28

Ккк

преди 2 години

Бе, и да ме убеждават, че няма балон, и да не ме - аз като нямам толкова пари, или не искам да тегля заеми за 30 г напред - все ми е тая има или няма балон. Кредитополучателите да му мислят като надигат лихвите с по 2-3% в следващите години. Ще се окаже, че евтиния кредит се оскъпява доста като се има предвид покупната цена на надценената и скъпа стока.

27

Анонимен

преди 2 години

След като всеки ден има статии за имоти и то по няколко, значи нещата не вървят на добре. Колкото и да ви убеждават и лъжат, че няма балон.

26

Ккк

преди 2 години

Няма балон... При средна заплата от 2к бруто е съвсем нормално средната цена на квадрат да е над 2к. Нищо ненормално не виждам .. а и за качеството на живот , което се предлага в пакет с тази покупка, даже са малко пари ... Надувайте още, още може

25

A3

преди 2 години

koi *** wse oshte si kupuwa betonena kutijka mejdu kalnite ulici w shopija?

24

Анонимен

преди 2 години

В момента трябва да си реформиране съдебната система. Имаме проблеми с цените на електроенергията, Ковид да решаваме. Заплати да вдигаме, икономика да раздвижим. В момента не е време за купуване на имоти.

23

Анонимен

преди 2 години

Но има въздух под налягане!

22

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Софето, ама във Варна много нови жилищни кооперации седят празни или полупразни, докато "старите панелки" се търсят много, явно не им харесва новото строителство на хората :))

21

Алов

преди 2 години

1500 евро 1 ви етаж панелка в Мусагеница 150 хил евро 60 квадрата, с 2000 лева спестяване на месец го копувам за 20 години - викаш няма балон.

20

123

преди 2 години

Хич няма! Няма, да не си мислите, че има? Нормално е панелка у Бангладеш, пардон БГ да струва 2000 юро на кв.м. Около нея - лунен пейзаж и съседа ти се опитва да ти паркира на "балкона ти", щот бракмата му е супер важна и не може да си завлече дебелия г***з на 50 метра....

19

Анонимен

преди 2 години

ХА- ХА -ХА

18

Lina

преди 2 години

Улици - няма, бетон в кутийки- има. Хубаво , искат 2000 евро, поне да си завършат улицата, като дойде и следващия бизнесмен със амбиции да продава и ще стане лунен пейзаж.

17

Анонимен

преди 2 години

Много бързо се покриха новините, че руснаците масово си продават жилищата на морето.

16

Анонимен

преди 2 години

О, да, вярваме ви, скъпи "експерти"!

15

Ст@м@т

преди 2 години

Разбира се че няма балон, то е направо реактивен самолет!

14

Анонимен

преди 2 години

Който има по две жилища да купува трето и да го държи. Като умре да има някой друг какво да получи.

13

Българин

преди 2 години

Не няма балон просто много построени празни апартаменти и сгради все още строящи се, но с непродадени апартаменти и много спестявания вложени в апартамент, който не ти трябва но "да не ги изяде инфлацията". За сметка на това няма правителство от повече от 6 месеца има един излъган че е номер 1 резидент, който май може само да кара самолет и нищо друго и служебни измамници някои даже правещи партия продължаваме подмяната

12

До 13

преди 2 години

Хората с пари отдавна изкараха пари и за още имоти и продължават да купуват. Наивниците, които все чакат да се спука балонът и да паднат цените живеят цял живот без собственост и под наем.

11

Дедо евреин

преди 2 години

Има една стара еврейска максима- Когато всички купуват продавай, а когато всички продават купувай. Който има два грама мозък ще разбере какво значи.

10

Анонимен

преди 2 години

Хората с пари отдавна си купиха жилища... На кого ще ги продавате сега новите, а? Един голям балон е това. През ден има статии по темата... Ха-ха-ха. Защо...?

9

Анонимен

преди 2 години

Тепърва започват фалитите - златен промишлен ток, зелени сертификати. Няма незасегнат бизнес. Кой ще тегли 30 годишен кредит в този момент?