173

Майна

преди 2 години

ВИЖТЕ, РОЛЯТА НА ИТН Е ДА СЕ ПРИЕМЕ МОКЕДОНИЯ В ЕС, ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ НАПРАВИХА СЪС СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ. РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ИЗПУСКАМЕ МАКЕДОНИЯ И СЪРБИ И РУСНАЦИ УСИЛВАТ ВЛИЯНИЕТО СИ ТАМ. ТОВА УДОВОЛСТВИЕ СЕ ПАДА НА НОВИЯ ПЛАМЕН НИКОЛОВ ОТ ИТН, СЛЕД КОЕТО ЩЕ ОТПАДНАТ КАТО НДСВ. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОСТИГНАТО С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО. НО ПОНЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА АСЕН ВАСИЛЕВ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НИ!!!

172

Анонимен

преди 2 години

До 204 Какви мъжаги бе? Шайка лъжци, нищо не направиха за два месеца. Само плюеха и вадиха фалшиви новини. Да промиват мозъците на глупаците. Това направиха. Ще видиш че следващия президент няма да е този. Ще си понесе отговорността за тези бездарници, които назначи за министри. Сигурно ги е избирал по възможността да лъжат.

171

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя цирк ще свърши когато Радев, Трифонов и Борисов си ги премерят на Президенските избори. Иначе няма край тази са.пунка.

170

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с този измамник. Неговото ниво са Доган, Корнелия и бай Гуцан. Такава ще я спретнат, както само те си знаят. Ясно е, че ще има нови избори. Как обаче да гласуваме за мъжагите от служебното правителство

169

Анонимен

преди 2 години

То вече няма на къде да се надупи. До там докараха държавата. Не мога да ги разбера хора как гласуват за бивши костовисти, бивши комунисти и за Слави. Искахте хаос сега да ви видим.

168

Лелеее

преди 2 години

Лелее, Чудо. Гледах го това интервю. Тотален резил. Приключи този човек и т.нар. партия-фирма.

167

Анонимен

преди 2 години

Слави,хората са те избрали лично теб.За ИТН хората гласуваха персонално за теб.Сега хората те разбират нямаш сили да стоиш по цял ден из парламента-отказа да си депутат.ОК.Хората те разбират-не искаш да си премиер.Нямаш физическата възможност в момента поради здравословни причини и това е разбираемо.Хора сме. Но да се дупиш на приватизаторката Нинова и на БСП, които фалираха 3 пъти България след 1989г. е непростимо.Много добре знаеш как Станишев изгони Нинова от министерски пост заради корупция.

166

Анонимен

преди 2 години

Така наречените протестни партии и зеления чорап вкараха държавата в дълбока криза. Точно в този момент държавата се нуждае от стабилност, няма мерки или по-точно никой не спазва и никой не контролира, ваксинацията върви с бавни темпове и всичко е замряло. Чака ни тежка зима. А тези не могат да си разделят постовете. Какви държавници са тези? Това за мен са шепа продажници без морал и ценности, хора без принципи готови да се продадат за пари.

165

Сата НАТО

преди 2 години

Не забравяйте, че ГЕРБ играе с тях и Борисов каза, че ще подкрепи правителството на ИТН.

164

ще заменим

преди 2 години

един ........ с друг!

163

моч

преди 2 години

Защо ли не съм изненадан от сируацията ??? Предвид характера и същността на играчите ( идеолози , кукловоди , спонсори ...) и техните марионетки ( чалгари , мутри ,криптокомуняги и болшевишки копои ) беше пределно ясно че "борбата за смяна на модела" ще бъде принизена до най-долнопробно боричкане за власт и домогване до големите парични потоци.Не забравяйте злото , което се с поило в сенките - фигуранта и неговата хунта , той е коренът на този отровен плевел.....

162

7/8 сценка

преди 2 години

славиту много бабаит у фейсо :)

161

Защо

преди 2 години

все пишете "Слави скочи....", пък слагате снимки на ТошАфрик?Издебнете го тоя слави и му нащракайте двайсетина пози във фаза "скок" ;)Ама не го знаете къде е, че и не питате даже.Бал Ъците, дето му се вързаха казват:"Гласувах за слави", "чегъртай слави!" и т.н.Никой не споменава тошко-мошко и т.н. подобни

160

Анонимен

преди 2 години

ИТН не искат да мине правителството. Те не искат да управляват. България е пред голяма криза. Здравна криза. Икономическа криза и политическа криза. 3 в 1. Не им стиска щото нямат идея как да се измъкнат от кризата. Като фалират България ще са виновни всички подкрепили това безумие за Премиер. Когато трябва да се вземат спешни решения свързани с нац.сигурност ще чакат Пламен николов да свиква партията. Той няма и не може да решава сам.Няма и да носи персонална отговорност.А това е голям риск.

159

Анонимен

преди 2 години

Поне се сбийте, народеца да погледа малко сеир, не че Ристо нема да нокаутира болнавия Славчо с първия удар....:)))

158

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли сте , че не вдявате? Всички играят една игра. Айдуците се разбраха и вече само разиграват театър за пред баламите.

157

Анонимен

преди 2 години

Прави се театър,понеже никой не иска да е на власт,защото следват солени глоби от ЕС и фалит на държавата.

156

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за Слави но почва да ми става симпатичен.Очевидно се опитва да смени модела да си разделим далаверите за всеки и да си мълчим за това.Не мисля обаче че повечето политици са там да бъдат политици, а са там заради възможностите за далавери.Така, че няма начин да получи подкрепа.

155

Анонимен

преди 2 години

Браво, Слави. Добра работа, добри ходове. ИТН са твърди, не се връзват на глупости и си отстояват позициите. Добра работа. Най-вероятно другата, или по-дрегата седмица ще имаме правителство със стабилно мнозинство.

154

Надблюдател

преди 2 години

Сега пък били "всички срещу всички"? Нали бяхте всички срещу ГЕРБ! Или Борисов като се отдръпна да ви гледа сеира, и станахте"всички срещу всички"?