11

Ама чакай БЕ НАРОДЕ

преди 2 години

нали на рИфирендума гласува да няма БЕЛЕНЕ, ама сига токъ бил скъп??? Ми що тъка??

10

Анонимен

преди 2 години

Хляб от фуражна пшеница .Да питам тука нали турците са приятели ами тогава защо Симид се прави с фуражна пшеница ами нали са приятели защо пращат домати,краставици пъпеши дини които са много далеч от истината..Айде бе приятели кажете нали са ни приятели ?

9

Анонимен

преди 2 години

Има ли комунисти на власт няма ток. Това съм ви го писал тук още преди първите избори април месец 2021г. Ах, ами то сега и хляб няма да има? Комунисти сър, нищо ново под слънцето. Ааааа, ама и бензина скъп...... Класика.... :))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 2 години

Защо платените статии на Мафията само показват някакви апокалиптични картини? Абе, пишете направо - ГЕРБ и ВМРО трябва да се върнат на власт. Те ще намалят инфлацията, те ще намалят цената на хляба и всичко ще стане като в Швейцария.

7

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ще ям хляб на 5 лева за килограм, като има пилешко на 7.50... нещо изтърваха логиката, ще си го ядат сами.

6

безпартиен

преди 2 години

тия превратаджии ще ни съсипят......ей, наркомани защо не сте на паветата?

5

99

преди 2 години

Муахахаха навремето баба ми казваше "от единият край ни ги дават от другия ни ги взимат тройно" и е била права ,но радвайте се ,че вдигнаха мижавите пенсии и минимални заплати със стотинки!

4

Анонимен

преди 2 години

Еми що ядетии ??? Спрети да ядети ве !!! Хем виждати че се надуват цените и пак ядетии .Инфлацията ще се повишава . Тва е положението . Но ще има банани . Щото май.муни се ловят с банани ;)

3

а?

преди 2 години

а народа... докога?

2

Мария Антоанета Баце

преди 2 години

Тиквенова кат няма хляб яжте пасти от на Кире сладкарницата

1

5лв. самун хляб

преди 2 години

Камъни и сопи малко остава!