202

Анонимен

преди 2 години

Гаранция вие и БСП ще се борите да минете границата за влизане в парламента

201

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Сега сте в коалиция с БСП и ИТН на клоуна Слави! Пак ли с комунистите и циркаджията Тошко ще сте на избори?

200

Анонимен

преди 2 години

Характерното за кариериста е да не зачита чуждото мнение и да се подмазва на силните на деня.

199

САЩ са врагове

преди 2 години

Всичките поамериканчени шушyмиги ще изтечете в канала до един. По времето на тyрското робство са потурчвали българите сега ги поамериканчват. Докато този народ не разбере че държавата трябва да се управлява от националисти нищо няма да се оправи. 30 години вече се повтаря едно и също и все се избират хора на международния престъпник Соросс. Унищожиха всичко и ще ви накарат да плюете на нашата история, култура и трдиции. Искат да сте хомогенна маса от хора и да ви водят на синджир.

198

Lina

преди 2 години

Хайде, ице. Като си казал - избори! Не вършите работа, нямате място в Парламента ,всички заедно от кЛОалицийката.

197

Анонимен

преди 2 години

И Ицето няма да влезе в НС. Гражданин с десни убеждения съм - но не мога да го дишам тоя. Гешев, та Гешев. Ами оляхте се. Направете реални реформи, променете законодателството така, че Гешев да не може да прави това, което смятате, че прави. Защото, като турим чертата, излиза, че всичко се свежда до това да махнете Гешев, за да може определени олигарски да си живуркат спокойно. Умам чувството, че Ицето го изнудват с нещо - той като латерна все реве "Гешев оставка", нормален човек не прави така.

196

Анонимен

преди 2 години

Още веднъж ДБ с четвъртата партия БСП, ще се бетонира като лява и умира.

195

Анонимен

преди 2 години

Тези протестъри, само това си знаят, да плюят, протестират и да искат предсрочни избори. Нищо, че вече ги проведохме три. Това им стана професия. Да се надлъгват, кой е по-по-най в манипулирането на изборите.

194

Анонимен

преди 2 години

ДСб и Ицето заедно с БКП в коалиция... Ще видите още веднъж парламент, ама друг път.

193

Швейцарско сирене

преди 2 години

Христо, ти със сто процентова сигурност си пълен D3bиЛ. Заради такива мишки, като теб живеем по чужбина, и няма 8нда се върнем!

192

Спас

преди 2 години

То избори, че ще има- ще има. Ама дори и да извъртят пак машините, нито ДБ влиза, нито ИТН, още по-малко пък продължаваме подмяната

191

izh

преди 2 години

Умно действат редакторите. Вадят статийки за тези дето и така са пълнеж в управлението. Тези дето икономическите босове ни ги набутаха ги пазят, щото и на журналистите благосъстоянието зависи от тях. Утре като се сурнем по надолнището някого трябва да хвърлят на кучетата, иначе ще трябва да се простят с банковите си сметки. И така и така такива като този са се главили за бушони. Манталитет "Един човек- един корем- два джоба" е, колко му трябва на човечето

190

Анонимен

преди 2 години

Жива да не бях , толкова лъжи от една уста даже от Бойко не съм чувала.

189

Никога повече

преди 2 години

ГРОБ и ДПС!

188

Canko 5

преди 2 години

Haresva my da ima izbori.Papagali

187

Анонимен

преди 2 години

Ти от кои се мислиш бе мишок,и ти си същият на следващите избори си аут като ПП(Продължаваме подмяната),хората изнемогват нещата набъбват и този път всички вие ще платите скъпо

186

ДДТ

преди 2 години

До осраната промяна.... Само да допълня, че делото срещу Пеевски по закона Рико е заведено от адвокат на Цв. Василев, в жалбата се твърди, че Василев не е крадец, горкия бил набеден от Пеевски. Ама, журналистите вече 3 години ни спестяват факта, че делото е образувано по жалба на Цв. Василев, който продължава да се крие от българското правосъдие....и плаща за промяна, чегъртане и сваляне на Гешев...

185

Ами да

преди 2 години

Некадърниците започна страх да ги тресе!Виждат дебелия край на тоягата! То скъпотия до шия, инфлация! Народа се усети и е недоволен! Русия и Украйна напрежение, което може да ескалира! Парламента с просто Киро начело само анализира! Дефакто незнаят как да се оправят в ситуацията! А Ристьо разбира накъде духа вятъра и , че ще се провалят и бърза с изявления за нови избори! Страх и Безсилие, силни на думи , а на дела пусто в празно наливат! Да им е Честито управлението! Но се питаме докога!

184

безпартиен

преди 2 години

тия превратаджии не могат да изкарат и 3 мес. ами се молете на бойко да се върне

183

Маджо съм

преди 2 години

Ало, ало! Чуваме ли се? Христо, не се излагай като кифладжия! Не е необходимо да си врачка, за да разбереш, че хората ще ви изритат с 300 от НС и то много скоро.