91

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с тяхната дъщерна канадска фирма Дънди прешъс, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "САЩ се изплюха на България с Македнония, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали." Руснаците финансираха и произведоха филм, с който се подменя историята на региона, а Българската азбука е "дадена" "Други". Толкова за това кой се е "изплюл". А русофилите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

89

LosHo

преди 2 години

Тука много хора бъркат... Русия е тази, която нахлу в Крим. Русия е тази, която струпва войски по границата с Украйна и се готви да нападне и завземе. Русия е агресор. Украйна от години се опитва да се откъсне от руското влияние и когато това стана.. агресорът веднага предприема военни действия срещу МИРЕН народ. Руската икономика е зле, хората там мизерстват и последното нещо, което им трябва е война срещу Украйна и Запада.Нооо Диктаторите са такива ...и трябва да бъдат свалени с камъни!

88

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали и пускат американците да влизат в България без визи като че ли им е бащиния.

87

Анонимен

преди 2 години

Тока може да скочи до 10 пъти. Но добре поне, че САЩ ни санираха ТЕЦовете, че без САЩ нямаше изобщо да имаме ток.

86

Русия

преди 2 години

Скору рудината на нащи туркуфилити ФАЩ и Анадола ши бъдат занулени.

85

Българин

преди 2 години

Предлагам да нападнем Русия и да я победим и да я принудим да подпише нов Брест-Литовски договор. Историята показва, че Русия винаги е губила войните и е капитулирала, няма какво да чакаме!

84

Анонимен

преди 2 години

до 94 "САЩ се изплюха на България с ТЕЦовете" Американците санираха основно тецовете, а общините, където се намират, са едни от най-богатите в България. Само русблофил може да квалифицира това като "изплюване". От друга страна рублофилите не обелват и дума за неплащащия данъци Лукойл, който точи държавата като за световно, щото господарите им са там. Там не вали държд. Хич.

83

Русия

преди 2 години

е най-великата държава, с най-опасната за самата нея военна техника с изтекъл срок на годност, но има и нещо много яко в Рассия - раздувките и рибарските лакърдии за най-голямата риба. Риба, ама цаца...

82

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с Македнония, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

81

Анонимен

преди 2 години

До Хахахахахахахахахаха "- историята показва, че Русия НИКОГА не е била побеждавана" Я кажи какъв е предмета на Брест-Литовския мирен договор?

80

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с ТЕЦовете, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с Южен Поток, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

78

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с F-16, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

77

санкции за Русия

преди 2 години

70% от оранжериите за производство на зеленчуци у нас са преустановили дейност заради високата цена на газта и тока и български домати и краставици в момента няма.

76

Анонимен

преди 2 години

смях, авторът на "Руснаците няма да се изложат да стрелят по врабче с балистични ракети" ти дава "+". Бих ти дал и повече положителни оценки, но нямам въжможност.

75

Анонимен

преди 2 години

Русия окончателно приключи тестовета на хиперзвуковите ракети Циркон и от 2022г. започва серийното производство и влизане им на въоръжение.

74

Анонимен

преди 2 години

До Изненадан "Българино незнам дали имаш 20 години но ми кажи в последните 30 какво лошо си видял от Русия?" Започвам по ред: 1) руснаците провеждат целенасочена кампания по изличаването на българското културно наследство и специално по отношение на азбуката ни 2) руснаците ни продаваха до 2018 най-скъпия газ в Европа 3)руснаците източват бюджета ни чрез Лукойл и други подобни фирми 4)руснаците осъществиха де факто държавен преврат с помощта на ДС

73

мнение

преди 2 години

Историята показва,че всички войни започват за ресурси и пазари. САЩ и ЕС изпитват доста голяма недостиг и на двете.Това е отговор на въпроса кой се стреми към военен конфликт.Всичко друго като права на човека, Украйна, демокрация и т.н. са прах в очите на слепите.Затова и Северен поток-2 толкова бърка в здравето на САЩ,защото не могат да си пробутват скъпия газ. Приказките за политически натиск от Русия са празна работа-Русия от 60 г. доставя газ на Германия и през това време се разпадна СССР!

72

5777

преди 2 години

Сега брадският ни американски народ трябва да ни предостави безвъзмездно няколко дивизиона Пейтриът, 100-200 самолета Ф18 + 20-30 от най новите им ударни дрончета, *** е със сринат ректинг, отчаян и изморен, със сигурност иска война.