31

Анонимен

преди 2 години

Ветото дойде след като България помагаше във всичко на СРМ - принахме държават, помажаме с техника, помагахме с хуманитарни помощи след потъния ферибот, не пречихме на преговорите с Гърция, когато бяхме домакини на ЕС, признахме СРМ за НАТО-вска държава.-Какво получихме? - системен тормоз на хора с българско самосъзнание, агресия, вандалщини език на омразата... Нима е чудно, че има вето?

30

Анонимен

преди 2 години

До ТакаБългария не отрича македонският език. Тя твърди, въз основа на исторически извори че този език произлиза от българския така както американския език е вариация на английския.България не отрича македонската идентичност, а подмяната на история. Допреди 70 г. сте се осъзнавали като българи, не пренпасивайте историята на дядовците си.

29

Райна

преди 2 години

Македонийо, ти остави неразбрана, обичта неразгадана, в мен завинаги мъката остави ти. Припев: Знай в мене всичко стене и душата леденее, гасне пламък, гасне между нас. Знай погубени мечтите, те студа са на скалите, гасне пламък, гасне между нас.

28

Я, па Я

преди 2 години

За Поморавието. Сръбската асимилация започва веднага след 1879 г. но след междусъюзническата война става брутално насилническа. Дедите ми са оттам. Ето как са ставали нещата. Влиза през нощта войската в къщата ти поставя условие, "Който иска да е българин им 24 ч. да си събере нещата и да си ходи в България. Така двама от братята заминават със семействата си за България, единия се заселва в Кулска околия, другия в Белоградчишка. Третия остава с баща си и се пишат сърби за да запазят имотите си.

27

Европейски Съюз?

преди 2 години

Да заповядат, но те бягат с 200 от него. Никой няма нищо против тех, ама като типични българи сами си мажат ските и се пускат по стръмното нанадолнище.

26

така ли?

преди 2 години

До оня ден крещяха нещо за репарации, а днес ново 20 - македонци в България. Хем вземат български паспорти, хем искат и в конституцията да бъдат записани. Всичко това ми отива вече към хаотично безсилие и стрелба напосоки - белким пък уцелят нещо. Въпросът е да запазим пълно спокойствие и никакво отстъпление от позициите ни. И работа, много работа сред европейците, пък и по света!

25

Анонимен

преди 2 години

Ветото срещу македонците требе да се впише в Конституцията. Така ще сме сигурни,че ако утре на власт дойдат трето половите джендерасти, няма да има промена по въпроса.

24

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ ДВА ДЕНА МЕ БЛОКИРАХТЕ, ДНЕС ПАК! НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛ НИТО НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ НИ ОБИДИ. ДНЕС ВЕДНАГА НА ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ЗА ДА НЕ ИДВАМ С ТОЧИЛКАТА.

23

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименКато не си чел и не знаеш за съпротивата на българите останали при съседите защо се обаждаш. Трай си и не обиждай събратята си. Българите от Добруджа са разселени във вътрешността на Румъния и по унгарската граница. На тяхно място са населени румънци, татари от Молдова и други. Около 150 000 са избягали от репресии в БГ от 1879 до 1940 г. Това е геноцид но Румъния се ползва с постоянната закрила на Италия, Франция и Испания. Следва ...

22

Така

преди 2 години

България отрича македонците и македонския език 70 години а сега е с вето за нас. Не знам какво да очаквате. Любов ли?

21

Анонимен

преди 2 години

Бря, цялата герберастия станали националисти. Герберя, свършиха ли опорките

20

мандраджиев партизан

преди 2 години

дрогаре вдигайте са стига с тия мандри трябва да освободим всички мизийци македони и траки тарабата ни е завещал да работим за новия световен ред !!!

19

Така

преди 2 години

Хора като Перев са българи по професия. Те живеят од ширенето омраза. България ги активира при нужда.А антибългарската нагласа се прави от България с нейните подножи.

18

Анонимен

преди 2 години

щом чужд народ (сърби) могат да убедят шепа българи да забравят че са българи и 32 г шепа политици могат да лъжат цял народ българи, че ги е грижа за тях, то проблемът е българите са МНОГО ПР0СТИ

17

В.Узунов

преди 2 години

То кат през Възродителният процес. Ага вдял оия серсемин за први път на ингето там вълнестата и се развикал- бобо,бобо, пъль,пъль и то спополив . Асва ще видете с македонците.

16

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Ами много ясно, че нокой няма да ни брои за хора. не може да клякаш само като те погледнат и да очакваш някой да те зачита. Когато започнем да си отстояваме интересите до последно със всички средства и когато не ни зачитат да им го връщаме най официално по всякакви поводи ще започнат да се допитват до нас и да ни зачитат. Така, че ако клекнем за СРМ не очаквам някой да започне да ни уважава и зачита. По скоро ще започнат да ни мачкат още повече и исканията от съседите ще се увеличат

15

Щерю

преди 2 години

Да напредва. Ще видят ЕС през крив макрон...

14

ВЕТО ВЕТКОСКИ

преди 2 години

Съответно и ветото се удължава с още два века.

13

До 9

преди 2 години

Правилно. Само където тая измислица Македония започва с пpъднитe на Димитров, Тито и Сталин. Не бих ги нарекъл англосакси, а по-скоро червени бо клу ци

12

Анонимен

преди 2 години

Сърбия одобрява това