46

Анонимен

преди 2 години

алооуууу, СПОКОЙНИЯ, може да се обдите и в Зимбаве, там цените са що по високи

45

Спокоен

преди 2 години

Само да ви кажа, че цените скачат в целия свят. От Австрия, през щатите до Канада. Ама то това си беше предвидимо. Около тая пандемия се напечатаха сума пари. Що не се обадите на някой познат в Турция да чуете какво е то скачане на цени.

44

Хайде, хайде

преди 2 години

Всички знаем този "политолог" със средния пръст на чия хранилка е.

43

Реалист

преди 2 години

Борисов ни прекара през най-голямата финансова криза в Европа, и то без да тегли заеми! Прекара ни през кризата КТБ, през мигрантската криза, а през пандемията починалите бяха в пъти по-малко ,отколкото при Фигуранта ! За да не се натиска за властта значи, тия тепърва ще ни набутат в блатото на Радев! Ще видим докога самодоволният им вид ще контрастира на голямото крадене ,което се задава! Не напразно този споменава кабинета "Беров"!

42

Анонимен

преди 2 години

При Мутрата щеше да е още по-зле! Сега поне не му гледаме всеки ден мазната ромска мyцyна.

41

Анонимен

преди 2 години

Тия нов път няма да направят, най много да накарат жълтите павета да полетят.

40

Анонимен

преди 2 години

През оная работа им е за държавата. Опитват се да овладеят всичко по върховете с наши. Под нашите, други наши и така може би се надяват да удържат власта няколко последователни мандата.Мисля че няма да им се получи. Нямаме достатъчно кадър и за два независими отбора, а и ситуацията е прекалено динамична, с много външни фактори, които ще дестабилизират и ерозират доверието, преди завършване на процеса.Тези са пътници.

39

Надблюдател

преди 2 години

Няма ги парите на Черепа, и всички медии млъкнаха! Всички медии гърмяха .."апартаментгейт", апартаментгейт"..., а всъщност Цветанов е като беден роднина спрямо имотното състояние на Бойко Рашков! Да не говоря за "Кумгейт" на истеричната Еленка, която съдът я осъди за 8 000 лева за измама, но това мина тихомълком, а нея я изпратиха за награда за евродепутат, да топи България в ЕП! Истината е , че ГЕРБ въобще не се натискат за властта, защото по-лошото тепърва предстои!

38

Анонимен

преди 2 години

Не съм изненадан... Даже писах за този сценарий още през октомври. Тия двамката аматьори изобщо не са в час...

37

Анонимен

преди 2 години

И мен силно ме вълнува Македония и Украйна! Изобщо не ме засяга, че доходите ми паднаха с 50% от измислените мерки, а цените се увеличиха с 20%! Вервайте ми!

36

До 39

преди 2 години

Нищо не изчегъртва властта! Ако го правеше ОПГ Гроб трябваше да са в килията. Явно всичко е договорки и прах в очите на народа!

35

Анонимен

преди 2 години

Ако ни управляваше ромска мутра от СИК, сега щеше да е всичко цветя и рози! Повярвайте ми! А сегашните, че са некадърници, това е видно за всеки!

34

Анонимен

преди 2 години

Властта има само една цел да изчегъртва ГЕРБ и не се усеща,че може да бъде изчегъртана за един ден.Търпението на народа,не е вечно.

33

ДО 31

преди 2 години

Радев е пуснал народа на намазани с мас ски. Вижте колко символика има! Да тръгне на ски точно когато умират на ден по един самолет хора в България. Всичко Мара втасала и на ски тръгнала.

32

Василев

преди 2 години

Българинът е толкова зле, че не може да проумее, как му натресоха кабинета Петков , който е кабинет дубъл и фалшификат на Борисов със същите политики, със същите олигарси които ще му дърпат конците, със същите ченгета , които ще взимат задкулисно решения!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

31

Я у лево!

преди 2 години

Инфлацията е висока в цяла Европа, цените се вдигат навсякъде. По време на "кризата" се печатаха трилиони долари и евро. Естествено е, че ще има брутална финансова и икономическа криза. Покрай схемата в Украйна, цените на нефт и газ отидоха в Космоса. Какво са ви виновни НОВИТЕ, които управляват МНОГО ДОБРЕ, но за съжаление от само по-малко от 2 месеца? Кой управлява 12 години и краде като за световно???? Те ли или една Мутра от Банкя????

30

1

преди 2 години

димитрееее,сякаш и ти не говориш за цени,колко хилядарки получаваш,на всяко излизане,за да коментираш ,вземаш,затова не се прави на толкова загрижен ,за българите

29

Анонимен

преди 2 години

ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА И БИТА С КАМЪНИ. ОЩЕ МАЛКО ИМ ОСТАВА. НЯМА ПАРИ ЗА ТОК В УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ. ЩЕ ГИ БИЕМ С ПАВЕТА.

28

Состин

преди 2 години

По времето на ГЕРБ, цените си седяха кротко и мирно. Превратаджиите се справят чудесно. Цените са яко нагоре и това са фактите които всеки вижда по джоба си. Та колко и да се плюнчите, Киро язовиро ще яде тоягата скоро

27

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 2 години

гешефтурата трябва да бъде разтурена, защото бойкикиев, а и не само той са получили задача и заплащане