53

Анонимен

преди 2 години

Радев чорапогащник на годината! Ураааааааааааааааааааа

52

Анонимен

преди 2 години

За първото полугодие на 2021 Газпром е релизирал оборот от 9.7 милиарда долара. Благодарение на ЕС който се отказа от фиксирани цени на газа 127$ по дългосрочен договор, през 2021г с високите цени на газта Газпром успя да компенсира всички загуби поради забавянето на Северен поток 2. Русия е благодарна най-вече на Полша която възпрепятстваше сделката за фиксирана цена.

51

Анонимен

преди 2 години

Белорусия купува газта на фиксирана цена 5000 рубли (~ 57$) с дългосрочен договор.

50

до 62

преди 2 години

Може и да спечелиш баса понеже не се броят контролните разписки.Нали за това беше целия този цирк?Вече е отиграно и тренирано как се прави по мадурски.За един ден се броят 99.6% от протоколите и за следващите 3 дни броят другите 0.4%.Изчезнаха цели секции за целта в Лондон и след дни ги откриха,за да натаманят половин процент преднина.Нямаха опит на 11 юли за повече разлика.Дори Слави обяви преди края на изборите проект за кабинет.В 13 от секциите се разминават протоколите и контролните разписки

49

Анонимен

преди 2 години

Световната криза с безпрецедентни мащаби залива западния свят. А васални държавички като България какво ги чака, не ми се мисли...

48

Бас

преди 2 години

Радев губи още на първия тур

47

Анонимен

преди 2 години

Ако зимата се окаже тежка и студена, газта може да скочи до 1000$, въпреки пускането на Северен поток 2, впрочем България и тогава ще купува от Украйна и ще плаща транзитни такси. В момента цената на газта се колебае около 600-650 - рекорд!

46

Анонимен

преди 2 години

Радев взе медийно да стъпва по стъпките на Борисов оставени от него преди 13 години. Както Борисов се бе превърнал в медиен любимец, така днес Радев стъпва по неговите стъпчици.

45

Анонимен

преди 2 години

Животът, дори и най-дългия, приключва много бързо и завършва внезапно. Всеки миг безмилостно поглъща времето. 30 години мизерия - следващите 30 ще бъдат още по мизерни, и животът ще изтече като миг.

44

Ельоменат

преди 2 години

До 41Той нарушава законите? Цяло лято един тлъстак обикаляш с джипка и раздаване пари по села и паланки преди изборите. Тогава сляп ли беше бе троляк

43

Анонимен

преди 2 години

Ти си за затвора бе,клепух службогонец нищоправещ !Толкова народ подлъга като подцени К19 и го нарече политически вирус.А след това с този юмрук даде криле на опростачените протестъри,които ни доведоха до тук .Промяната ли ? Ами ето я-цените растат,скалъпени заплахи от психично болен по Е-mail и съответно се раздухва все едно някой е стрелял по Митева.ИТН обвиняват в подкуп Изправи се. бг ,те от своя страна обвиняват и критикуват за всичко котилото си-БСП.ДБ пък приписват Доган към всеки.

42

Скачач

преди 2 години

Виновен е Луканов който направи така, че комунистите да станат капиталисти, а капитализма се полагаше на нас, скачачите, които скачахме по площадите и ревахме мощно Ю-Ес-Ей, Ю-Ес-Ей, Ю-Ес-Ей когато Клинтън дойде в София, трябваше ние да станеме капиталисти, а не те, да реализираме печалби, да забогатяваме, да караме яхти и да се наслаждаваме на живота докато комунистите пролетариати работят за нас, но комунистите ни пpeцакаxа и ни отнеха капитализма! За всичко са виновни Луканов и комунистите.

41

2луп

преди 2 години

Под всяка статия за Радев по 50 негативни коментара на един дебел *** с фалшив VPN, а като трябваше да събират контрапротест тиквата кара с автобуси неграмотни ромски селяци. Радев ще спечели отново

40

Анонимен

преди 2 години

До Радевия 40Ами защо вие не го махнахте. Ние ще го намалим на 5 процента.

39

Диана

преди 2 години

До Бананаджии! Ей, Знаеш ли, че кой каквото говори, на себе си го говори? Човек никога нищо не знае - човек предполага, Бог разполага! Какво ще бъде утре, ще го видим утре, но някои може и да не го доживеят това утре, удавени в собствената си злоба и мръсотия...Гледай себе си и не надничай в паничката на другите, значи...

38

Анонимен

преди 2 години

Изключително безполезен човек. Единственотому постижение е чехвурли държавата в политическа криза

37

Анонимен

преди 2 години

Майката на Радев госпожа Станка Радева взела шофьорска книжка на 81 години и подкарала мерцедеса, с който баща му уби онзи човек на кръстовището. Даже винетка си купила наскоро. 2 пъти я късали на изпита и накрая си взела изпититте. Тези хора са много странни.

36

Калеко Алеко

преди 2 години

Беквокалистът на Импексова и тук върви по нейните стъпки, тя обича да слиза при народа и да се снима с бабките, на които Демокрацията отне толкова много, или по точно Прехода в лицето на приватизатори като нея, които приватизираха за жълти стотинки трудът на същите тези бабки ... сега спуснатият от дамата от с.Крушовица Кремълски парашутист ще повтори упражнението, за да ни върне там откъдето тръгнахме преди 30 години ... !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Политическата обреченост ще е налице докато царуват БКПта като Радев и депутатите от всичките до момента български партии!

34

Диана

преди 2 години

До Демократ Ти не си никакъв демократ, а истинска издънка на БСП - говориш само общи приказки! Кажи конкретно какво корумпирано е имало във властта на ББ! Дори мишките в скрина на баба разбраха, че джипката не е корупция, а точно демокрация, че личната отговорност не е диктатура, а основен елемент на демокрацията...Слушай ти БСП и се наричай както си искаш, но си на светлинни години разстояние от демокрацията...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!