15

и кой каза??!!

преди 2 години

-Ноември!... - Декември!... - Януари!... - Февруари!... -Март!... - ААААА!!!! :):):)-22-ра! -23-та! -24-та! -25-та! .... -3186-та! 3187-та! ... УУУУУУ!!!

14

О, божке

преди 2 години

Тези от Авганистан губят мъжете си в безсмислени войни, ако изключим Втората де, където е пълна касапница и дават 27 млн жертви. От '78, после двете чеченски, където кавкаците взривяваха цели камиони пълни с новобранци, до Сирия, са един донор на смърт. Жените им са два пъти повече от мъжете и се чудят къде да избягат вече от мизерията, но те пак за война се стягат. Какво да ги правиш, монголците от векове друго не знаят.

13

Безумието

преди 2 години

...на агресията ще приключи с много жертви на обигновените хора. Путин ще си е в бункера. Но ти- не!!

12

Мижи да те лажем

преди 2 години

"Тримата американски официални представители, които говориха за доставките на кръв, не пожелаха да уточнят кога САЩ са засекли прехвърлянето им към частите по границата с Украйна." - Някой вярва ли вече на 'хайли - лайкли' измислици?

11

Ми5

преди 2 години

Политика на Силата или политика на Добронамереността и Любовта и Уважението към всеки и дори към по- малкия???? Кое избирате Вие???

10

Да не забравяме, че

преди 2 години

Американците са се самопоканили в Сирия без да дават обяснения!

9

Каубои и индианци

преди 2 години

Америка прави всичко по силите си... че мира между Украйна и Русия да не се случи!

8

Да не забравяме, че

преди 2 години

Руската държава има купена собствена българска земя около Камчия. Утре ще има Независима Камчийска Република и Черно море - вътрешно руско езеро, което е мечта още от Екатерина Велика. Не знам защо подкрепяте руската инвазия в Донецк и Луканск? Може да сме по- малки, но уважението към по- малките и по- слабите трябва да е МОРАЛЪТ НА 21 ВЕК И НА БОГ!

7

Типично американско

преди 2 години

"Разкритието на пожелалите анонимност американски източници" Същите източници още търсят оръжията за масово унищожение в Ирак ....

6

Нетфликс Марвел

преди 2 години

А вампири от дневниците на вампира прехвърлила ли е? А върколаци, батмани, джокери, капитан немо, хълк и останалите на марвел?

5

Totenkopf

преди 2 години

Без мобилизация няма Война, ако Уктайна мислеше, че ще бъде нападната от болшевишките Зверове, то тя щеше да нареди поне частична мобилизация, а такава няма , колкото и да се пените руски балалайки

4

Путин

преди 2 години

...ще инициира война, защото има огромна нужда от това. В противен случай ще стане СМЕШЕН. ФАРС НАМЕСТО ВОЙНА ЗА НЕГО Е = НА ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ. НЕ СЕ САМОУСПОКОЯВАЙТЕ.

3

Дедо Мъди

преди 2 години

Щом доставянето на кръв и други медицински материали, нужни за лечение на ранени, е ключов индикатор за военната готовност на Москва, значи НАТО трябва да прати каки и либерални гейове да посрещат морпехите!

2

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

КАК СЕ НАРИЧА СТРЕСИРАНА КРАВА ,,,,ЛУДА КРАВА

1

Анонимен

преди 2 години

Кръвен данък Девшерме за Турция .Казах