38

още от доклада

преди 2 години

"Тези промени водят до увеличаване на риска от внезапен сърдечен арест (инфаркт) през следващите 5 години от 11% на 25%" А хората се питат защо тази година неколкократно са нараснали случаите на млади атлети, покосени от сърдечен удар. :(

37

АнонимеН

преди 2 години

:D БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ЩОМ СЕ НАБОДЕ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ С ВАКСИНАТА ЗА КОВИД 19 С ДО 4 ДОЗИ СЛЕДВА ЗА НОВ ЩАМ С ДО 4 ДОЗИ :D

36

Шопо

преди 2 години

Па тия Джонсън & Джонсън не произвеждат ли детски шампоан??? Хихихихихихииии... Бухахахааааааа...

35

До: Бай Ой

преди 2 години

Ами хубаво... На никой не му пука в какво вярваш или не... Всичко е преходно...

34

Анонимен

преди 2 години

Е, може ли да пропуснат тази възможност?!?! За тях това е бизнес.

33

из доклад от вчера

преди 2 години

на Американската кардиологична асоциация: "В заключение установихме, че мРНК ваксините драматично усилват възпалението в ендотелните и Т-клетките на сърдечния мускул и прилаганего им често води до тромбози, кардиомиопатии, и други сърдечносъдови патологии."

32

Анонимен

преди 2 години

Хубавото в цялата история е, че след затихванео на пандемията и се преброят количеството трупове, конспираторите ще ги провесят по дереците, а повервалите им повечето ще гледат чимширите от към корените.

31

v

преди 2 години

единственото обезСпокоително е неграмотността на Петя Славова....

30

Анонимен

преди 2 години

Хихи...сигурен съм в това!Златните мини в Клондайк преди век са били детска игра,в сравнение с това!Всяка по-голяма фирма ще започне да бълва милиарди ваксини,не случайно първите на старта си разшириха заводите!И когато сложиш всичко под слогана"Ние мислим за вашето здраве"-въртележката е вечна!Това няма да има край!

29

Анонимен

преди 2 години

И 4-мата първопроходци с "новия щам" са напълно ваксинирани чужденци. Единият от Тел Авив, двама други чужди дипломати, за 4-тия не разбрах точно. Но явно Африка е на мушката, защото много се заговори в последните 2 седмици, че са ненабодени, а ивермектинът им помага.

28

Галин

преди 2 години

Ваксинираните малоумнициии, първо този вариант не идва от Африка, просто от там е удобно да се каже, защото държавите са бедни и слабо развити..и второ до като продължавате да се ваксинирате мутациите няма да спрат..

27

Анонимен

преди 2 години

Хаха даваха по WELT разпространението на новият щам. Основно Италия, Франция, Германия, Белгия и други, но Испания бе незасегната, защо ли? Ами 95% от хората там са ваксинирани. Макар и нов щам, колкото и да е ваксината предпазва.

26

Анонимен

преди 2 години

Щом светът се вдигна на протест изкараха новия супер, хипер, ултра опасен щам.

25

Анонимен

преди 2 години

До 27,моли се да не стигаш о интензивно заради ковид, други реплики ще занареждаш :))) а светът е такъв какъвто е и ти не си този който ще го пределя. Капийш :))

24

Зелен сертификат

преди 2 години

Трета доза трябва ли за този вариант?

23

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как го хванаха тоя вариант? В Африка всеки човек ли изследват? Тия, които пътуват до там нали са със сертификат, т.е. не им правят задължително тест! Тогава как го констатираха? И вчера обявиха първия пациент с омикрон в Белгия. Как го констатират това? Не знам да правят секвенция на всяка проба от кой вариант е. Има нещо много гнило в ковид истерията. Вече дори и ковидваксарите го виждат и подушват.

22

Анонимен

преди 2 години

Един път опитах Джонсън, като най-безопасна и еднократна. Втори няма да има. С никаква.

21

Анонимен

преди 2 години

Наночипове и 5г

20

Да

преди 2 години

Мирише ми на нов бустер, абе ... телата на хората ще издържат ли на толкова отрови, поставяни толкова често? За един приятел питам. Къде е кучно с трите дози?

19

Анонимен

преди 2 години

Кога ти набият шланга в интензивното и дишаш като риба на сухо, се сещаш с къф кеф ти иде да удушиш конспираторите де им се връзваш на акъла.