92

Ямболски цървул

преди 2 години

Архангел Гаврител.Каквато е църквата,такива са ни и политиците.

91

Даа!

преди 2 години

Нужно е СЪКРАЩАВАНЕ на 75% от държавният апарат , и всички останали държавни служители , да си плащат осигуровките САМИ , а не държавата да им ги плаща ...НАЛИ !?НЯКОЙ ---НЕЩО !

90

Анонимен

преди 2 години

Тук още поне 30 години ще са такива пенсиите.Където има крадливи комунисти е така!

89

Фактите !

преди 2 години

Има и държави от 3-ят свят , но ''ние'' сме от 4-ят свят явно !

88

До 91

преди 2 години

Ще вземаш мизерна пенсия,защото шефа ти дава половината от заплатата под масата.

87

питане !

преди 2 години

А защо СПАХТЕ И КРАДЯХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ , ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПАРИ !Как в останалите държави , НОВИ членки в ЕС , където и там е имало КОМУНИЗЪМ , пенсиите /МИНИМАЛНИТЕ / СА НАД 400 ЕВРА , А В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕЛО .....А ?Също и заплатите в другите държави са над 1400 евра !Борисов ни баламосва с 50 лева , това е подигравка със стотинки , ЗАЩО НЕ ПРИЕХА ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛО , ...ВСЯКА ГОДИНА С % - ти ДА СЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , А НЕ ДА СЕ ЧАКАТ 32Г.

86

Takaaaa

преди 2 години

Хайде сега да попитаме тогава : На такива като този КОЙ и за какво им плаща , докога ще изпълзяват разни динозаври от времето на Костов дето окрадоха всичко и още да се пробутват за някакви си "експерти " ?! Защо Борисов побърза да надуе заплатите на администрацията която и без друго е раздута и мързелива ?! Решенията са прости , просто е въпрос на организация !!

85

Анонимен

преди 2 години

Изгонихте образованите и кадърните,заради ниски заплати.Дори пенсионерите изгонихте заради ниски пенсии,а много от тях се преселиха в по-добрият свят и сега нямало кой да работи.Еми нямааа.Братята роми няма да ни изкарат пенсиите.Те си живеят на "социала" и си работят на черно.

84

ФАКТ!

преди 2 години

Докато не лъсне колко НЕ плаща държавата за държавните служители,пенсионерите и децата,няма да има оправяне нито на пенсии,нито здравеопазването.И НОИ и НЗОК се издържат от частния бизнес с реални вноски на пари.Държавата само казва,че плаща за тези дето уж осигурява,но лъже!Трябва по всеки ЕГН да има преведени пари всеки месец за да излезне колко НЕ внася дъжавата.

83

Ямболски цървул

преди 2 години

Не осъзнавате ли,че се ГАВРЯТ?

82

Ямболски цървул

преди 2 години

Ще ви заплодя в буклицити.

81

Любо

преди 2 години

С две думи, плащайки по-високи пенсии сега, си взимаме от парите за пенсии в бъдеще. След време хората, които сега работим ще взимаме мизерни пенсии...

80

Анонимен

преди 2 години

Нейков,знаеш ли как се живее с 300 лв.на месец при днешните цени?Неее,не знаеш!

79

Ква Европа ква Бг?!

преди 2 години

Та ние сме в държава на ниво от 3-тия свят!

78

чети внимателно

преди 2 години

"След 10 години ще има разпад на социалноосигурителната система." - А.Семов. Останаха нЕколко години. Който оцелее ще види.

77

Ямболски цървул

преди 2 години

Ако искате да извлечете най- полезните вещества от туршията,без значение дали са зеленчуци,или плодове,ето я рецептата.40 гр. едра сол на литър вода.....Водата трябва да не е ЧУШМЯНА....ЗА 5 дни става ферментацията.При 20 градуса температура.В сокът на чорбата е най- полезното.

76

тото

преди 2 години

Пенсионер съм,но мнението ми съвпада с това,на Нейков.Няма как,след като работещите са по-малко,а пенсионерите все повече,да се увеличават пенсиите.Другото е временна демагогия.След това идва краха на пенсионната система.Същото важи и за чиновниците-като започнеш от т.нар.магистрати,та стигнеш да чистачката в най-малкото кметство.Все повече чиновници,все по-големи заплати,а вкарбащите пари-все по-малко.

75

Анонимен

преди 2 години

Популистките решения на БКП разрушават България.

74

Анонимен

преди 2 години

"Данъците на работниците ни са едни от най-високите в Европа." - Lol ... не!

73

Анонимен

преди 2 години

Сега взимат огромни заплати и пак се занимават с корупция не им стигат като взимат малко пак корупция като взимат много пак корупция тогава пък започват да се мислят за бизнесмени да продават наркотици да отварят денонощни магазини за алкохол и цигари и става много объркано с какво точно се занимават накрая и за кои работят гръбнака на икономиката е напукан по цялата сплав колко ще издържи на това напрежение не се знае трябва да се намали малко администрацията или заплатите