178

xdh

преди 2 години

Новата измама за милиарди,която ще спретнат от "продължават иЗмяната" и преЦедентството се казва "компенсации за енергоносители"!!! Досега новите "управленци" и ушаткин изхарчиха за 10 дни 9 млрд.лв, с новите компенсации ще нараснат до 20 млрд.лв!! Няма никаква известна схема по която уж ще компенсират бизнеса-т.е. дали някои ше ги компенсират с нужното или не е под голям въпрос!! Освен това има и друга схема-регистрират се 1000 нови фирми, които уж са изразходили Х ток и ги компенсират с Y лв..

177

Анонимен

преди 2 години

Патологичен лъжец! Продължаваме порnogrафията

176

СС

преди 2 години

ЕС се управлява от Брокери и корпорации,не е случайно шепа тарикати купуват ток и газ от борсата и го продават за милиарди на потребителите !!

175

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

С кво ше КОМПЕНСИРАШ , БЕ смутльо ...като немаш пари , а и бюджета ти още не е уточнен и ше става чак МАРТ МЕСЕЦ...ха,ха,хааааа../.Да не стане , като с Р.С.МАКЕДОНИЯ гдето обещала "ДА НЕМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ"--и да не ни напада.../СМЕХ В ЗАЛАТА/

174

аа

преди 2 години

да дааа всичко е ОК, затова хотели и заведения почнаха съкращения и затваряния и спират работа, защото всичко е ОК. със сметки 2.5 пъти по високи за един месец Да дааа

173

ДА ВЕРВАМЕ ЛИ?

преди 2 години

Раздават пари ей така на калпак по комунистически и на бизнеса, и на разхайтените учители по над 2 000 лева да вземат. ДА АМА КАТО РАЗДАВАШ от КЪДЕ ВЗЕМАШ ??? Обещания и за 70% и хоп мерките отпадат пак ЛЪЖИ с парите също. Водят ни към национална катастрофа тези Юпита и разни Хавърди синчета с привилегии чужди дипломи и богати родители все честни бизнесмени.

172

Анонимен

преди 2 години

Пазарните реформи за бизнеса и пазарните цени на тока и газа ще заздравят българския бизнес и ще завладеем богатите западни пазари. Ще продаваме сирене на французите, вино на вфанцузи и италианци, паста на италианците, автомобили на германците, самолети на Гранция и Германия. На Великобритания ще пращаме отлежала ракия. Българският дух и предприемачество, само за 800 дни, ще завладее Западна Европа и ще промени съдбата си.

171

Алллоооо

преди 2 години

Ще, Ще, Ще.... Дррън, Дрън, Дрън... Да каже от къде ще намери пари лъжеца... Всичко поскъпна... само труда - НЕ ! Ще взимаме сопите май...

170

Krom

преди 2 години

До Анонимен 181 - да не си объркал раздела? Става дума за цените на тока и поскъпването на живота. Каква е връзката?

169

Анонимен

преди 2 години

Защо западните фирми не се оплакват от цената на тока и газа? Само българският бизнесмен се оплаква и праща оплаквачката Велев всеки ден да лобира за помощи. Българският бизнесмен иска най-ниска цена на труда, най-ниска цена на тока, най-ниски данъци в света, иначе заплашва, че щял да затвори манифактурата, тезгяхчето, сергията, кръчмичката за алкохолици. Да затваря. Както са затворили манифактурите за ***, гайтани и шаяк, ще затворят и тези изнудвачи.

168

Тихомир Иванов

преди 2 години

Прегледах усърдно десетте страници коментари . Не видях да се коригира статията относно неверността и . Компенсациите за октомври и ноември бяха по 110лв на МГВЧ без ДДС . Компенсации за декември и до днес , 20.01 НЯМА . Ако въобще ще ги има - те ще дойдат с януарските сметки за януари - платими февруари и ще са евентуално максимум 129лв без ДДС на МГВТ . Дотогава обаче бизнеса е платил декемврийската си сметка в пълен размер . А сега пак вижте статията .

167

Анонимен

преди 2 години

Петков. Спри износа едро рогато домашно животно такова. Толкова ли е трудно. Смяташ потреблението в България. Ако !!! остане нещо - да се изнася.

166

анонимен

преди 2 години

182, Всички завършили тук са по-грамотни от Кирчо! Той е заминал в Канада, когато е бил тинейдджър и там едва ли е прочел повече книги на български, отколкото ББ! Разбирате ли, защо има такъв правоговор и правопис?!

165

Анонимен

преди 2 години

След януарскитв протести правитвлството на Петков веме няма легитимност пред българския народ. Хората се събудиха, отърсиха се от страха и ясно заявиха, че искат промяна на модела на Радев и Петков.Нека партиите на статуквото ПП, ДБ и ИТН отстъпят на нови партии, които ще изведат страната от инфлационната криза.Нека още в началото на март се проведат нови избори, защото политическата обстановка е вче коренно различна!

164

Анонимен

преди 2 години

Трябват пазарни реформи за бизнеса. Да отпаднат държавните помощи и субсидии за бизнеса. Пазарни реформи, пазарни цени на тока и газа.

163

анонимен

преди 2 години

А на храните, произвеждани с ток, а на храните транспортирани с бензин, газ и дизел! Явно, просто Кире не пазаруваш всеки ден, за да виждаш как се покачват цените на всички продукти!

162

Анонимен

преди 2 години

Фирмата на Кирилчо купува земя в Божурище до София по 18 лв м/кв, а реалната цена е 30 лв м/кв . И тоеа става докато още е министър на икономката,

161

Анонимен

преди 2 години

Дядото на Петков е човек от службите за сигурност, а баща му е приватизатор на завод в София.

160

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е патологичен лъжец и това е болестно състояние. Явно му трябва лечение, но другите Кокорчовци са същите и нема кой.

159

Анонимен

преди 2 години

Вече завършилите Варненския свободен ми се виждат по начетени от тия от Харвард. Нещо тия класациики много нагласени, Топ университета а кадрите му на ниво 9-ти клас голямото междучасие.