39

Питане

преди 2 години

знае ли наякой дали Кирчо продава парцели на Луната?

38

Преди време

преди 2 години

ми се обадиха от една фирма дето бяха измислили срещу скромна сума да издават сертификат и да ти дават стикер да си сложиш на вратата "Коректна фирма". Сигурно и тази инициатива ще да нещо такова - Общините ще си слагат на вратата стикер "Община баз корупция" и сертификат в рамка в кабинета на Кмета.

37

Анонимен

преди 2 години

Боко го знаем, не е цвете за мирисане, ама ху дъ фак е този анонимник, дето е бил на обучение в Харвард, дължа да отбележа ОБУЧЕНИЕ за 1 година, не е завършил Харвард......хахахахаха :)))

36

Анонимен

преди 2 години

"Добрата новина е, че това решение беше взето днес на МС, а вчера вече 4 общини поискаха да са първите без корупция.-------Киро факиро не си мисли, че някой ти вярва. Първо корупцията е най - вече в общините, общинският съвет и кмета. Как общини ще искат самите те да се декорумпират. И второ няма държава без корупция, няма - ти ще правиш България първата.

35

Ха-ха

преди 2 години

Тоя много си е повярвал :)

34

Анонимен

преди 2 години

Когато успеете да вземете милиардите на Боко и милионите на неговата шайка,тогава ще ви повярвам,че сте успели.

33

аз

преди 2 години

До тоя - Да не би да те притеснява нещо? И ти ли си на ГЕРБава хранилка?

32

Диана

преди 2 години

Сме.шки! И как ще докажат тези общини, че са без корупция? Сигурно с честна пионерска дума...Хубава идея, но...БСПарска!..А туристите значи били в "среда", която успяла да съживи този бизнес, НО нищо не говори за това колко човешки живота е отнело ковид-чето в тази тяхна "създадена" среда...Колкото до ДКК, БСП както винаги не дава никакви доказателства за нарушения и как са решили, че точно техните избранници са виновните..Чернят добрите специалисти на добри позиции, за да сложат там свои хора!

31

Василев

преди 2 години

А пък един друг политик от новото поколение, се има за някакъв експерт, предложен за министър на правосъдието,, който може да разбие статуквото и задкулисието, и си вярва и си мисли че го тричат, за да го дискредитират!Боже пази България!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

30

аз

преди 2 години

Късмет!

29

тоя

преди 2 години

що не вземе да отскочи първо до букурещ, и да докаже че не канадец, после да си промотира менташката стратегия

28

Пътуващия

преди 2 години

До АнонименКолкото другите...

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - с конкурентноспособност... ако не се нагодиш, изпадаш, а като с корупция става, я кажи какви са ни пътищата, строени от "протектирани" и "корумпирани" бг фирми??? давам пример с пътищата, щото все пак са построени 500 000 000 км от Баце, опс сори, дали са построени не знам, но са платени вече...

26

Анонимен

преди 2 години

Трябва да дадат личен пример с правителство без корупция. Само, че те вече са затънали в корупция и няма как. Сега говорят сладки приказки на наивните другари-чалгари.

25

Пътуващия

преди 2 години

През 2017 г. когато се обучавах за Водещ одитор по този стандарт си мислих, че може би държавата ще го наложи като задължителен след време. Жалкото е, че тази сертификация (както и голяма част от останалите) се изискват от държавата като условия за участие в търгове, което веднага дава възможност за злоупотреби. Та с корупционни практики ще борим корупцията в държавните инстанции - наш патент си е това :)

24

Анонимен

преди 2 години

И колко ще струва въпросния сертификат?!

23

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха,ха!Тука една Зоза сама си пише и сама си отговаря.Да се смееш ли,да плачеш ли от поредните герберски циркове.

22

Анонимен

преди 2 години

До мноо възхитенФигуранта наистина взе да се излага, просто много глупости направи с тези "негови" проекти....хахахаха :)))

21

Да бе дааа...

преди 2 години

То така ако ставаше с решение на МС и изявление по медиите на една ЕЛЕКТРИЧКА...щял да остави българите без КОРУПЦИЯ...Смешки и хуморески от Шехерезада...ДА се смееш ли,или да плачеш...?Тоя си мисли,че ние ядем доматите с колците!

20

Анонимeн

преди 2 години

Много интересно, стратегията е одобрена и приета днес от МС, а ВЧЕРА вече четири Общини искат да я прилагат. И кои са тези Общини моля, и как се информират преди нещо да е прието? Аз залагам на Карлуково, Раднево, 7-ми километър и други с известни психиатрични заведения.