26

Мохамед

преди 16 години

ЗАТОВА БЪДЕШЕТО Е НА ИСЛЯМА. ЕДНА МОРАЛНА РЕЛИГИЯ И ОБЩЕСТВО. Не напразно много католижи на запад приемат тази религия.

25

преди 16 години

vvvaaaa

24

Х.Генчо

преди 16 години

ЛИЦЕМЕРНО, ДЕГРАДИРАЩО, АМОРАЛНО ОБЩЕСТВО ОТ ***-ТОВА Е ОБИЧАНОТО ОТ ВСИЧКИ МУТРИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. Педофили от двете страни на океана в т.ч. свещеници. 1000 пъти е по морална социалистическата идеология и православаната вяра. ТРАГЕДИЯТА Е ,ЧЕ "ЛОШИТЕ" ДИРИЖИРАТ СВЕТА.

23

преди 16 години

Българите са по-нормални от много други народи.

22

SSS

преди 16 години

Да взечем пример!

21

преди 16 години

България изобщо не е бедна на психари и педофили!Напротив-пълно е с тях.Ако искаш да видиш психари-те са навсякъде : по улиците, по стадионите...Педофилите-колко случая излязоха в пресата напоследък?

20

преди 16 години

Хора с психически проблеми. Липса на контакти, неудовлетвореност от живота, срив на ценностната система като цяло. Неприятното е че тези явления набират скорост и в България. Засега сме бедни на психари и педофили но това ще се промени .. скоро.

19

poli

преди 16 години

Чух по радиото че е казал че е изчезнала със секта и по онова време е била издирвана от Интерпол

18

преди 16 години

Az, ти пък не загряваш ли защо иракчанина е убил дъщеря си? За да спаси "честта" на семейството си. Още повече те не дават дъщерите си на неверници, освен ако неверника се обреже и научи коранът на изуст.

17

Eve

преди 16 години

15,точно в тези неизвестни се крие разковничето.Много неизяснени подробности останаха и в случая на Наташа Кампуш. Имаше Стокхолмски синдром,кофти отношения с родителите и описваше отвличането си почти като благословия-промит млад мозък,познавал само и единствено насилие -адски жалко...

16

преди 16 години

Психолозите твърдят, че е болест, но аз си мисля, че това е дяволът в човешки образ. Нали имаме ние българите една приказка, че дяволът като си нямал работа си . . . л децата.

15

преди 16 години

Е как така жена му не е знаела???? И как е обяснявал липсата на дъщеря си???? Моля за подробности!

14

az

преди 16 години

Нямам отговор на тъпотии като "това признак ли е за разпад на западното общество". Ето днешна новина: "Иракчанин уби дъщеря си заради връзка с британски войник". Харесва ли ви? Взето на глава от населението в западния свят със сигурност такива неща се случват по-рядко повечето пъти стават известни.Но може би австрийците са по-откачени. Нали скоро там освободиха момиче, което беше заключено от дете от някакъв ***? Пък и Фройд е оттам.

13

Eve

преди 16 години

Дядката обаче мяза на Сталин-даже и името му е Йозеф...

12

lidis

преди 16 години

Повече от ясно ! Успял да излъже жена си и да осинови 3 от децата ,като лъжел ,че ги намирал! Егати лъжите ,омаивали жена му и обществото !!! Психарска семейна история в едно нехайно общество в централна Европа !Осиновителят оставен да лъже и маже и децата осиновени от него без надзор от соц.власти !!!!!

11

pado

преди 16 години

Ами тук на запад хората също са потресени от това шокиращо престъпление.Тук също има болни мозъци.

10

преди 16 години

Пребит човек, Стойчков побойник, Волтова дъга обгори дете, Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен ..................... йебо те днес.бг .........

9

Nikola

преди 16 години

Toq e golqm *** we!

8

Eve

преди 16 години

Не мисля,че е присъщо на западните общества повече отколкото навсякъде другаде.Просто в Бг любопитните съседи щяха да са го надушили отдавна-а отчуждението на западняците(което не винаги е толкова лошо) в този случай е довело до тези фрапиращи обстоятелства..

7

men

преди 16 години

ami tova e individ sus seriozni otklonenia. ne mislia, che triabva da govorite za zapadnite obstestva, zastoto purvoto takova razkritie beshe napraveno v Rusia, koiato e na iztok ot Bg. tam izvergut beshe durzal 2 momicheta v dupka pod zemiata poveche ot 8 godini. maika mu e znaela za tova prez zialoto vreme, no ne go e izdala.... taka, che psihopati ima po zial sviat.....