46

Анонимен

преди 2 години

До 42 - Ми чи каака уе - кушата у барса га га купи у с ко уе? А?

45

Анонимен

преди 2 години

Ами решавай бе, искаше цялата власт в държавата и я имаш вече половин годинд. Кой ти пречи да решаваш или е по лесно да плюеш по Бойко?

44

Анонимен

преди 2 години

Точно така - ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза в Европа, а България щеше да е глобален енергиен играч в Европа. Евтина газ, евтино отопление за всички, около половин милиард приходи за държавата от транзит, с които ако не се крадат можеха да се строят болници, детски градини, пътища, висoки заплати за учителите, образование и университети.Ама Тиквата трябваше да се над Упи на господарите си

43

Отговор

преди 2 години

До Блок -70 Ти сам верваш ли си? Защото аз на човек,на който азбуката му идвала от "македонските " земи не вярвам! И сте по-зле ушанките от нас , и сте с по-изгладени мозъци! ЕС и НАТО е най-хубавото нещо ,което можеше да се случи на България!

42

Анонимен

преди 2 години

Защо се срамите, а не отдадете заслуженото на Бойко Борисов за въвеждането на енергийната борса и подписването на Зелената сделка безусловно, което ни докара до този ад? Благадарим ти, Бойко

41

F-16 Block-70V

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза в Европа, а България щеше да е глобален енергиен играч в Европа. Евтина газ, евтино отопление за всички, около половин милиард приходи за държавата от транзит, с които ако не се крадат можеха да се строят болници, детски градини, пътища, висoки заплати за учителите, образование и университети.

40

Обаче

преди 2 години

Тролчетата силно спазват наръчника за дезинформация! Ако някой напише истина или го обвини в манипулация, той залива с нови десет поста с неистини/лъжи/! Нали така, "Чекмеджане"!

39

служебните министри

преди 2 години

са виновни.Галеха калинките с перце.

38

Отговор

преди 2 години

До 39 А бе как след толкова откраднати "милиарди", "чегъртащия" Рашков и за 5лева не можа да намери доказателства ? Останахте си само с източеното язовирче на Кирето, и снимките на Мата Хари!

37

MaйMyнaтa

преди 2 години

И аэ искам, да мога да си ги пращам, теэи високи цени. И не, немога да чакам, искането на Радев

36

СМЕХ....

преди 2 години

Да плаща РАДЕВ....АЗ СЪМ У ГЕРМАНИЯ НА РАБОТА И ТОКА МИ Е ЕВТИН!

35

Анонимен

преди 2 години

Може да иска, ама дали ще стане, не зависи от БГ, специално за газтъ сме зависими, ама малко го ползваме :) Виж за тока, не знам как са нещата там, поне научих, че още ползват въглища, шокирващо за мен, но ние сме африканска държава по принцип......хахахахаха :)))

34

Анонимен

преди 2 години

До До 33 "Борисов открадна милиарди." - дай линк с факти към това твърдение, иначе си остава само една лъжа.

33

Бай Тошко

преди 2 години

Радев: "Доко, доко, доко ..."

32

Радев

преди 2 години

Празнодумец, както фашистите в Европейската комисия с техните красиви клишета и лозунги. И Хитлер е говорил така.

31

Брей,

преди 2 години

Радев бил искал? Какви чудеса се случват? Ами когато служебните Кирчо и Кокорчо се биеха през гърдите, че събрали повече от ГЕРБ от данъци и такси, не ти ли мина през ума, че това е от по-високите цени на енергията и горивата? Идват избори сега сигурно ще обещаеш, че и газ от Марс ще докараш! Я по добре си прави коремните и лицевите опори , и не се напъвай да мислиш! Не е твойта сила

30

Анонимен

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца "русофил и агент на Москва" Румен Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.

29

Калеко Алеко

преди 2 години

Бързи мерки ... Дългосрочна визия ... Европа да помогне, словоблудството на нищоправеца така и не можа да надскочи листчетата написани му от стратегическите съветници ... от тук нататък България ще се пуска все по-скоростно по шанцата на радевата пропаст и това ще подължи докато не изметем Хунтата и метежните и проекти ... !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Румене, същиьо като мене си значи, и аз ислам мерки, значи много си приличаме с тебе и затова аз тебе много те уважавам. А какви по-точно мерки можеш да предложиш, или ще кажеш някой лозунг, че "Енергетиката дава есенциалната енергия за развитие на демократичната икономика".

27

Анонимен

преди 2 години

Илюминати-сатанисти са