121

Е, па...

преди 2 години

Айдеее, почна старата песен на нов глас! Паника му е майката. Въпрос: през лятото на 2019 година, както и през всички предходни лета, когато имаше, има и ще има летни вируси, защо нямаше истерия???? И как се наричаха тези летни вируси тогава?

120

Анонимен

преди 2 години

Лъжи и фалшиви новини отново!

119

Горд Бял Расист

преди 2 години

Продукти произведени от Семити, Турци, Азиатци, Африканци - не Ползвам и Да не ям Банани, щото не съм При мат!

118

Анонимен

преди 2 години

До в САЩ : Ти от кое гето пишеш?

117

Ковиден Несектант

преди 2 години

Къде има ваксини? По дефиниция следва да те предпазва от заразяване и да предотвратява разпространението на конкретен патоген. Срещу кой точно патоген са модерните ГМО отрови? Никъде никой по света не е видял, показал и изолирал нещото, наречено SARS-CoV-2.

116

Анонимен

преди 2 години

Е, как ще има повече заразени, като толкова хора се ваксинираха? Нали ваксините пазели, нещо много си противоречат. Излиза, че ваксинираните също ще се заразят по време на следващата вълна, а?!

115

баба Пена

преди 2 години

Мое ли да плетем с тая вълна фанели?Коги ши пущят камилска вълна?

114

Happy Ending!

преди 2 години

Бай Хасан спестявал от джобни и за 3 години събрал пари за нова кола! Ваксинирал се, за да е сигурен, че няма опасност за него, после се качил в колата, катастрофирал и умрял.

113

не разбрал

преди 2 години

И къде тези 10 намират онези 15-16 за да ги "заразят"?!

112

Циркаджий

преди 2 години

Точно затова трябва да се изкъртят всички пейки в паркове и градини- най-мощното антивирусно средство познато на човека.

111

Ваксиниран

преди 2 години

Ей, много *** народ сте!

110

Анонимен

преди 2 години

Днес водещите статии бяха за скок на новозаразените. А днешният процент е по-малък от вчера. Важното е да се всява паника сред хората.

109

вай вай ваййй

преди 2 години

УжасТ!А трябва ли да започнем страхуването или да изчакаме още малко?

108

Анонимен

преди 2 години

Най опасен бе Боковия вирус. Един зарази около 1,2 млн. души, макар и половината мъртви души. Това си е рекорд. Ковид не е страшен.

107

До Фактите говорят

преди 2 години

Голословец, Дай я тази статистика за ваксинация по раси, че иначе говориш празни приказки.

106

Анонимен

преди 2 години

До Фактите ГоворятФактите ти говорят твърде объркано. Прочети още веднъж, каква безсмислица си написал и пробвай пак, ако си нямаш друга работа.

105

Анонимен

преди 2 години

Ако Господ беше наредил нещата така, че да измрем от една хрема, Човечеството отдавна щеше да е приключило.

104

Анонимен

преди 2 години

Кантара сабахлян каза, че 10 заразявали 13. Сега научавам, че везе 10 заразяват 15-16...Имам въпрос? Плащат ви само за да плашите без никаква координация и всеки може да си измисля каквото му хрумне ли? И изобщо как се установява колко се заразяват и от колко? Затваряте в стая 10 заразени и 20 здрави и карате заразените да им кихат в лицата ли? После тест?***!

103

Анонимен

преди 2 години

При Делтата има много продължителна хрема. Започва с драскане в гърлото и водниста хрема и главоболие. После хремата става обилна и се появява кашлица но не е суха като при уханския вариант на вируса. Отначало е суха кашлицата но след това е влажна с храчки. Хремата е много продължителна. Не е нещо особено.

102

Анонимен

преди 2 години

Как така ще надмине като логиката е вируса и щамовете да отслабват? Значи тук има нещо гнило. Вирусолозите,които казаха,че ваксините ще родят нови и по-силни щамове,се оказват прави. Вируса предаван от човек на човек отслабва,но предаван от вакси се засилва. СПРЕТЕ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.