243

до Българин

преди 2 години

"комунист на власт..."озъбено свирепо куче". Хахахахаахааха,само ти ли не си разбрал че последните 12 г. ни управляваха истинските комунисти,начело с оня дето не искаше да се отделя от партийната си книжка.Мноооого си зле българинооооо....

242

Анонимен

преди 2 години

Деската ще скача, ще *** и ще си замине в небитието като Фидосова и Цачева. Баце сам не може да си понася пионките и ги жертва при първа възможност. А Павлова какво и се случи? Леле що народ направо беше изчегъртан лично от Буци. Та да не се пенявят много. А Дариткова дека е? Натегачите му се изпаряват в един момент безжалостно.

241

Анонимен

преди 2 години

Обади се деса общата от старите варвари...Бо.....***

240

Омонимен

преди 2 години

До 269Стой и гледай какво ще се случи при "твоите". Ще се молиш за "кофтито" старо...

239

Иво

преди 2 години

Тези май наистина искат да колят и да бесят. С това ли ще се занимават, за да мине времето до изборите наесен. Явно си имат план, пропаганда ще правят, нов комнизъм-капитализъм ще строят. Експроприяция плюс народна власт. Това го е казал Ленин. Не ми се вижда да е добро бъдещето на България, ако превземат и прокуратурата, законите ще са на тяхна страна. богатствата на страната в сметките им. Останало лми е нещо човешко у тези хора?

238

Сатира

преди 2 години

Хахаха, какво полицейско насилие в България???В Германия, във Франция помляха от бой стотици протестиращи миналата година. Във Бг, двама пострадали от неадекватни полицай, който впоследствие бяха и уволнени. Анархия, Анархия Българина това разбира под Демокрация.

237

Хич

преди 2 години

Не им харесват тез комисии, ама нямат избор завалийките

236

Анонимен

преди 2 години

При първите норнални избори Герб загубиха повече от 200000 гласа в сравнение с 04.04. А в сравнение с 2009 г 1 милион. Показателно е отношението на 80% от гласувалите. Герб са аут, тенденцията никога повече да не управляват България. Кофти работа си беше по времето на Герб.

235

Анонимен

преди 2 години

До ДианаСамо пропуснахте, че предпочете да напусне това, което работеше ("по ведомост"), но да остане член на БКП (БСП). Защо ли?...

234

Няма

преди 2 години

Драма. Ще свикнат, че не са фактор. Трудно е след 12 години, ама така е всичко свършва 1 ден

233

ДС и 6-то

преди 2 години

Силна во'ня на кому'низъм! Миризмата се носи отвсякъде, включитено от медиите, от синдикатите, от парламента. Да не говорим за президент и служебен! Пътят на тази во'ня трябва да са отсече на президентските избори. Петър Стоянов е този, който може да стори това. Не го ли направим, да ви е честит "комунизъма" - 2 и възкресението на ДС и 6-то!

232

Анонимен

преди 2 години

До БългаринКакъв преврат, точно има, че не ми е ясно?

231

Как кой

преди 2 години

До Анонимен 261ПРОКОПИЕВ , ПРОКОПИЕВ ,ПЕЕВСКИ ,БОЖКОВ

230

Анонимен

преди 2 години

На тая бих и дал да олигави мръвката..

229

Диана

преди 2 години

До :) Бойко е станал партиен член по ведомост - за да си такъв, за да работи това и това, трябва да си партиен член, значи....Той не е от натегачите по партийна линия, борците за власт - разстоянието между него и тях е от небето до Земята...Освен това имаше много свестни хора в БКП, но тях постепенно ги изместиха такива кариеристи и *** докато стигнахме до БСП - изградено изцяло от негодници, явно!

228

Разплата

преди 2 години

Шайката на Борисов ГЕРБ, трябва да се забрани със закон!! А всичко нейни членове да бъдат изправени пред Народен съд и пратени в трудови лагери!! За 12 години диктатура съсипаха България и докараха народа до просешка тояга. 21 век в Европейска държава да има хора умрели от недохранване и глад!! Това е геноцид над собствения народ

227

анонимен

преди 2 години

ДИВИ ВАРВАРИ И ЧАЛГАРИ ТРЕСКА ВИ ТРЕСЕ И СЪН НЕ ВИ ЛОВИ САМО КАТО СИ ПОМИСЛИТЕ ИМЕТО -БОЙКО БОРИСОВ- БОГ ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА, АМИН!!!!!

226

Анонимен

преди 2 години

Тъй тъй, герберчета това е само началото, свиквайте герб си заминаха, в душите и спомените ви ще остане времето на Винету, калинките и среднощните ловци на диви прасета. Времето в което обществени поръчки беше непозната дума, когато зада развиеш бизнес трябваше да си лоялен към властта. Времето когато европейските средства се разпределяха между наши и ваши.

225

гост

преди 2 години

От дърти парясници - акъл не щем.

224

Анонимен

преди 2 години

Гледам гербавите *** понамаляха.. изгубиха изборите,свърши чекмеджето и няма пари за заплати.. вече само единици работят безплатно за канибала от Банкя! До редовните през 2025та ще изчезнат окончателно!