114

Анонимен

преди 2 години

Щом Шахин и Тюреджи правят 7 милиарда !!! печалба за 9 месеца, можем само да немеем пред печалбите на Бялата Мафия... Ако някой все още си мисли, че всичко се прави от загриженост за нашето здраве, е много объркан. Ако пък очаква, че това ще приключи скоро, си е направо за ожалване.

113

Натовеца

преди 2 години

7 милиарда .....ех блажени са наивниците умножете минимум по 10 и ще добиете представа какъв джакпот удариха с тази пандемия!Да не говорим че договорите с най -бандитскат акомпания някога пфайзер са секретни ,защо бе информацията за тестовете им и тя искат да е секретна щото *** хора като мухи от тяхният бъркоччч!

112

Майна

преди 2 години

ДНЕС 11% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА НАПЪЛНО ВАКСАНИ!!! ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ УСПЕШНИ ВАКСИНИ??? ПФУ!

111

Анонимен

преди 2 години

"Невероятният успех на Шахин и Тюреджи да принудят всички да се ваксинират е удивителен."_________ Удивителен е, да, но не е на Шахин и Тюреджи, а на БИГ ФАРМА. Те са само едно винтче в схемата.

110

Щели

преди 2 години

...да произвеждат над 1 милиард годишно...ЯВНО СЕ ГОТВЯТ ПАНДЕМИЯТА НИКОГА ДА НЕ ПРИКЛЮЧИ!!! ИНАЧЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ТИЯ ДЪЛГОСРОЧНИ ПЛАНОВЕ????

109

Анонимен

преди 2 години

Невероятният успех на Шахин и Тюреджи да принудят всички да се ваксинират е удивителен.

108

Анонимен

преди 2 години

Представям си как тия шалвари са правили революционни пробиви в науката в морните, изпълнени с нега вечери, преяли с пилаф и препили с шербет, в очакване на баклавата, под звънливите звуци на османски саз... Добре, че бяха тия гениални потури, та да спасят човечеството! Тешекюр, кьополлар!

107

Експерт

преди 2 години

Ми да си се боцкат в Германия като толкова забогатяват...длъжни са. Другите евро страни ще си решават сами!

106

Анонимен

преди 2 години

По-голяма измама от кацането на луната.

105

Анонимен

преди 2 години

Ние сме рая бре. Не случайно 500 г. ....

104

бай ганю

преди 2 години

А защо ние не създадохме тази ваксина за да направим такава масова печалба? Сигурно някой друг пак ни е виновен както винаги.А тези двамата учени изобщо не са със немски имена но явно са по добри от нашенските учени

103

Анонимен

преди 2 години

Ще мълчите, защото иначе няма да можете да ходите със щаствливи лица в мола, на ресторанти и на забавлвения. А животът е за това - за да се забавляват човек и да си доставя удоволствия. Затова - мълчете!

102

Анонимен

преди 2 години

Има много което може да се направи по отношение на тази нова и непозната болест, за която казват, че е вирус. Има хора които го прявят и знаят как да се направи. А не да се дават стотици милиарди за задължителни инжекции от които няма ефект, дори напротив, в страните с най-много инжектирание броят на новозаразените експлодира - има вероятност тези инжекции да увреждат имунната система.

101

Друга тема

преди 2 години

България не е напреднала страна, заради Турция !

100

K

преди 2 години

Е, как при това положение Урсула да не натиска за задължително ваксиниране на всички в ЕС!?! Интересно и ако мъжът й не се занимаваше с генна терапия дали щеше да е така усърдна да пороби цяла Европа!?! Хайл Урсула!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Милиарди печалба за препарати ментета които нямат никакъв ефект, и не се знае дали няма да увредят имунната система в бъдеще.

98

Анонимен

преди 2 години

От "Възраждане" заявиха, че цялата история с пандемията и препаратите с които инжектират хората трябва да се разследва и виновните да бъдат съдени.

97

Bili

преди 2 години

За хора под 16г. със сърдечни проблеми да дари...много има напоследък...

96

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен #112.. То и твоят труд струв пари , но ти си доволен и на 800 лева нали. 7 МЛРД - ще ги гледаш само по филмите.

95

жестоко пpeцаканите

преди 2 години

Инжектираните бяха жестоко пpeцакани - хем им вкараха в кръвта течности за които не се знае нищо, хем няма никакъв ефект от тях, хем след няколко месеца сертификатите им не важат, хем се разболяват както и неинжектираните.