82

До 76

преди 2 години

Има си контролни органи .От какъв зор аз ще се намесвам в неща,които нито са ми работа,нито разбирам.И българите поне не плащаме високи данъци,с които да се хрантутят азиагци и н.егри,които са вършат престъпления както става в Западна Европа.

81

Анонимен

преди 2 години

Хората са постигнали върха на устойчивата цивилизацията малко опреди да дойде индустриалната революция. После започва упадък и разруха на планетата. До 17 век вече са имали екологично чист глобален транспорт. Ветроходни кораби, комфортни каруци и каляски и всякакви породи качествени коне. Чиста и зелена икономика. Всичко е било био и се рециклира по естествен път. Няма пластмаси, няма химия да мърси земята. Всичко е било произведено от естествени материали био материали.

80

Анонимен

преди 2 години

До До 71 - Ами пак си ходи през уйкенда със семейстовто си бе, кой те спира.

79

Анонимен

преди 2 години

Догодина Тесла пускат новата аргитектура на батериите си, които са с 16% по-голям капацитет и ще са с 50% по-ниска цена на киловатчас. Цените ще започнат да падат и другите копании ще последват.

78

До 71

преди 2 години

Ами не всички сме бездетни ***,та да не ни трябват коли.Аз например всяка седмица през уикенда ходя със семейството някъде на разходка. Качвам в колата жената и двете деца и за половин един час сме там,където отиваме.Как си представяш да сменя поне два автобуса в посока,да чакам с часове по спирки,а донякъде няма и автобуси. И тия деца само в жилището си ще стоят?

77

Анонимен

преди 2 години

Промишлеността и икономикта като цяло ще се свие със 70-80%. Тези за които няма работа ще са на базов доход, но от Еврокомисията се надяват да ги прочистят до тогава с ваксините. Иначе ще трябва да се мине към доброволна евтаназия - ще има реклана кампания - евтаназирай се да спасищ планетата, ще има и мистър Ефтъни с рекламни подтери и видео клипове. Хората сами ще тръгнат както сега с ваксините.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69Чакам да ми опонираш, но понеже няма с какво, ще ти слушам нападките :)))

75

Анонимен

преди 2 години

До Тротимен 75 - Не че нещо, ама кой се излъга, да те наеме на работа?

74

Анонимен

преди 2 години

До До 67 - И защо, когато чуем, че някой не е плащал с месец, вместо да му бойкотираме стоките, да спрем да му търсим услугите, да искаме разследвания и солени глоби, ние ... мълчим. Не е проблем, когато съгражданите ни страдат, нали?

73

Тротимен

преди 2 години

Прекрано е, че тогава ще ходим на работа с колелета и тротинетки. Аз много обичам да карам тротинетка на чист въздух. Ще живеем в един по хубав и по зелен свят и ще спасим планетата от лошия въглероден двуокис. Слава на Урсула и на еврокомисарите с по половин милион евро заплати.

72

Анонимен

преди 2 години

До До 67 - Защото съседа ти представлява много малка част от икономикта. И 1000 лева в коят година ги даваше? Надявам се, не 2021-а!

71

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да спре ....ще има люти такси . Как си я представяте да асфалтирате сто километра българска магистрала за три месеца с електо машини и камиони

70

До 67

преди 2 години

И що си мислиш,че всички бизнеси в България са като на тоя със златния часовник?Един съсед има магазин и плаща по 1000 лв на продавачките заплата.Накроь на месеца му остават по 2000 бона.Ако им вдигне заплатите и ще фалира.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 - И лошото е? Какво му е лошото? С коли ходя само тези, дето живеят извън градовете. Ако времето е гадно, има градски транспорт, който дори се чисти, видиш ли, а вандалите ги арестуват и съдят. Или някка си не си мъж, ако нямаш 400 коня под капака на джипката?

68

Анонимен

преди 2 години

Цената на наемната стока на пазара на труда се определя по пазарни механизми. Никой не може да вдига наемите на работната стока на пазара.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 - Кой си ти и с какво "ни" затапи? Към кого се обърщаш? В какув контекст? Все въпроси, които изискват поне 65 IQ пункта в главата ти, че да им се отговори.

66

Анонимен

преди 2 години

Тогава само елита ще имат коли. Хората ще се придвижват на колела или тротинекти - на запад вече са дресирани и ходят с колела и тротинетки на работа. Просто няма толкова литий за батерии, а друга алтернатива няма. Освен това тези коли са много скъпи - единици могат да си ги позволят. И няма толкова ток да има - перките и соларните панели могат да поктият само малка част от битовите нужди, индустрията ще спре да работи. Мерцедес, БМВ, Тойота и другите ще затворят и ще се превърнат в малки заводчета като Ферари които правят коли за елита.

65

Анонимен

преди 2 години

До До 53 - АМИ ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ, БЕ! Какво чакате? Още помня, как един ми се караше по телевизията, как родната икономика, щяла, да се "сгромоляса", ако минималните станели по над 400 лева. Е ето - още си е тук. Но също така помня, че чичака носеше Арманани, два златни пръстена, златн игла на вратовръзката и така си беше скръстило ръчиците пред търгубха, че да му се види логото на Ролекса. Трябва да има промяна!

64

Анонимен

преди 2 години

Затапих ви както винаги, скучно ми е ......хихихихихи :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Нали Мъск ще ви кара на Марс......хахахахах :)) Сега е постижение да излезат 200км над орбита, представям си пътуването до джуджето Марс, дето е колкото Спътника ни.......хахахахах :)))