82

Баба Яга

преди 2 години

Ало, един шнорхел и един плажен чадър моля.

81

на

преди 2 години

какво се далйи твоито превасходствона бедно и гладно детство лиехо не сам йивяла вав фургон

80

Анонимен

преди 2 години

Псцо, монистре, кач пара шнорхела?? Ако взема джапанки и пояс ще пуснеш ли фандък?? Поне едни джапанки?

79

Анонимен

преди 2 години

Като знаете каква е чалгата на Слави, нали се сещате каква декадентска ще е философията му? Трябва ви философия на подема, а не на потъването. Изберете премиер продавач на хвърчила или парапланери от плажа, най-добре.

78

Анонимен

преди 2 години

Докато не се отървем от пагубното руско влияние никога няма да станем европейци.

77

Ани,

преди 2 години

Пламен не е алтер его на Слави, а отчуждуното му алтер суперего.

76

терористи

преди 2 години

пъговорни и за атентати по света

75

Анонимен

преди 2 години

Все очаквах ИТН да потънат, ама чак толкова бързо - не...

74

В актуално

преди 2 години

Инфо от Министерството на Здравеопазването за БТА: ИМУННИТЕ КЛЕТКИ СЕ СПРАВЯТ ЛЕСНО И БЪРЗО ПРИ ПОВТОРНО ЗАРАЗЯВАНЕ С ВИРУСА. А накрая са направили НАПЪЛНО ПОГРЕШНОТО заключение, че ваксинацията ще доведе до същото такова предпазване. Да, ама НЕ. ЗАЩОТО ВАКСИНАТА Е САМО СРЕЩУ ШИПЧЕСТИЯ ПРОТЕИН, А НЕ СРЕЩУ ЦЕЛИЯ БЕЛТЪЧЕН КОМПЛЕКС НА ВИРУСА, А ТОЧНО ТОЗИ ШИПЧЕСТ ПРОТЕИН МУТИРА И ПРАВИ ВАКСИНИТЕ НЕЕФЕКТИВНИ!!!

73

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 83: "Европейският съд за правата на човека задължи Русия да признае еднополовите бракове"? .................................................................................................... Защо постваш г'лупости тук? Европейският съд не може да задължи Русия с нищо, защото според конституцията на РФ националните закони имат по-голяма тежест от законите на международни институции. А и няма връзка с темата.

72

Мястото на мутрите

преди 2 години

Е в чакъла. Отгоре са еднокнижковците и занаятчиите. Следва кастата на благородните летци. И най-отгоре са тези с дисертация по философия. Това е структурата на идеалната държава.

71

Право на избор

преди 2 години

Да си дадем ясна сметка какво искаме пожарникар , мутра , охранител , неграмотен и нахален или звършил философия с познания на няколко езика , работил в частни фирми на ръководни позиции . Разбира се всеки има право на избор .

70

Българин

преди 2 години

Може пък Пламен да ни оправи, симпатичен изглежда, знае езици. Поне няма да ни излага когато ходи в ЕС при европейците ще може да си поръчва кафе на английски.

69

Minuva42

преди 2 години

Има нещо сбъркано в народа... Да търсят алтернатива на ГЕРБ е повече от нормално и наложително, но да са ОК с този фарс не го разбирам!

68

7/8

преди 2 години

В новия албум на Слави ще има и песен, с работно заглавие " Шнорхел кючек".

67

Байо

преди 2 години

МЛАДИТЕ СЕ ЛЪЖАТ НАЙ- ЛЕСНО! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. ЛЬОЛЬО ПЛЮС ТИЙНЕЙДЖЪРИ = МЕЧТАТА НА СЛАВЧО ЗА ПРАВИТЕЛСТВО. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ! ТОЯ НАИСТИНА ЩЕ ДОВЕДЕ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ.

66

Анонимен

преди 2 години

След пускането на Северен поток 2 Русия, Германия и Австрия стават основните играчи на пазара на енергия в Европа.

65

Ямболски цървул

преди 2 години

Прогресът се извоюва! Никой няма да НИ го даде!

64

Анонимен

преди 2 години

Евросъюзът винаги ще бъде разположен благоприятно към всеки български политик който краде жалките трохи наречени европари (помощи!!!) и в замяна изпълнява нарежданията на Брюксел (и не забравя за комисионните на добрите чичковци от Брюксел), без значение дали е ГЕРБ, ИТН, БСП... или който и да е друг.

63

Европеец

преди 2 години

Трябват ни хора без опит в политиката, с чисти cърца и с оригинални европейски идеи за да ни оправят и да станем пълноправни членове на голямото европейско семейство което изповядва европейсктие ценности.