52

Анонимен

преди 2 години

Тъпо че го заплашват така, но е прав, че по-добре да спре да се занимава с това. Не е работа на математиците. Има твърде много фактори, които са въпросителна (преболедували, скрита заболеваемост, варианти на вируса и т.н.) което прави всякакви изчисления безсмислени. Всеки математик си мисли, че му излизали прогнозите, но не е така ако провериш. Витанов казваше, че края на август ще има по 3000 заразени на ден, но не беше така.

51

Анонимен

преди 2 години

Нека, да мисли преди да адвокатства за фарма-мафията!!

50

Кал-Ел

преди 2 години

Не се вълнувайте, на този алкоджан никой не му се връзваше и ще го сменят. Само дежурния ваксър (клизмaтa) не може да разбере постановката. Толкова си могат (след инжекцията) :))

49

Анонимен

преди 2 години

До до 40 от славянин "Не съм говорил за човечност в коментарите ми!" Говорил си, говорил си. Даже даваше пример как са те взели на стоп и други дивотии. Значи и лъжеш. Я кажи, за какво е излъгал Витанов? Че ще има нова сълна и ще стане положението пак омазано ли? Сега какво имаме?

48

Анонимен

преди 2 години

Виж ся ко шти каам пруфесуре: Оди си решаай задачити дет не са ршаани 200 г.. Ни мъ занимаай с глупости!

47

Анонимен

преди 2 години

А такааа, мамин златен гербераст

46

абе

преди 2 години

Кой му плаща на това нещастно същество да плеска глупости?

45

Анонимен

преди 2 години

До математик То става, не че "ще стане", но откъде акъл да вденеш?

44

до 40 от славянин

преди 2 години

Не съм говорил за човечност в коментарите ми! А и не виждам никаква човечност в това някой да те лъже и манипулира постоянно, ти ако виждаш, със сигурност си мазохист!

43

Анонимен

преди 2 години

Точно тоя тЪпънаР твърдеше през месец март 2020 година,че ако се наложат тотални мерки след два- три месеца ще сме забравили за Ковид-проблема,по спомен тогава наложиха тотални мерки и какво стана бре пишман "професоре"??????????

42

Sava Tomv

преди 2 години

Точно видял как му били манипулирали гумата. Абе , ние от марс ли падаме. ти си на две водки със ставането и не знаеш в кой ъгъл си се ударил първо.До края на месеца да сте се омели от ефира! Ясно е, че няма да ти плащат повече.Махай се, еничарин мръсен, да си вземеш и останалата пасмина с теб!

41

Анонимен

преди 2 години

Наистина това ли е казал "Аз никога не съм участие"Пълна безсмислица участие е съществително участвал е глагол може да се каже Ази никога не СЪМ взимал участие. и тн.Много е прст

40

математик

преди 2 години

Тоя пишман професор съвсем изтрещя...Прогнозира неща, които са ясни по принцип, мъчи се да бъде оригинален и да ни внуши колко сме ***, щото не знаем за "базовото репродуктивно число". Постоянната ехидна усмивка дразни много, а заканите му "ся ще видите кво ша стане" са жалки и нелепи

39

Програмист

преди 2 години

Както може и да се очаква - 45 години комунизъм, 30 години чалга "демокрация" - 80% "лош мат'рял". *** мразят интелигентните, ама до там ги мразят че ги избива на агресия. Те друго и не знаят де. Ниска черна завист и злоба. И това не е ново : великият гений Архимед е бил убит от обикновен войник.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Бесней от злоба, ваксър." Май такива като теб беснеете от злоба. Затова и заплашвате.

37

Анонимен

преди 2 години

До 36 Бесней от злоба, ваксър.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Нима си въобразява, че само той може да заплашва хората? Виж ти, на него му позволено, а другите не могат да отвърнат подобаващо." Теб лично с какво те е заплашвал?

35

Анонимен

преди 2 години

До до 17 от славянин И си търсиш оправдания за агресията. Ти нали беше му открил цаката: твърдеше, че нищо от това не те засяга. Какво стана с "човечността", за която така громеше "западняците"? Къде ти е "човечността" към Витанов? Аааа, ти си мислиш, че не те помним ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Нима си въобразява, че само той може да заплашва хората? Виж ти, на него му позволено, а другите не могат да отвърнат подобаващо.

33

Antvx

преди 2 години

Аз не видях заплахи към г-н професора. Някой просто прави анализи и прогнози за неговото бъдеще, подобно на неговите изчисления. Чиста математика.