56

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Колега явно нямаш много работа след като цял ден ръсиш глупости в коментарите под статиите. Лошата новина за теб е че много от нас си купиха къщи на село и няма да се бодем за опити.

55

Анонимен

преди 2 години

Хванахме ковид-а всички у дома и джипито каза отиди Бойко Борисов да та ликува. Не знах до тогава, че Бойко Борисов е лекар.

54

Анонимен

преди 2 години

хапчетата са следващата фаза на експеримента

53

Бay

преди 2 години

До до Бау никой никога не е казал, че е 100% безопасен.... Има РЕДКИ странични ефекти. Има и измамници, който биха съдили за всичко с надеждата, че ще вземат милиони. Докажи, че имаш рак от ваксината и ти гарантирам, че можеш да ги съдиш. Питай адвокат. Аз питах ...

52

чухте ли?

преди 2 години

"Оказва се, че е биопродукт, който е разрешен под условие във фаза 3, не е минал изпитателен срок, така че ако имаме протокол и препарат за лечение, не трябва изобщо да ги използваме. 2024 г. ще получат разрешение"

51

Истината

преди 2 години

До БayНе си.......Сигурна съм съм.

50

Анонимен

преди 2 години

До човек! Тя не беше скрита тази информация, затова се подписваше информирано съгласие. Този продукт нямат право да го прилагат ако сме в нормална ситуация. Затова удължават извънредното положение , за да продължат с експериментите.

49

до Бау

преди 2 години

Разгледах няколко договора за продажба на ваксини. Никъде в раздела им за обезщетения няма клауза, че ще се поемат от производителя. В най-добрия случай осигуряват правна защита на купувача. Ако това, което казваш беше вярно, не трябваше ли, декларацията да не фигурира въобще. И евентуални щети да се покриват от продавача/произдодителя за гарантирано безопасния продукт.

48

Анонимен

преди 2 години

До БayТова е биопродукт а не ваксина, човека в прав текст го казва, но ти си знаеш твоето. И не са одобрени за милиарди хора. Тези неща не са одобрени, те са разрешени за употреба. Правиш ли разлика между ОДОБРЕНО и РАЗРЕШЕНО???

47

Анонимен

преди 2 години

япония и българия са с най малко ваксинирани и нежелаещи да си слагат подобни инжекции, япония технологично е много напред в бъдещето, и мисля, че те знаят защо не трябва да се ваксинират, докато българина си има акъл без технологично да сме в бъдещето и за тва не си слага експеримента за страхливците които се подават

46

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистПросто се дразниш с мнението на хората ти тук.Ами няма да се ваксинират много хора няма и нищо да им стане.Времето ще покаже .

45

Анонимен

преди 2 години

За съжаление бил гейтс /нарочно с малки букви/ намери ключа за бараката/как да намали населението на планетата масово/.

44

Бay

преди 2 години

До Истината аз съм я чел ама подозирам, че ти не си :D

43

до 41

преди 2 години

Най-важният ресурс на една страна са хората с тяхния манталитет, култура и начин на мислене. каквито са хората, такава е държавата. Какви ресурси има Люксембург например, или колониално мианало, че е страната с най-голям БВП на глава? Разбира се могат да се дадат безброй много преимери.

42

Истината

преди 2 години

До БayПрочети листовката първо не говори на изуст въз основа на егото си.

41

Истината

преди 2 години

Абе някой от тези който си е сложил ваксина чел ли е листовката или е бързал от страх?Пише ясно там ,че е експериментален продукт и ще бъде ваксина 2023 година.Написали са го .А вие с охота сте подписали дори.Който не вярва ако може да чете да прочете.

40

Бay

преди 2 години

разберете най-после, ваксината НЕ Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА. Няма ваксина, която да е имала странични ефекти след години. Не съществува такава. Технологията за тези ваксини се е тествана поне 10 години. Променено е малко за този вирус. Страничните ефекти се появяват след МЕСЕЦИ. Вече ги знаем какви са. Това е ваксина, а тя работи по строго определен начин все пак. Ако очаквате да ви паднат ушите след 5 години, просто няма как да стане .... За това си позволиха да ги одобрят за милиарди хора.

39

Анонимен

преди 2 години

До 43 Може би като се сложат две ще последва и 3 и 4, 65, 6 доза и така до незнайно къде, а Гейтс и други компании ще се нагушат с трилиони $?

38

До човек

преди 2 години

Скриха я приятелю, както ти сам се сещаш,защото са продажници и биха продали и майките си за 30 сребърника.Ако живеехме в нормална държава, въпросните лица щяха да са в затвора.

37

Анонимен

преди 2 години

До до 26В България, умишлено се поддържа нисък стандарт. Защото ако вземаш колко Ханс, колкото Дидие, колкото Роберто - ти ще седиш тук и ще работиш тук. А на тях - няма да има кой да им работи. И отиваш в Германия, изкарваш два пъти повече отколкото тук, но пак взимаш 2 пъти по-малко отколкото взема Ханс. И Ханс кара трактора а ти ходиш пеша след него. Най-гадната работа ти се дава, ама нали ти взимаш 10 евро на час си мълчиш. Ханс взима 25 евро на час. Сега разбираш ли защо сме най-бедни?