198

Анонимен

преди 2 години

17000 починали в повече през 2020 година, главно през ноември и декември. 40000 починали в повече през 2021 година, а някакви последователи на онези 12 манипулатора, още се съмняват, че има вирус

197

Анонимен

преди 2 години

Ваксина с 0 нужда при хора под 60 без тежки хронични заболявания(1.4% от умрелите 2021 са под 40, 62.8% са над 70, 23% са 60-69, 75% от умрелите в САЩ са с поне 4 други болести, в Израел потърсете israel covid deaths by age и има линк на science.co.il с графики; за ук- guardian know 175000 people covid). Все още същата е в изпитателен срок и има описани сърдечни усложнения за младите след нея. Наистина "Всеки сам си преценя" е виц. Само луд би се замислил изобщо дали да си бие това чудо

196

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Да де, но е интересно защо при 80% ваксинирани, 80% и повече от заразените, хоспитализираните и умиращите са ваксинирани. Щом ми пишеш, че при 100% ваксинирани, всички умиращи щели да са ваксинирани, това показва, че си мислиш, че си направил голямо откритие в твоите очи. хахаха Само че това го знае всяко дете на около 9-10 години, което е учило какво е процент. Не помня точно в кой клас се учеше, но ти вероятно скоро си го научил, щом се гордееш с това свое познание. Браво!

195

Анонимен

преди 2 години

Няма "преценя" в българския език.

194

Анонимен

преди 2 години

Не броите новозаразени, а единствено и само положителни тестове със съмнителна достоверност. Добре, че по време на чумните епидемии не е имало мисирчeTa====

193

Анонимен

преди 2 години

неем, германката, не може при 100% от ваксинираните 100% да са умрели от ковид защото тогава няма да има умрели от ковид понеже ваксината ни пази от умиране от ковид. не си разбрала.

192

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света процентът на починалите ваксинирани е около 3%, само в България е 6%. Толкова ли много са фалшивите ваксинирани или има нещо друго?

191

Германец

преди 2 години

"само от Ковид са около 70-80% от всички, останалите са НЕваксинирани." -- Ко? Не! А и да те открехна нещо друго - колкото повече хора са ваксинирани, толкова повече е делът на ваксинираните от тези които живеят, умират, пият бира, гледат ТВ. При 100% ваксинирано население, 100% от умрелите ще са ваксинирани. И сега кво?

190

Анонимен

преди 2 години

Явно неваксинираното стадо на 12-те овчaри ще създава много работа на психиатрите.

189

Пича

преди 2 години

Наречете ме старомоден, но ми липсва времето в което ваксините наистина предпазваха от дадена болест (без залъгалката "минава по лесно"), нямаше нужда ваксинираните да подписват освобождаване от отговорност на производителя, а патентите се държаха от държавата. Сега реално има частен монопол, ваксина дето я слагаш на своя отговорност за страничните ефекти, и с трайност - докато на компанията й скимне. Такова лечение - на сляпа вяра и без гарантиран ефект - е по-скоро за църквите, не болниците.

188

555

преди 2 години

Интересно защо "примитивен учен" като Люк Монтание,вирусолог,откривател на СПИН и за това получил нобелова награда, на митинг в Милано каза ,че тези ваксини са отрова, и не по-малко "примитивния" световно известен учен - личен лекар на Тръмп каза пред италиански журналист в италианската телевизия Визионе, че това е изкуствено създадено биологично оръжие за масово унищожение и че ще покаже документи. Уважаеми наши експерти-да вярваме или не "The bulgarian times"-- в раздел видео от падащо меню.

187

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Я виж на Запад колко ваксъри ежедневно умират не само от Ковид. А само от Ковид са около 70-80% от всички, останалите са НЕваксинирани. Не знаеш немски, иначе ще ти пусна статия на немски, но няма да разбереш нищо и се губи смисъла.

186

Още една ориентирана

преди 2 години

Па и клиничен психолог. Браво *** буля, разбрала си им механизма на ваксините и че технологията била умна. Мога да ти кажа, че половината българи са направили доста по-задълбочено проучване от теб и са далеч по-наясно за въпросните експерименталки. Може да сме провинциални и културно-изолирани, но пък сме развили други хубави качества, едно от които е да филтрираме повервали си тетки.

185

аа

преди 2 години

журналята земете треснете си по една бустерна, като толкова искате , да ви удари по една тромбоза, па белким вземете да млъкнете

184

До 186

преди 2 години

Пич, книжовният български е основан на диалекти в различно процентно съотношение. Няма такова животно като правилен български език. Езикът еволюира непрекъснато, за съжаление обеднява, но областните диалектите нямат общо :))

183

Анонимен

преди 2 години

До NO COMMENT - Ваксъри листовки на ваксини не четат. Черно на бяло си пише вътре "За да се потвърди безопасносста и ефикасността на ваксината, трябва..." - срок (12.23 - Пфайзер, 12.22 - Модерна). Именно затова Ковид приключва това лято, за да може никой да не се ваксинира след тези срокове. Неслучайно във Великобритания отпада всичко и ваксърите са в траур. Сертификатчетата ще стават само за тоалетна хартия, а те си имат още от 03.2020, когато я изкупиха от магазините хахаха

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 Баси и наивника си,щом вярваш,че точно една игла от този бърлоч Астрата ги е спасило.Аз познавам десетки стари и болни,в това число и родителите ми,които го изкараха като обикновен грип.Дори по-леко.Говоря за британският вариант който беше по-тежък от делтата.

181

Обективен

преди 2 години

"Преценя" - Тя София се напълни с диалектично изразяващи се провинциалисти със самочувствие и такива "бисери" все-повече ще се "пръкват" в медийното пространство.

180

Анонимен

преди 2 години

А ИЗРАЕЛ КАТО НЕ ПРЕЦЕНЯТ И СА С ПО 2 БУСТЕРНИ КВО? ГОЛЕМ ПРАЗ...

179

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, значи ако искам да ходя да спя с цiгaнки за 5лв на околовръстното без презерватив си е моя работа, ако искам да пуша по 20 кутии цигари на ден си е моя работа, ако искам да пия или да се друсам пак си е моя работа и даже ако съм такъв държавата вероятно ще ми дава помощи! Но ако съм под 50 и шанса ми да изкарам КОВИД и да ми няма нищо е САМО 99.98% НЕ МОЖЕ сам да си вземам това решение, за всичко друго свързано с моето здраве аз си отговарям, но за това НЕ! НЕ МОЖЕ!