150

Факти

преди 2 години

Сина ми изкара ковида с един ден леко неразположение , 37,5 температура и мускулни болки/като при грип/. Жена ми се ваксинира и три дена я тресе, вдигна почти 39 градуса и беше като ***.Един вид зорлем те разболяват .Освен това тази идиотска декларация че не можеш да имаш претенции към производителя е тотална идиотщина.Това просто означава , че самите производители знаят , че ваксината им е *** и си връзват гащите за всеки случай.

149

Мартине

преди 2 години

Все ми е тази. Човек, който иска да ни избие и къртеше пейки от парковете, слагаше КППта и тн. простотии не ни интересува.

148

Анонимен

преди 2 години

Не пипайте децата, ей. Тоя път война ще стане. Не ни пипайте децата. Ваксинирайте си вашите деца щом искате, но не пипайте моето, на брат ми, на приятелите ми. Не пипайте децата на всички. Търпим ви всякакви плашещи глупости за чували, камиони и не знам си какво. Пипнете ли децата, не аз и брат ми и приятелите ни - всички ще ви скочат на главата и за 1 ден ни пандемия ще остане, ни ваксини ни никой от вас. Не пипайте децата....изобщо не си помисляйте да ги ваксинирате.

147

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМислим си. Аз лично го изкарах само със... с0поли. Тече ми носа и тва е. Тествах се и... ковид. Верно, 10 дни не пуснах кърпичката. Ама ни загубих вкус ни обоняние. За болница и лекар даже не отидох. Никакви лекарства, ама никакви. И аспирин не пиех даже. Само изхабих един кашон кухненска хартия и това беше ковида при мен.

146

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен да се ваксинирам, обаче искам въпросния господин дет ме агитира да го направя, подпише нотариално заверена декларация че ако нещо се случи с мен, лично той ще ми плати обещетение на мен или ако умра, на моето семейство, в размер на всичките му постъпления по банковите сметки от началото на пандемията. Няма проблем, кантар, ти си на ход.

145

Ива

преди 2 години

Деденце, ЩО не си гледаш старините, а си се олъщил на това слънце само и само да си главен някакъв и да те дават по телевизора? Впрочем, като какъв даваш съвети?

144

Анонимен

преди 2 години

"Пpocтотията превзе и парламента... е още по-накратко казано.".............................Там е работата, че след като се тествах и установиха, че съм болен, прекарах две седмици отпуск у дома без симптоми.

143

Свещения Граал

преди 2 години

Намирате 25 човек, водите ги да се ваксинират и така ще си осигурите вечен живот. Алелуя братя и сестри.

142

Анонимен

преди 2 години

Хич не си мислете, че с лека хрема и настинка сте изкарали ковида. Тествай се и ще видиш. Наивници!!!

141

ДоктарОхБоли

преди 2 години

Понеже съм пич,Канарче,на тебе ще ти сложа само 24.Последната доза ще тия спестя и ще оставя Господ да реши дали да пукнеш или да живееш.Гледам,че много си мясате двамата-решавате кой да умре и кой да живее.

140

Мартин

преди 2 години

До ШашиТи какъв *** си, информирай се преди да сееш злоба. Жена му е починала.

139

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев да не е станал случайно милионер покрай пландемията, защо не проверите това?!?

138

Анонимен

преди 2 години

Останалите 24 са тези с усложненията.

137

Анонимен

преди 2 години

https://gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactionshttps://translate.google/translate?hl=en&sl=***&tl=bg&u=https%3A%2F%2Fhumansarefree%2F2021%2F07%2Fmrna-vaccines-will-kill-most-people-through-heart-failure.htmlhttps://thebulgariantimes/%D0%97%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%A2%D0%92-%D0%91%D0%A2%D0%92-%D0%91%D0%9D%D0%A2-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8-2/

136

ъъъ

преди 2 години

Ха, ами аз преди няколко седмици имах болки в гърлото и хрема, да ви кажа. Как не отидох да си направя 1 тест? Хем продължи повече от седмица, което е необичайно за мен, и то при положение, че пих бисептол. Сега, като разбрах, че може да е било Делта, много ме е яд, че пропуснах да вляза в статистиката.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140То защото няма много млади хора с диабет или затлъстяване. Но дори и да нямаше, старите хора не ви интересуват, нали? Предпочитате парите, които са изработили, да отидат за "просперитета на държавата", или, с други думи, за вас? Много сте патриотични, неблагодарници.

134

Анонимен

преди 2 години

истината е да изнамерят лекарство, а не да ни тровят ежегодно с ваксини

133

Анонимен

преди 2 години

"- А какво бихте казали по повод комбинираната разрушителна сила от няколко ваксини, които получават децата в наши дни?<br>- Това е карикатура и престъпление едновременно. Не е имало и няма никакви действителни изследвания, още повече задълбочени. Но истината е, че ваксините не са безопасни. Следователно, потенциалната опасност нараства, когато правите много ваксини за кратък период от време."

132

Анонимен

преди 2 години

"Производителят отказва да поеме отговорност за своята ваксина. Правителството и то отказва и те кара да подпишеш декларация, че няма да имаш никакви претенции ако нещо се случи след ваксинация. Всички обаче в един глас казват ти си БЕЗОТГОВОРЕН, ако не си сложиш ваксина, за която те отказват да поемат отговорност."

131

Анонимен

преди 2 години

"Всички животни, които са били набодени с експерименталките преди 5 години са починали. Макаците, не са подписали информирано съгласие и както се вижда от доклада на този италиански учен, водещ на проучването, резултатът е плачевен за тях. Надявам се с подписалите такова у нас, да няма такива последствия, но предстои да видим с добра надежда!".