244

Анонимен

преди 2 години

Леле мале, не е истина какъв загубен народ има тука. Пишели ги били от ковид, нарочно ги убивали - просто не е истина, че има такива изоглавени люде. Дано не стига до вас. Но като стигне, ще разберете за какво става дума.

243

Анонимен

преди 2 години

Нали разни садомазохити тука плачеха за 3000 на ден. Приближаваме.

242

третата игла

преди 2 години

вече е задължителна в Израел, честито на фъксинираните!

241

Анонимен

преди 2 години

До МонегаскВеднага ти обяснявам - ваксинираните са 7% - пак толкова са и новите случаи, пак толкова са и смъртните случаи. Демек - казано за неразбралите - ВСИЧКИ ваксинирани се разболяват и даже умират от ковид... И най-вероятно са единствените умрели от ковид, понеже преди да започнат да се бодат, от ковид умираха обикноено с придружаващи заболявания като втори инсулт, трети инфаркт, в реанимация след катастрофа... А откак започна боцкането се появиха случаи и без "придружаващи" болести

240

до 241 от славянин

преди 2 години

Според твоята ''логика'' излиза, че над 80 % от работещите в България са ''бачкатори от сивия сектор'', понеже не са имали ''разума'' да се набодат с експерименталните отрови! Но ''логиката'' на един ''умен и образован'' зомбиваксър каква друга да бъде!?

239

Проста сметка

преди 2 години

Почнаха пак повечето от починалите за деня да ги пишат кромид

238

до 241 от славянин

преди 2 години

И на мен са ми много смешни ваксизомбитата, които губят една по една и последните си опорти точки, че ваксините пазели от нещо! Всъщност наистина пазят от нещо - от нормално функциониране на онова между ушите им!

237

Анонимен

преди 2 години

единствения смислен изход от к0чината е през Т1 и Т2, не се бавете

236

до до неваксиниранит

преди 2 години

леко неудачен пример си дал.Спасителната лодка в открит океан, само отлага неизбежното, не ти решава непременно проблема с оцеляването. Може да бъде полезна, само в случаите когато брегът е наблизо и имаш достатъчно сладка вода под ръка. Инак, просто получаваш 3 дни отсрочка до срещата си с отвъдното.

235

до 229 от славянин

преди 2 години

Ами зависи какви информационни източници се информираш, защото според някои източници умрелите ваксинирани са даже повече от умрелите неваксинирани!

234

Бате Сечко

преди 2 години

До До неваксиниранитеДа не се окаже, че всяка петта лодка има дупки, и потъват бързо след време...!?? Аз, ще продължа да си плувам в океана- това го мога!!!

233

до тя от славянин

преди 2 години

Ами то първо трябва да се установи колко от хоспитализираните са наистина с ковид, а не с положителен тест, пък нека след това да установяват колко от хоспитализираните са фалшиво набодени!

232

до 245 от славянин

преди 2 години

Да де, ама нали помните как почнахте в началото!? ''Ваксините ни пазели от заразяване'', ''ваксините ни пазели от разболяване'', ''ваксините ни пазели от хоспитализиране'', ''ваксините ни пазели от смърт!'' Е, оказа че от НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ НЕЩА НЕ НИ ПАЗЯТ! А страничните ефекти от отровите - друг въпрос!

231

гогич

преди 2 години

До пена 247Бабо Пено, стига си писала глупости, щото сравняваш круши с ябълки. Повечето държави вече не броят за починал някой, ако е имал други заболявания. Само в БГ си го караме по старому - даже и катастрофирал го броят за ковид, ако му намерят. С една дума - не може всички починали С ковид (а не ОТ ковид) да ги сравняваш с починали във войните.

230

до 247 от славянин

преди 2 години

Това са жертви на ''добре работещата'' ни здравна система, на ''добрите'' ни ''лекари'' и на ''адекватното лечение'' на вирусна инфекция с коктейли антибиотици, които по принцип не им действат, не на ковида!

229

мамин сладък

преди 2 години

До ДоцентаАми явно не са от тези, защото в цял свят броя на заразените и починали ваксинирани расте, както и в БГ - вече са около 10% и все повече ще стават с нарастване на броя на ваксинираните. И във Виена, където работя, миналата седмица в нашата фирма 10 от 50 човека на тийм билдинг са хванали короната и то всички ваксинирани. Така че стига с тия фалшиви документи, просто ваксината не действа така, както я представят политиците и пишман-докоторите ;-)

228

до 238 от славянин

преди 2 години

Не ваксините пазят, а добрият имунитет, умнико! Мен като неваксиниран какво ме пази!? Ясно е какво и това не са ваксините, защото не съм се бол с тях, няма и да се бода!

227

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тутурутки които не са измислили нищо през живота си ,а само бачкат някаква работа която друг им е създал и хабер си нямат от наука и статистическа наука размишляват върху ползата от ваксина на базата на няколко случая.

226

Demonaz

преди 2 години

Шок,бомба, черна жътва,новото нормално. Всеки вторник изнасят данните от събота,неделя и понеделник. Важно е плашенето да не спира. След дербито какво стана? Нямаше умиращи хора по улиците като в Китай.

225

Щит и меч

преди 2 години

С оглед на вече казаното, че ваксините са щит, а не меч, и това, че на този етап са единствената предлагана алтернатива, най -благоприятния резултат от мача между вируса и фармацията е загуба на фармацията с по-малко голове. Победа, та дори и равен, не се очертават на хоризонта с така избраната стратегия.