29

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте глуповатото 4y4eло !

28

Анонимен

преди 2 години

Когато сложиш гинеколог да управлява ЕС - нещата логично отиват на си лелина.

27

Анонимен

преди 2 години

Коя Европа се нуждае от ядрена енергия? Тая Европа дето ни затвори реакторите в Козлодуй ли? Или оная Европа дето ни спъва да строим в Белене вече 20 години? Коя Европа се нуждае от ядрена енергия бре Урсула? Или когато българите се нуждаят не е Европа, но когато немците се нуждаят, тогава всичко е Европа!

26

цирк ес

преди 2 години

И двете идват от Русия,какво правим сега?!

25

Анонимен

преди 2 години

Държи крачета , които никога неможе да спре, защото ще умре от глад :)) държи те тоя дето дава парите. Ти нищо не държиш. В момента в който спрат и ще впрегнати целия капацитет на Европа да пуснат тръби от Израел и Египет. Да не говорим,че Германия е толкова богата , че може да вдигне няколко атомни централи за нула време. Просто швабите са умни ползват най евтиното, от най надупените

24

Анонимен

преди 2 години

Тези закъсняли словоевроизлияния са резултат от вчерашната реч на Государя Путин от трибуната на форума Валдай. Казаното вчера от Государя Путин може да се сравни със знаменитата му Мюнхенска реч от 2007 г.

23

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на Германия е винаги да руши Европа, затова трябва да бъде разрушена самата Германия!

22

.

преди 2 години

Вещице, вещице...

21

Анонимен

преди 2 години

"Всяка криза от мигрантската през финансовата и енергийната показва колко неадекватна е Германия.На тези хора им има нещо.Просто не стават за водачи."----------------------------- Пиндостански слуга, васал и лакей няма как да бъде водач.

20

Анонимен

преди 2 години

Срама беше неминуем, още преди години когато Германия се надскочи със спирането на атомните централи. Все пак браво за опита, но просто нямаме технологията, за да спрем другото. Работата по новите технологии , стига хвърляхте пари на вятъра.

19

Урсула Травестита

преди 2 години

И сега ли да слушаме немците, обрисувани от някои папагали като полубогове и изобщо едва ли не цвета нс човечеството? Да не се окаже, че и в подхода срещу вирусите са в лека грешка? Два пъти ги слушахме и двата пъти бяхме на губещата страна в световни войни

18

Анонимен

преди 2 години

Еврапа се нуждае от ядряна бомба дълбоко активирата в отверстието на Уркосула

17

Анонимен

преди 2 години

Така ли... Ами нали вие брюкселските чиновници създадохте тази криза. Сега въобще не се опитвайте да я разрешите. Вие се провалихте. Този съюз е вреден за европейските демокрации.

16

Анонимен

преди 2 години

Е,да унищожиха ни всичко,а сега дайте да градим.Мисирков,такова послушание ви отдаде,че отшелник да би го видял,щеше да се просълзи. Сълзи,сълзи избиват и все капят върху нас.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем с ядрените отпадъци. Отработеното ядрено гориво може да се неутрализира чрез изгаряне с водород при вторичен процес при които се произвежда отново ел. енергия.

14

Анонимен

преди 2 години

Цивилизованите сочат нерешения проблем с радиоактивните отпадъци. Лъжат ни Русия с удоволствие решава въпроса на технологично изостаналите с радиоактивните отпадъци от АЕЦ. Русия разработи технология на базата на ядрения реактор БРЕСТ-300, която позволява радиоактивните отпадъци от АЕЦ да се използват вторично за гориво на новите руски реактори.

13

До 10

преди 2 години

Да, отговорът е корумпираният Бойко Борисов който срещу подкупи от няколко милиона $ спря всички стратегически обекти на България !

12

Анонимен

преди 2 години

Тази ако й нарисуваме рога ще е 1:1 с Лукавия :)

11

Анонимен

преди 2 години

зелената сделка ще доубие европа. унищожиха ни козлодуй, унищожиха белене и всякакви потоци и направиха турция енергиен монополист в региона. русия ще има строи още няколко нови аеца следващите години а ние ще се молим на бай ердо *** да ни пуска светло по 2 часа на ден като в замяна даваме кадъни и сурови материали. глад, студ, мизерия, бедност, безработица и подаяния от ЕСССР за да им заравяме боклучету от зелена сдлека в земят си. на милионерите честито - ДС, бкп, бсп, сдс, ндсв, вмро, пп,.

10

Анонимен

преди 2 години

Всяка криза от мигрантската през финансовата и енергийната показва колко неадекватна е Германия.На тези хора им има нещо.Просто не стават за водачи.