27

Анонимен

преди 2 години

Разбиха бизнеса на човека без нито едно доказателство. Сега след като взеха и бюрото за свидетелите, спокойно ще може да каже и : Без нито едно доказателство и без нито един свидетел!!

26

Анонимен

преди 2 години

Божков сега говори по Фейса, а преди 32 години Запада щеше да му даде да говори по радиата "Свободна Европа", Би Би Си Лондон и "Гласът на Америка". Репресиран от тоталитарната власт богат човек, защото гонят богатите. Запада щеше да му дава пари за приказките му.

25

ПроСоТо

преди 2 години

ако Каскетурата имаше наистина някакви доказателства,до сега Божковия да е бил осъден!..Може да стане и без неговото присъствие..Задочно..Обаче главното обвинение че е предлагал и давал подкупи влачи лоши последствия,защото според Закона "Предлагането И ПОЛУЧАВАНЕТО на подкуп" са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ЕДНАКВА ТЕЖЕСТ!..

24

Бонго Бонго

преди 2 години

Обединят ли се БСП, ДПС и ГЕРБ, Радев няма шанс..просто няма шанс. Така и всичко след Радев.Дпс ще държат Герб да държи ВМРО далеч. БСП ще си искат постовете и направленията. Бойко ще иска да си довърши проектите.и вълка сит и агнето цяло.Стане ли това, Божков е зад борда.

23

Видов ден

преди 2 години

Черепа ще напука празната тиква на Борисов рано или късно, тиквеника се помисли за велик и недосегаем и посегна на най богатия Българин. Да ама Божков се оказа мнооооого голяма лъжица за тъпата уста на тиквата. И дете от децката градина ще се досети какъв ще бъде изхода от дуела на *** пожарникар и математик.

22

АнонимеН

преди 2 години

3-ТЕ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИ ФИГУРИ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ СА: БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ! ГАЛИВИ, КМЕТА НА ГАЛИЧЕ , БРЕНДО И ПОДОБНИ СА СМЕХОТВОРНИ СПРЯМО 3-ТЕ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИ ФИГУРИ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!

21

Алко

преди 2 години

Въй, и кой щи обърне внимание бе? Нали половината ти кинти *** им ги отчита на тях???

20

Анонимен

преди 2 години

Българският чадър не е като китайският.

19

ПроСоТо

преди 2 години

е кък да нема нито адно доказателство?..Каскетя пи ли каве с Митко от Пловдив?..-Пи...Е,ето ти "доказателството".../ какво?..Ами такава е милиционерската "логика" на Каскетя бре!/..ПОВЕЧЕТО обвинения с/у Божковия са ИЗСМУКАНИОТПРЪСТИТЕ на гешевия!..А това обвинение,по което Божков иска да бъде разпитан,някакси се подминава..Би могло да се попита:- "Защо?",но е ясна играта..Разпитат ли Божковия ,Тиквата,Горанката и мома Севдалина, ПОТЪВАТ!..Но Каскет няма да допусне това..Като верен син на баща с

18

Анонимен

преди 2 години

Ще живееш от имотите и парите на Усмихнатия сват. Сега Усмихнатият сват е Богатият, той ще гледа Фамилията.

17

ШибиРиби

преди 2 години

Що не си трайш в Дубай бе Череп? Оди на плажа и чекай да ти пратят оня с чадъро те сложи на сянка.

16

MaйMyнaтa

преди 2 години

Горкото невинно чepeпче, живо да го ожалиш! Та той честен биэнесмен, колекцията му эаконна, а те го eвaвaт. Нека бъде оправдан, че той е светец на нашето време!!

15

АнонимеН

преди 2 години

БОЖКОВ ДА НЕ СЕ РАДВА, ЧЕ ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ СИНИСТРО И МОЛЕСТО КИПЪРСКИТЕ ОФШОРКИ КОИТО ПРЕХВЪРЛИХА СОБСТВЕНОСТТА НА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА И РАЗПРОДАВАХА АКЦИИТЕ И ТОЙ СЕ ПРАВЕШЕ , ЧЕ НЕ ИМ Е СОБСТВЕНИК! ЗА БОЖКОВ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА!

14

Бонго Бонго

преди 2 години

Ходът му беше да махне спец прокуратурата и Радев редника да бъде президент, за да потънат делата в небитието.Борба до точка.

13

Анонимен

преди 2 години

То е добре ама ,същата тая държава ви дадоха коридор за самолета

12

Анонимен

преди 2 години

Казвам обективното: Името му в България се свързва с хазарт, офисите му изглеждат като офиси на мутра, а прякора му е Черепа. Интересно какво ще му отговорят от ЕС?

11

Емил

преди 2 години

А за зулумите на тия дето плащаше писали бе наглецо,а колко си платил на Рундьо.Жи..-Во ...-тно

10

По Радев

преди 2 години

Е ба си държавата, щом аз съм й президент....

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Го води за носа и само му взема парите.Това, което написах е редът и никой няма да го прескочи. Убеден съм. Така и с всеки, който иска да съди България.

8

Бонго Бонго

преди 2 години

Струва ми, че на Божков не са му предоставени доказателствата. Те са за спец съда.Неможа да отстрани спец прокуратурата и сега взема нещата в свои ръце. Атакува за последно.Европейската прокуратура и съд, ще се обърнат към бг съд. Те от своя страна, няма да им предоставят доказателствата, казуса е вътрешно държавен. Божков би имал ПРАВО, само,ако се е ПРОИЗНЕСЪЛ БГ СЪД И ОБЖАЛВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ. НО СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА БГ СЪД. ТОЕСТ МОЖЕ, НО ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН. Незнам кой съветва Божков, но