142

1

преди 2 години

До 153Подходящо е обаче да се ходи по заведения, търговски обекти и т.н. децата, когато не са на "училище" се събират на групи и са по градинки и паркове. Просто учениците са най удобния контингент, когато трябва да се прилагат някакви мерки.

141

Мда

преди 2 години

Споко даскале! С "качеството" на реколтата от последните години, ни подготвихте за това което ще излезе следващите! Няма да има съществена разлика, можеш да си сигурен!

140

Анонимен

преди 2 години

Че ние това го знаем и го коментираме от миналата пролет. Но ни на Бойко, ни на сегашните им пука - всички са слуги на Америка и на фарма мафията. Децата и образованието са последната им грижа!

139

мукаси

преди 2 години

Тръгнал гербераст да се изказва за образование...

138

Анонимен

преди 2 години

ейтакива безмосъчни послушковци се добират до директорски постове - не за заслуги или постижения, просто са удобни и изпълнителни. Да не си помисли някой , че този много го е грижа за образованието на децата, използва всеки един случай да се добере до повече пари, които после да усвояват правилните фирми, училищата не правят изключение от общата картинка.

137

Анонимен

преди 2 години

Столицата е в тъмночервената зона и присъственото обучение особено за големите ученици за момента не е подходящо предвид ситуацията

136

i'm

преди 2 години

Аман от лицемерие! Тежкото бъдеще няма да е заради някакъв локдаун, който го има от година две, а заради държавната политика в образованието през последните 30 години! Освен това, тежкто бъдеще ни очаква и заради неадекватната държавна политика и в много други области извън образованието за последните 30 години.

135

Анонимен

преди 2 години

Който сега се ражда на планетата се е прецакал. Това се отнася за всяко следващо поколение от края на 70-те насам

134

Анонимен

преди 2 години

Ще излезе поколение от асозиялни ***.

133

;ОТ

преди 2 години

НАЧАЛОТО НА ТЕСТВАНЕТО ИМАМЕ САМО 2+ тТЕСТА;За чий е тогава това тестване?Да се дават едни пари пак във фирмите на Бил и Сорос ли?НА децата им липсва някакъв рецептор за свързване с вируса ;така че всичко е за пари и да накарат децата да се ВАКСИНИРАТ!

132

Анонимен

преди 2 години

Всичко зависи от интелекта на човека и нищо друго... Научих се да чета още преди първи клас от майка си и винаги съм опитвал сам да разбера, това, което пише в учебниците. На хората са нужни препятствия за да се научат, как да ги преодоляват. Онлайн обучението не е проблем в случая. Децата не са достатъчно умни, заради родителите си...

131

Така,така

преди 2 години

И защо криете,че в държавните институции тестовете са безплатни, а на родителите, които внасят осигуровки в държавата -платени!

130

Стаматов Даун

преди 2 години

Това директорче има деменция или мозъчен локдаун.

129

Така

преди 2 години

Понеже, тестовете на децата, направени пред всички, не отчетоха бройки, сега искате лаборатории, на тъмно.

128

Ямболски цървул

преди 2 години

Че ние сме в образователен локдаун от 32 години!

127

Анонимен

преди 2 години

Има йонизатори на въздуха - струват 30, 40 до 50 лв.Има ултравиолетови лампи,които убиват всякакви патогени.Но никой велик управляващ, никой "учен",призван да "управлява кризата" не спомена такъв тип също научни постижения.Нищо не пречи в помещенията - калсни стаи, болнични стаи, ресторанти - за каквото се сетите,да пъдат поставени такъв тип машинки,а от време на време да се включва ултравиолетова светлина.Друго си е да върви бизнесът с маски,дизенфектанти,тестове (ненадеждни) и течности.

126

Разберете го тоя

преди 2 години

Стамат се безпокои нито за здравето нито за децата и образованието му. Единствено го вълнува как да издрънчи пари. Парите преди всичко такъв му е водещия принцип на това недоразумение като директор. УВОЛНЕНИЕ НА СТАМАТОВ.

125

МО

преди 2 години

спокойнооооо , кирчо и асенчо ше пращат децата да учат у харвард , там ше наваксат .

124

Анонимен

преди 2 години

До 135 Ами пожелавам ти след време да те лекува доктор, който се е обучамал дистанционно.

123

Анонимен

преди 2 години

Неграмотни и невежи създания им трябват на ционистите,за да изпълняват всичко което им кажат без да задават въпроси.