234

хаве таз пее по кво

преди 2 години

сдрам па пуйкити дито го пускат!пълен куку обясняна туй дет незнай!!!

233

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

До Анонимен 266: Не са 50, а 60 млн мъртви, но да не забравяме, че нивото на медицината тогава е било ниско, антибиотиците са изобретени около 10 г по-късно, а и Първата световна война тъкмо е приключвала. За мерки и хигиена да не говорим!

232

Анонимен

преди 2 години

До до 258 - Явно ти плащат. По реакцията ти личи. ... :) ... Взимай си 5-те стотинки на коментар и ти специално задължително да се ваксинираш!

231

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниане, 2 години трае Испанския грип, но тогава е имало население под 3 млрд. души, нямало е средства за глобално предвижване, самолети, бързи железници, коли автобуси. Хигиената е била на ниво "столипиново", антибиотици за бактериални усложнения не е имало, ваксини също. Умират около 50 млн. Сега имаме 8 млрд. които се срещат много и лесно, имаме антибиотици в повечето страни, ваксините са от скоро, 1 година ги нямаше реално и пак с цялото напъване за 1,5г. имаме 4 млн. починали.

230

Анонимен

преди 2 години

Смяната на Кантарджиев приключи, Витанов застъпи вечерна смяна за да продължи облъчването.

229

Анонимен

преди 2 години

Този не може да смята. Разбира само от теория на вероятностите. Много вероятно е, планът за заразени на ден да е 1500 броя. Според поръчката зависи. Този е нечовек.

228

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниан АнтигеновИкак е приключила? 50 милиона мъртви!

227

до 258

преди 2 години

"По колко стотики ти дават" - ДЗЪН, Дзън - касичката ми звъни, а ти *** моите фръдни, *ръдни

226

Тоя козел

преди 2 години

Тоя козел ми писна.

225

Анонимен

преди 2 години

добре де - кажи честно - ти се опитваш да му помогнеш да не влезне в болница, да е здраво и да си живее, то ти вика че нема да се ваксинира щото не щяло бил гейтс да го слуша и ръководи - е как да се оправиш с таквоз - ей там край Софето има една голяяяяма кравеферма с един дълъг коридор и кравите - антиваксърите се нареждат в коридора и машината само поставя БОЦ и са ваксинирани, бай Стамат ще ги подкарва от единия вход с гегата и за една сдмица ще опатка всичкото антиваксър

224

Страшната Делта идва

преди 2 години

Какви мерки, в България виждам само хора с неща на брадата. България е жив пример, че без мерки е същото като с мерки, примерно Германия, там около 80% си носят маските правилно, в България около 8%, а налкрая е същото, същите вълни същите чудесии, много близко покачване на смъртността за 2020, а именно, почти никакво. За Великибритания някой нещо няма ли да каже, Делта варианта си премина като всички останали преди него, с разликата, че сега разхлабваха мерки в разгара на вълната и няма умрели.

223

до 250

преди 2 години

Не "твърди", а спекулира. Сигурно ти е извстно значението на думи като "вероятно", "предполага се". А официалните числа (огрубено), са 420 хиляди заразени и 18 хиляди починали. Получава се окооло 4.5 на 100 смъртност. Спекулативните числа, според Лъчезар Томов, са около милион заразени и около 40 хиляди починали ( за които няма черно на бяло дали са починали от/със или като следствие на Ковид. Така че свери си числата, направи си изчисленията, преди да обиждаш.

222

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

До Анонимен 257: Всяка епидемия си има край, Анонимен 257. Със или без ваксини. Последната такава - от Испанския грип - е била преди 100 г и е приключила точно за три години - между януари 1918 и декември 1920 г. Без ваксини, естествено. Първата ваксина срещу грип е патентована през 1940 г.

221

Анонимен

преди 2 години

Да ти го тура в Газа, витанка.

220

Анонимен

преди 2 години

"за да можем да живеем спокойно трябва всички да се ваксинираме иначе това ще продължава вечно" По колко стотинки ви дават на Коментар? Поне 5 стотинки взе ли от коментара или...?

219

Анонимен

преди 2 години

за да можем да живеем спокойно трябва всички да се ваксинираме иначе това ще продължава вечно- на края ще имаме една камара антиваксъри които нема де да закопаме, ние се опитваме да ви спасим а вие се дърпате като магаре в калчище

218

Ваксиниан Антигенов

преди 2 години

Хороскопите на Алена са по-точни от "математическите модели" на брадавичестия професор.

217

Анонимен

преди 2 години

"да вземат да въведат най-накрая в България задължителното ваксиниране" - стане ли това, ти е бедна фантазията какви протести ще има. Ще е като на война. След като вече няма опасност подобна глу_пост да бъде приета, ти е бедна фантазията какви дела ще има срещу всички, работили в тази насока... Ще има съд до дупка... Може и друго да има, не знам докъде са готови да стигнат някои хора...

216

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 252: Ще обявят те задължително ваксиниране, обаче ще напълним травматологията с ваксъри.

215

Анонимен

преди 2 години

аз не съм той ама ще ти отговоря - причините за затварянето са че няма как болниците да поемат целия наплив и здравната ситема блокира, това се видя вече, също така не е опрадано да се дават толкова много "жертви", ама ти си цоцай ракиджока и лижи сланината