63

Ще се бият...

преди 2 години

Русия заплашва Украйна и не дава да влиза в НАТО

62

Анонимен

преди 2 години

Целта на америка е ясна, иска да игнорира руснаците за да продават те газ на Европа. При тях винаги става въпрос за пари, нали никой не се заблуждава, че ги е грижа за нас. Енергийната криза съсипва европейците. Ние от енергийно независима страна за 30 г. ни превърнаха в зависима.

61

Анонимен

преди 2 години

Държави отдавна не съществуват, има зони на влияние

60

Анонимен

преди 2 години

Едни платени журналастчета и агенции социологически им остана само на саш

59

Българин

преди 2 години

Да...вече целия свят обича САЩ. Ама друг път...

58

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно за какво ще се бият, какъв е мотива. Между другото, който нападне пръв губи

57

Анонимен

преди 2 години

До АтанасовДоларът се поддържа изкуствено, това струва на сащ много милиарди, в един момент ще се срути

56

Непокиста

преди 2 години

Абе да ни ви пука и да върви купона. Кой когото иска да напада

55

Възмутен

преди 2 години

Тази статия е пълна измама. Дори в Англия и щатите отдавна вече не е така, много хора мразят янките и разбират агресивната им политика, и уважават Русия. Пропагандата на Запад е жестока, много по-жестока отколкото беше при соца, но пак доста хора попрогледнаха. Всеки, който има две мозъчни клетки може да види какво стана с Ирак, Сирия, Либия и т.н. Може би преди десетилетия - донякъде, обаче сега преобладаващото настроение е точно обратното

54

Купонджия по природа

преди 2 години

Човек който не се е родил нормално Пре 1993 това е така, защото през онова време хора са проклинали и заклинявали България, както и нейният спасител !Те са искали спасител за Българите да няма и да не роди или ако се роди да е с проблем !Вие си нямате на представа за какво става въпрос!

53

Контраултиматумъ

преди 2 години

Русия немедленно нада да премахне войските си от Украйна, Грузия, Молдова каза шефа на НАТО.

52

Натовеца

преди 2 години

Редица американски анализатори го казват открито целта на америка е да изолира Русия с кордон от русофобски държави ,за да предотврати съюз със Германия която е двигателя на европа !Ако Германия и Русия се съюзат ,американското влияние а и американската империя отива в предизподнята!Старата нагло скасонска тактика от време оно Германия долу ,Русия вън! За тва става въпрос крав2арите загниват и отчаяно се държат за европейския кокалл,никой не ни иска никъде вече ,ни Африка ,ни Южна америка ни Ази

51

Атанасов

преди 2 години

Позитивните нагласи са към Долара (и към покупателната му способност), а не към САЩ.

50

ЕХО

преди 2 години

В ЕС няма Инженери и Технология за Производство на ЖП Релси и Ножчета за Бръснене .Единствено в Европа има две Държави - Русия и Украйна ги произвеждат и продават ,

49

Анонимен

преди 2 години

Ние българите искаме да живееме като американци, а не като руснаци.

48

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

47

1

преди 2 години

Еми не е вярно. Какво като го пише в медиите. И децата са наясно.

46

Анонимен

преди 2 години

70% от оранжериите спряха работа заради високите цени на енергията. Предстои уволнение на 10 хил персонал които са събирали реколтата и са работели в оранжериите. България е членка на ЕС и НАТО и се радва на европейски ценности!

45

Натовеца

преди 2 години

После някой да ми говори за хибридни войни и пропаганда видях статистиките и таза статия ако не е брутално извъртване на статистиката аз съм космонавт!Значи за какво иде реч като цяло българите сме с огромно преобладаващо негативно мнение към ФАЩ и политиката им и с преобладаващо позитивно мнение за Русия ,сега едните паднали с няколко преценчета си другите паднали и оп пропагандната сводка гордо крещи "Обичаме ФАЩ мразим Русия " да ама не :)Комунистите не са си позволявали така да се будалкат!

44

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо САЩ се месят в Европа ?Ние имаме ГАЗ , Въглища , Произвеждаме автомобили , Релси и Бръснарски Ножчета .Добре ЖИВЕЕМ .