543

да си върнем държава

преди 2 години

Бащата на Буруджиева Иван Буруджиев е физическият убиец на пенсионирания български генерал Христо Николов Луков. Нека си спомним че комунистите заклеймяваха същите тези будители като чорбаджии изедници.

542

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

541

Само питам

преди 2 години

Какви са аргументите на Радев за втори мандат? Какво е сътворил първия, за да желае втори? А за Йотова, изобщо няма да питам!

540

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

539

Радев

преди 2 години

още на първи тур,каза Буруджиева.Браво Татяна.

538

Радев

преди 2 години

още на първи тур,каза Буруджиева.Браво Татяна.

537

izh

преди 2 години

Вари го, печи го - комунист. Мозък колкото на пиле, ама апетит на слон, злоба на хиена и наглост на сталински възпитаник. Медиите славославят близачите на задни части, цените летят и някои /наши / хора потриват ръце с усмивка. Пари, пари, пари - ще има и за рекламата. Да му мислят страхливците дето плащат и ЩЕ ПЛАЩАТ

536

Истукан

преди 2 години

Радев да мълчи, хората не могат да го търпят повече и ще изригнат преди изборите.

535

честваме

преди 2 години

будителите,ама има ли някой,който да не сме предали,оплюли или дори убили.Обичаме крадци и лъжци.Радев е 1000% прав.Ще стане.

534

Анонимен

преди 2 години

Прав е чорапа миризлив. Всички се събудиха и видяха че си издигнат от агенти-доносници на бившата държавна сигурност и си избран с гласовете на ДПС и БСП. Всички усетиха как държавата катастрофира челно под твоето некадърно ръководство което е само в услуга на крадливите и лъжливи комунисти. Две седмици и си на бунището на историята ако имаш късмета да не влезеш в затвора.

533

Анонимен

преди 2 години

Не желая ГЕРБ и Боко жипката, но какво направи за 6 месеца служебното правителство за да подобри живота на хората и да им даде кураж- нищо. Цените тръгнаха , народа колкото си беше беден още повече обедня , дърва за огрев няма но износ има, пешицата се изнесе цената на хляба подскочи.Смениха се областни и някакви началници на полиция и служби на тертипът им на работа същия . Виновни за кражбите няма наказани . Какво се е променило?

532

Ама защо...

преди 2 години

Тоя пък не е разбрал,че народът се събуди още на 10 ти ноември 89-та. Радев,ти да не си спал досега?Народът е буден уважаеми и наблюдава какви ги вършите. Но, този народ уважава държавното устройство и Конституцията и се произнася на избори, а не когато на някой зависим му свирнат да вдига юмруци и да лумпенизира демокрацията.Подготвяхте си служебна победа, обаче ЦИК май ви убърка сметките,та Манолова газ пи'кае по студиата."Ама как така ще броите разписките, ние друго записахме в закона" ! Уфф!

531

Анонимен

преди 2 години

До 589 дали зора ,че ББ няма да види ВЛАСТ дали е голям зор,но януари, февруари ТАКЪВ ЗОР ЩЕ ВИДИМ , ЧЕ ЖАЛНА НИ МАЙКА! ОЛИО,ХЛЯБ БЕНЗИН,ЗЕЛЕ 2 ЛВ!ВСИЧКО НАГОРЕ!ЩЕ ДОЙДЕ И ПАРНОТО И ТОКА

530

обективен

преди 2 години

Само Възраждане с номер 5

529

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС трябва да се избере:ПУТИН управлява РУСИЯ, такъв модел ли искаме,ЗАЩОТО ни водят към ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА тип Русия или да имаме парламентарна република със всички недостатъци ,но ВЪЗМОЖНОСТ да имаме нормални ИНСТИТУЦИИ!

528

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях малолетна на 14

527

Тома Говедаров

преди 2 години

Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор.

526

Анонимен

преди 2 години

То голям зор, че Мутрата Боцко нема да види повече управление, а само светлина през решетки ахахаххахахах. Мутроооо свършиха се времената ти :))))))

525

Мутри вътре

преди 2 години

Тиквата не е срам за България

524

Мутри вън

преди 2 години

Тиквата е срам за България.