавност подобна на руската само че в украйна е противозаконно да се определяш като друг освен украинец

26

Аха

преди 2 години

До Я Национализация ***Така постъпват там с имотите на мафиотите. Нали прочете, кой е извършил конфискацията? Пък таги питаш братушките СИ - що щат в тая Италия? Не им ли е хубаво в родИна-мать?

25

До големите букви

преди 2 години

А ти уточни ли цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните в Русия ? Как ти звучи бензин за 1.20 лв. или всички битови сметки 80 лв. Сляпо вярвате на пропагандата от Козяк. Грамотни сте. Четете. Ако искаш може да се информирате. БВП на Русия бил колкото на ...Португалия ?! Чувате ли се ? Само бюджета на Москва е повече. Разликата е в стотици милиарди !

24

Анонимен

преди 2 години

Е и? Ще си купят нови.

23

До Анонимен 15

преди 2 години

Вероятно има. Нали не си мислиш че могат без причина и начин! Не мислех че ще се стигне до такива прийоми, освен санкциите. Въпреки че повечето олигарси/бандити/ го заслужават

22

Я Национализация

преди 2 години

Нали западния свят, бил срещу национализацията. Или италианците, англичаните и прочее са толкоз обеднели, че имат нужда от парите на руските олигарси.

21

Анонимен

преди 2 години

Още едно доказателство че капитализма е смръдлива система,защо не ги конфискуваха още преди войната?Отговора е пр-ст...от запад е произлязла корупцията!!

20

До Анонимен 16

преди 2 години

И те така, вече 600 години. Пък още е тук, при това с пари

19

Анонимен

преди 2 години

МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 102 ЕВРО- НА ТАЯ ЗАПЛАТА В РУСИЯ РАБОТЯТ 40%- РОССТАТ И ЕДНИ ТРУДОЛЮБИВИ ХОРА ОБРАБОТВАЛИ В РАННИТЕ СИ ГОДИНИ ПАРЧЕ ЗЕМЯ С БАБИТЕ СИ ЗАЩОТО БИЛЕ СИРАЦИ ИЛИ ПОЛУСИРАЦИ И ПОСЛЕ ЕНЕРГИЧНО ОБРАЛИ БАНКИТЕ И НАРОДА СИ И ОПАА МИЛИОНЕР/МИЛИАРДЕР И НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОИСКА СМЕТКА СЪЩО КАТО У НАС- ПОД ИНДИГО И О ЧУДО ТИЯ РОДОЛЮБИВИ РУСНАЦИ МИЛИРДЕР ОЛИГАРХ ДО ЕДИН ЖИВЕЯТ В ТОЯ ЛОШ И ИЗГНИЛ ЗАПАД, ЗАЩО.

18

Анонимен

преди 2 години

А досега тия олигарски с вилите в Италия бяха добри, така ли?

17

Анонимен

преди 2 години

Нали частната собственост била неприкосновена!Чакам да пуснете снимки на Богдана Карадочева как се възмущава.

16

Анонимен

преди 2 години

На украинските олигарси кога !

15

Анонимен

преди 2 години

На гнилия запад само в това му е силата - да конфискува, да ограбва и краде за да живее, да лъже и пропагандира без мера. Такава култура е обречена, отива на бунището.

14

Анонимен

преди 2 години

Много интересно по какъв начин се конфискува собственост. Има ли международни закони позволяващи подобни действия? Само защото са руски граждани и някой е казал че са лоши? Ами то едно време и евреите така са ги почнали. И не защитавам никой олигарх. От която и да е държава. Питам по принцип. Редно ли е без присъда от някаква инстанция да се прави нещо такова?

13

Дежа вю

преди 2 години

А ние си мислихме че комунизма си е отишъл ! Младите които не знаят какво е национализация ето това е. Държавата решава да ти вземе имотите. Не се смейте ехидно, защото това може да се случи и тук под някакъв друг предлог да решат да ти вземат собствеността. А преди 30ина години скачахме по площадите че с демокрацията повече няма да има такива неща !

12

Аньо до Натовеца

преди 2 години

Хиени, а не пирати.

11

Аньо

преди 2 години

А олигарсите какво са виновни? Никой не казва.Абрамович явно беше прекалено обичан в UK, та там действаха културно.

10

Натовеца

преди 2 години

Запада се върна към пиратските си навици.....това е краят!

9

Ето как става

преди 2 години

Само ми кажете, че в Италия не крадат. Всички са гракнали срещу Русия,....ама защо? Защото нещата са много по-дълбоко, отколкото ние обикновенните си мислим, макар че, лустрото на запада лъсва, като хиени се нахвърлят за да крадат!!!! Ето това е самата истина. А зеленски е един продажник. Само че, Русия няма да падне и ще им го вкара отзад!!!!!