158

Анонимен

преди 2 години

До до 94 130 Ваксината, ваксатроле, също разчита на имунитета - тя го алармира предварително и кара да се подготви. Затова не е добра идея - защото който има добър имунитет, се справя и без нея, а който няма - не се справя и с нея. Лекарство трябваше. А и имаше. Но СЗО-то ги забрани. Понеже бяха евтини и ефективни. Който не иска да умира, не ваксина, а ивермектин и цинк+хидроксихлорохин да ползва. А примерът, който сте дали, е т.ъ.п. Дори да има добър травматолог човек, не бива да допуска катас

157

Анонимен

преди 2 години

Ахаа, значи 250 човека, придобили безсмъртие чрез вълшебните ваксини всъщност са умрели.

156

Случаен

преди 2 години

Какво е разпределението по кръвни групи на починалите?

155

Жоро

преди 2 години

Много ваксинирани са починали. Защо??? Статията искара, че това все едно е нищо, а не трябва да са толкова много.

154

Koko

преди 2 години

Неособено умни неваксинирани сънародници- ваксинирайте се по деволите...

153

Анонимен

преди 2 години

Поредната новина, която доказва, че ковид се разпространява само чрез средствата за масово осведомяване. Няма да се ваксинираме!

152

Анонимен

преди 2 години

Че тя ваксинацията да не е започнала преди ковида и да е била 100%, че слагате всички починали, пак нагласаки на данните.

151

Платон

преди 2 години

Който умре по-рано, ще бъде по-дълго умрял.

150

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ги вкарват в статистиката на КАТ за ПТП. Неваксинираните ги вкарват в статистиката на ХЕИ за КОВИД. Така и двете институции нагласят числата по свое усмотрение. Като се замисли човек, че идват и избори, кой знае кой как брои цифрите...

149

Анонимен

преди 2 години

Интересно колко са смъртните случаи на ваксинирани в другите страни и с каква ваксина са били?

148

Анонимен

преди 2 години

До Трън"Наистина вече ни взимат за ***" .......... Ама какво очаквате?? Вие много се постарахте, поне в този форум.

147

Мъско

преди 2 години

Ами аз си готвя почивката на Марс, а вие бройте жертвите на ковида...

146

Анонимен

преди 2 години

От 100 човека 25 са ваксинирани. От 100 умрели от ковид само 5 са ваксинирани. Га..н..я обаче не е внимавал в училище и му е трудно да направи връзката. За проценти да не говорим.

145

Анонимен

преди 2 години

Няма нито един ваксинират умрял под 65 г. А тези над 65 г са били вече на крачка от смъртта поради други болести. Виждате ли смъртта отблизо антиваксъри???

144

Анонимен

преди 2 години

Показана им е картинката на милиардите и глей им всеотдайните съчинения по картинка. Ама и милиардите ще ги гледат само на картинка, с вакси и без. А който им се връзва, нека си го бодат

143

Платон

преди 2 години

Ваксината е за цял живот, колкото и кратък да е той.

142

Анонимен

преди 2 години

"23 316 са общо жертвите на коронавируса в България. От тях само 250 са били с имунизация срещу COVID-19" -------- М - да, само този цитат стига, за да прецени един човек с малко мисъл в главата, че статията е поредната ши тня на зле платени и нискокачествени пропагандатори. Пробвайте с друго. И сменете тр ола, дето ви ги пише.

141

Трън

преди 2 години

Жалко манипулативно заглавие Наистина вече ни взимат за малоумниИли просто тези, които списват статиите и заглавията, толкова им е интелектуалния багаж.

140

Анонимен

преди 2 години

Това с личния избор е дълбоко невярно. А мантрата, че ваксините не действат, е безсмислица. Смисълът на ваксинирането срещу заразни болести винаги е бил не толкова предпазване на отделния индивид, а създаване на имунитет сред населението като цяло, за да се прекъсва веригата на заразяването. Затова ваксинациите са масови. Отделен (включително и ваксиниран) човек може да се разболее, но ако е заобиколен от други ваксинирани, вероятността от възникване на огнище клони към нула. И няма епидемия.

139

Шопа

преди 2 години

У наше село като гледам неролозите са умрели само стари и болни. То други нема.