139

До Нищо ново

преди 2 години

Аз имам дете пострадало от ваксини и това също е от извора. Добре зная, че в болниците не дават много обяснения и не носят отговорности. В нашия случай ми дадоха хвърчаща бележка, без точна диагноза подпис и печат, като при това не репортнаха тежкия случай. Толкова за моите мотиви. Сега кажи какви са твоите мотиви и аргументи да постваш коментар след коментар?!?

138

Анонимен

преди 2 години

До Конспиратор Вече прогнозира ли за вредата от това да си антиваксър. След 10 години ще се установи, че е изключително вредно да си антиваксър. Не пропускай шанса си да излезеш отново прав!

137

Конспиратор

преди 2 години

Когато преди 15 години говорех за вредата от парабени те, пак ме наричаха конспиратор. Сега на качествената козметика има надписи ParabenFree. След 10 години ще си говорим пак, за това, за което сега алармираме.

136

Конспиратор

преди 2 години

Когато преди 10 години говорех за вредата от Бисфенол А, пак ме наричаха конспиратор. Сега на всичката пластмаса, която се използва за храна, пише BPAfree. Така че вместо да плюете, вземете малко да попрочетете.

135

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново "В статията не се дава информация къде е било детето през тази една седмица и в какво състояние, но цитират болница "Де Санта Мария". Не е трудно човек да се досети." Ооох. Нали статията беше "извора" ти? Сега, когато се оказа, че в статията не пише това, което твърдиш, изведнъж влязохме в конспиративните "обяснения". В статията НЕ пише, че има доказана връзка между ваксинацията и смъртта на детето. ОТ друга страна пише, че детето е прието С КОВИД. Хмммм.

134

Анонимен

преди 2 години

В Англия отменят позорните зелени сертификати и маските, а нашето ЦК на КПСС още агитира.

133

Нищо ново

преди 2 години

До Моля не трийте Даже не си прочел жълтата журналистика, която цитираш. ДОРИ ТАМ е написано "известие ЗА СЪМНЕНИЕ за странична реакция от ваксина", а не както твърдиш тук, че е потвърдена смърт от ваксинация. Антиваксърите сте по-жълти и от жълтите медии.

132

До Нищо ново

преди 2 години

Сигурно си е в реда на нещата един про-ваксер да е на заплата към Файзер и др. Само, че защо тогава компаниите прикриват подобни случаи и не поемат отговорност за увредите?!? В статията не се дава информация къде е било детето през тази една седмица и в какво състояние, но цитират болница "Де Санта Мария". Не е трудно човек да се досети. Да се отрича, че ваксините могат да имат странични реакции и да се вменява вина на човек, че не се е ваксинирал е малоумно. По Конституция си е право на избор!

131

Анонимен

преди 2 години

Сигналите само за смърт след ваксина бяха 17 000 до Октомври. Защо не са проверени е друг въпрос. Ваксините освен безполезни са и потенциално смъртоносни. Факт.

130

Анонимен

преди 2 години

До До Нищо ново "Чети от извора като португалрезидент дот ком (изтриха ми линка) и спри да тролиш." "Извора" ти е добре известен жълт сайт подобен на дъбългериънтаймс и не присъства в листингите на надеждните португалски медии. Толкова за "извора".

129

Анонимен

преди 2 години

Те и смъртните случаи от Чернобил са само 47. Толкоз са официално проверените и доказани.

128

Моля не трийте

преди 2 години

Ето, новината може да се провери тук (има я на още няколко места):https://portugalresident/death-of-six-year-old-child-infarmed-confirms-notification-of-suspicion-of-adverse-reaction-to-vaccine/Журналистката е застанала с името си а, не хвърля партенки без аргументи като "Нищо ново". Има и снимки на детето и родителите. Но истината е неудобна за всички.

127

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново Даже в популистките португалски вестници, които с кеф прилапват такива жълти новини, не смеят да напишат, че детето е починало от ваксината. Пишат, че е прието с остра сърдечна недостатъчност И КОВИД. Толкова за лъжите ти, че детето е починало от ваксината. Такива са ви всичките "информации". Освен да тичате към конспирациите когато ви хванат в лъжи, нищо друго не можете. И това ми били хора, които били "морални", и се борели за "права". Най-обикновени "ало" измамници в нета.

126

Риск печели/губи

преди 2 години

След инфаркт/ миокардит никаква парична компенсация няма да ти възстанови щетите по здравето. Тая ваксина е като тотото, може да те предпази ама може и да те осъкати. Де да имаше личен избор без натиск!

125

До Нищо ново

преди 2 години

Установено е, че втори португалски медицински експерт в полза на ваксинирането на деца срещу Covid-19 е в ведомостта на Pfizer. Чети от извора като португалрезидент дот ком (изтриха ми линка) и спри да тролиш. Много от медиите са добре платени от фармацефтичните компании по един или друг начин.

124

Анонимен

преди 2 години

Да,често се говори за фармацевтична мафия,но не е ли възможно да има и антиваксърска мафия.Този фанатизъм, с който отричат ваксините е доста подозрителен.Доста видни антиваксари си поставят тайничко ваксини убеждавайки другите колко са вредни.Възможно е и обратното.Ваксари да убеждават колко са полезни вакдините,а те самите да не си поставят ваксини.Светът е пълен с мошеници.

123

Анонимен

преди 2 години

Има ли още някой да вярва на данните на платените т.н експерти служещи на античовеците и пропагандирани от техните слуги - pressтетутките от водещите медии!!!

122

.

преди 2 години

Пропагандната машина вече е отчаяна, щом и такива материали взеха да пробутват на медиите.

121

анонимен

преди 2 години

Дали Люк Монтание ,ак. Виталий Зверев, лекаря на Тръмп-д-р Владимир Зеленко,д-р Малоун и много други светила в медицината са антиваксъри или се опират на реални резултати и документирани факти? Голям парадокс в науката-въпреки обявени големи награди никой никъде по света не е успял да изолира(изчисти) и покаже структурата на ковид19. Това навежда на мисълта,че не съществува и по-големия парадокс, че има тестове за нещо несъществуващо, а най-големия парадокс, че има ваксини за нещо несъществуващо

120

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново "Антиваксърите имате много смешния навик да демонстрирате, че информацията, която "цитирате" идва от едни и същи центрове, които нон стоп лъжат. Сигурен съм, че ти, панелния/селския експерт, следиш постоянно какво се случва в "Португалия", нищо, че не знаеш къде се намира на картата, не можеш да четеш на португалски, не си прочел ЛИЧНО ТИ тази новина от местната преса. Оставям настрана какви други манипулации са се случили своевременно.