26

Анонимен

преди 2 години

При фигуранта румен радев ветото е така! Няма да ревете! Искахте Промяна, ето ви я Промяната!

25

Светозар

преди 2 години

Поредните празни приказки без реално съдържание.

24

Анонимен

преди 2 години

Само дето това са деца расли и възпитавани по времето на ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 2 години

До Няма как Ако изобщо има следващо поколение.

22

до 17

преди 2 години

аз родители работещи на 2-3 места не познавам! Ама особенно тава лято нямам познати които да не са ходили поне 2-3 пъти по морето и да се снимат с децата си по чалготеки, пияни до козирката! Та, тая мантра, че родителите се скъсват от бачкане, умрели от глад, айде някъде другаде!!!

21

Издънкова

преди 2 години

Родителите са на Бира от 10ч. сутринта

20

до 19

преди 2 години

Избирателите на Славчо на вън са определили двама депутата! Останалите 60 кой ги избра бе ***!!! Я четете малко, вижте къде колко хора гласуват, па после търсете вината пак някъде "от вън" !!! Типичен пример за тапир произвеждащ тиктокъри си!!!

19

Анонимен

преди 2 години

по кръчмите къде

18

Няма как!

преди 2 години

Не може кофти поколение да възпита добро следващо поколение! Няма как чалгаризиран народ да произведе нещо добро! Ефекта от 30 години Планета Пайнер, долнопробна руска и турска пропаганда и "Шоуто на Слави" .... единствената управия един ден да имаме толкова кофти поколение, че да отврати наследниците си и те сами да тръгнат по качествен път! Т.е. да стигнем дъното!Но в БГ сме доказали,че ние и дъното можем да го копаем! Закривайте!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Родителите гласуват за ИТН и Румен Радев, затова са и въртоглави децата им - гълтат магнитни топчета, лягат на пешеходни, снимат си гениталиите и качват в интернет.

16

децата

преди 2 години

Да ви кажа къде са родителите! Те са на работа, работят по на 2-3 места, за да могат да платят ток, вода, телефони и всичко останало. Децата са на самотек и са напълно изпуснати. Днешното време не е онова време, в което майката и бащата се прибираха от работа и първата им грижа бяха децата - изпитваха ли те днес, как мина в училище и т. н. А, и дай бележника! Такива работи днес няма! Децата са сами, на улицата или пред компютъра, в лапите на ид и ..отите от тик-ток и др. такива!

15

Анонимен

преди 2 години

Родителите хич ги няма, бабите с татуси, абе расте поколение от безхаберници и саморасляци.

14

АнонимеН

преди 2 години

ОТ ТИК ТАК ОБЯВИХА, ЧЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ГИ ПУСКАТ НАПЪЛНО УМИШЛЕНО С ЦЕЛ ДА СЕ ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕ КЪМ ПРОПАДНАЛАТА ИМ МРЕЖА И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПОСТРАДА! ВАЖНО Е РЕЙТИНГА ИМ ДА СЕ КАЧИ И ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ ОТ РЕКЛАМА!

13

да бе!

преди 2 години

Масова пропаганда от монополни компании бъкани с безплатни прави от разни правителства и банкери с цел да промиват мозъците на децата и медиите обвиняват СЕМЕЙСТВОТО ! Баси безполезните хора са журналистите

12

До 3

преди 2 години

Дааа, имаше видео от една английска болница. Майката отказва новороденото и да бъде тествано за ковид. От болницата викат социалните служби, които и казват, че веднъж родила, детето става собственост на държавата.

11

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ ТИК ТАК РАЗПРОСТРАНЯВА ПОДОБНИ ПОСТОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ ТИК ТАК И ТО С КОЛЕКТИВЕН ИСК!

10

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Децата, като по-модерни са в тик-ток, майките - "у фейса" /От туй дитье нямам времи да вляза у фейса", а бащите лежат под под най-милото- таралясника.

9

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ПИТАМ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА!! ЗАЩОТО ТИК ТАК Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕЛЕКТРОНЕН ВЕСТНИК! ЧОВЕК ГИ ПИШЕ ТИЯ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И НА СЪЩИЯ ТОЯ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ КАКТО И НА ТИК ТАК, ЧЕ ТОЛЕРИРА ПОДОБНИ ПОСТОВЕ ПРИ ТЯХ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Родителите са изчаадията на 90-те години, отрасли сред чаалга и гьобеци. Какво възпитание да дадат на децата си като самите те са просто трагични. Все по-зле ще става.

7

Анонимен

преди 2 години

Когато става въпрос за ***, всички плюете родителите, а сега? Естествено, че родителите са виновни. Липсата на контрол над децата е проблема, не разните му там социални мрежи! Има начини да си обвържете гугъл акаунта на детето с вашия и така да ограничавате какво да гледа. Ама е трудно да се обръща внимание на това, няма да остане време за ракията.