107

Гражданин

преди 2 години

Самоизчегъртай се !

106

Dil

преди 2 години

Не виждам голям проблем да се субсидират партиите. Иначе партиите съвсем ще заприличат на ООД-та и знайни и незнайни богаташи ще си купуват депутати, политики и цели партии - кой колкото има. 1 лев за глас е популизъм (каквото е и избирането на главен прокурор да става от хората). Проблемът и тук, както и навсякъде в обществото ни е липсата на контрол - взел си 8 лева, но за какво си ги изхарчил - за политики, срещи с избиратели, реклама, структури по места, или за къщи, мерцедеси и гласове...

105

Анонимен

преди 2 години

Народ, който след 2 месеца ще се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен!

104

Край

преди 2 години

Абе Славчо нямаше ли да правим революция с мажоритарни избори. Нали за това влезе - да реализираме идеите на Референдума. АААА не му е сега времето. Сега да поуправляваме малко па по-натам, а?!!?!

103

Анонимен

преди 2 години

Ами, разтрогни коалицията за да възтържествува справедливостта, ама смееш ли, а?

102

Анонимен

преди 2 години

Кажи нещо за инфакцията, чалгар, какво се спотайваш, нали и ти си на власт в момента?

101

Анонимен

преди 2 години

Тоя червен с.елян.дур Трифонов да каже колко пари прибра за 20 години в прайтайма на ВТВ от реклама?

100

!

преди 2 години

Мачкай Славииии с теб сме!!! Кажи им го на новите моралисти и продажници!

99

Ямболски цървул

преди 2 години

Чалгари и харвардски петна ще ни довършат.Не трябва да им се оставяме!

98

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. Това демотивира много хора да гласуват. За да не дават пари на партиите. Освен това с тези пари се купуват гласове.

97

Анонимен

преди 2 години

Закончето е такова.Предишните тарикати лапаха само законно

96

куку

преди 2 години

Нали тези са ви коалиционни партньори , кво се правиш на луд !?

95

Анонимен

преди 2 години

До какво водят онези искания от референдума? Замисляли ли сте? 1 лев субсидия за партиите води до зависимост на партиите от олигарсите и невъзможност за възникване на нови партии, ако не да финансирани от олигарси. 120 депутати, означава олигарсите по-лесно да си купуват депутати. Мажоритарен вот означава бетониране на фве партии в политиката. Когато го предложи това бяха ГЕРБ и ДПС.

94

Истината

преди 2 години

Истина е но статията показва колко далече г-н Трифонов е от партията - политиката в държавата или се прави на дръж ми шапката, според мен е 2 ротоно в политиката на БГ има от следователно статията има за цел двусмислие, а в правото въпроса е кому е угодно. Спечелил гласове ама не знаел за парите, май май не е чел Алеко Константинов за Бай *** относно написаното за изборите в БГ. Който не ме разбира може да разбере това едно ферари за теб и за мен, само дето после го дарява с томбола, сега без.

93

Анонимен

преди 2 години

колко си долен славчоу ама колко си долен

92

баба мара

преди 2 години

нали на референдума го решихме 1 лев субсидия но само за партиите в нс които не еминал 4 процента няма субсидия и 120 депутати даже са много за 6 милионанаселение много се размотавате във времето стегнете се и деистваите бързо защотоняма време

91

От 111

преди 2 години

Беше до тапата под 107

90

Анонимен

преди 2 години

Сметките ми за ток са двойни,дори и с икономично потребление!Така се сгрявам понякога през зимните Да, трябва да избирам между топлина или хляб! Спестявам пари за семейството си, което има нужда от топлина, за разлика от моята издръжливост!Аз се нуждая от хляб и вода, минимално.Но си мисля, че ако не вземете мерки за овладяване на енергийната криза, инфлацията, може да очаквате примерът на Казахстан!

89

Анонимен

преди 2 години

Туй не е редно от страна на партиите настанили се в държавното управление чрез избора на суверена отпуснал им за тази дейност финансови средства в държавни заплати неколкократни по високи от средната за обществото-суверена,като по фирмения принцип тези партии са екип от фирма и е необяснимо как какви наети получават след като нямат договор със суверена за допълнителна издръжка,а само уточнена издръжка за пряка основна дейност с назначения по места в държавните дейности,като явили се в конкурса.

88

Анонимен

преди 2 години

Виж сега, наборе! Кажи честно,защо ние от народа не заживяхме по-добре,откакто ти влезе в политиката? Нали обеща колко хубаво ни чакало с теб и твоите сценаристи? Или за други сценаристи е ставало дума? Офшорка повече да не видиш...