60

Анонимен

преди 2 години

Приятелю, аз съм друг човек, който никога не е бил спортист (а по-скоро зубрач), имам престижно образование, завършено в най-реномирания ни университет и съм на мнението на славянина. Това достатъчно ли ти е като външна преценка?

59

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ваксините си работят много добре за целта, за която са създадени... Кажете честно, жал ли ви е, че някой като Германеца се е набол?

58

(-_-)

преди 2 години

Да, пълните джоба на Угур и прочие, като си мислите, че ще се спасите от нещо, ами в прочем те в Австрия вече не ги и питат...

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 "ако обичаш!" Не обичам, защото любезността ти е само маска на келешлъка ти, а също така знам защо си виснал тук. У лево, както се казва. :)

56

Ковидиот

преди 2 години

Никога, ама абсолютно никога не съм виждал толкова добре работеща ваксина! Браво на Угур, браво на Шахин, браво на Айше, браво на цялата анадолска наука!

55

Анонимен

преди 2 години

До до 66 от славянин 'Ами аз не съм като теб, който винаги да иска някой да потвърди дали мога или не мога нещо!" Ти си май по-неграмотен отколкото първоначално си мислех. Тук не става въпрос "някой да ти каже нещо", а да има външен оценител на твърденията ти. Не правиш елементарни разлики. За знания и мислене специално има разработени цели системи за оценка. Не е трудно да се досетим кои са те и как е оценен от тях един човек едвам завършил средното си образование.

54

Анонимен

преди 2 години

76, не, нямаме. Дай ги тия доказателства. И сравнителния анализ също, ако обичаш!

53

Анонимен

преди 2 години

Германецо, знам, че се опита да се пошегуваш, но всъщност само показваш, че си функционално неграмотен.

52

Германец

преди 2 години

"Ами аз не съм като теб, който винаги да иска някой да потвърди...." -- Затова ли веднага си набиваш сам едно плюсче? Леко комплексарски ход :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "66, за теб също нямаме доказателства, че можеш да мислиш." Имате, просто сте неуки. Иначе, моят въпрос към славянин беше дали някой някога му е засвидетелствал обективно, че може да мисли, а не дали може да ми покаже тук (той вече се провали в този си опит). За щастие, аз имам достатъчно такива доказателства, тъй че компетенцията ми в това отношение е извън всякакво съмнение.

50

Германец

преди 2 години

"Кажи де, дойде ли рая в Германия?" -- Не познавам Рая (пише се с главна буква). Може да ме запознаеш, ако е хубава :)

49

(-_-)

преди 2 години

Не само, че са верни, ами са самата истина. А щом стигнахме до неопровержими факти.. Няма смисъл, нали?Както казах по-рано науката медицина не е от вчера и няма начин да наложиш безумни неща върху мислещи хора, хора, които имат глави, а не телевизор вместо глава.

48

Германец

преди 2 години

"Дойде ли рая в Германия." -- Това въпрос ли е? Защо няма въпросителен знак? Има ли подлог това изречение? Защо не е в пълен член? Защо трябва един германец да те учи на български? Още по-кошмарно за теб щеше е, ако наистина бях кюрд :)

47

Анонимен

преди 2 години

66, за теб също нямаме доказателства, че можеш да мислиш. Но до тук само се перчиш и то доста повърхностно, от което първоначалното впечатление е, че не можеш.

46

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) 'Имам и още, ама има ли смисъл?" Като се има предвид, че 1 и 2 са тотално неверни, наистина няма смисъл да продължаваш .... Лека вечер.

45

Анонимен

преди 2 години

До до 51 от славянин "Нямам нужда някой да ми казва дали мога или не мога нещо, аз го знам без някой да ми го казва!" Тоест, оказах се прав, че никой не е потвърдил, че можеш да мислиш, както и няма никакви обективни следи в реалността, че така стоят нещата. Има една приказка: "умря сиииганката дето ме хвалеше" .... твоята работа е такава. Не се притеснявай, в България 80% са такива самопровъзгласени мислещи. Затова сте на това елементарно ниво.

44

Анонимен

преди 2 години

Общите работници и чистачките по цял свят се инжектираха, може да прекратяват пландемията.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Това гопишете от половин година. Мисля, че някъде около 2100та единиците от вас, които са оцелели още ще преформулират същото ...

42

Анонимен

преди 2 години

58, ок, дай го този сравнителен анализ със доказателства.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Сравнителен анализ на възможностите на такива като него да "дават акъл". И анализът показва, че не, няма възможност за пълноценни съвети.