135

Анонимен

преди 2 години

нищо не става от нас! зациклихме тотално! да вадим Виденов и Василев - политическите трупове,д а ни спасяват...

134

Анонимен

преди 2 години

Николай Василев е един от най-некадърните министри.Имплантиран отвън по времето на царя сътвори маса простотии.Първите две години беше министър на икономиката и успя да досъсипе останалото след тайфуна Костов.Дедо не го изтърпя и го махна от икономическото министерство,но нали момчето беше от нашите,та трябваше друго място да му се намери.Стана транспортен министър и оттогава започнаха мъките на БДЖ.Но пък процъфтяха автобусните фирми на ДПС.Тройната пък го направи министър на държ.администрация

133

Анонимен

преди 2 години

Добре, че тези бързо показаха същността си, иначе кой знае колко време щяхме да ги търпим. ДС този път сбърка с проксито.

132

Рошко Африкански

преди 2 години

Те приеха да се гласува във всеки анадолски дюкян, а после предложиха Никито Василев, а сега в служебното имало хора на ДПС. Ей, това ДПС, ако го нямаше не знам какво щеше да бъде. Всеки щеше да е по-чист от момино сълза. Сега лесно, искаш да ги омъскариш, хайде: ти си ДПС. Стана пълн цирк, като за шоу. Гласувалите се забалвяват сигурно. Ама да почне биг брадър, и интересът им да бъде задоволен другаде. Че държавата не е за клоуни.

131

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой гледа в момента ама голям цирк.

130

Българ4е

преди 2 години

В такъв момент, показването по ризка с къс ръкав, се възприема като неуважение от негласувалата за теб част от Суверена.

129

Анонимен

преди 2 години

КОИ СА МИНИСТРИТЕ НА ДПС В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО- НЯМА ДА ВИ КАЖА КАЗА ПИЯН ТОШКУ.

128

Уф стига

преди 2 години

сте го пробутвали това Възраждане по коментарите си! Тея говорят на руски! Моля ви! За тях гласуват само руснаци с български паспорти.

127

Анонимен

преди 2 години

КОИ ЩЕ БЪДАТ СЛЕДВАЩИТЕ МИНИСТРИ- ТОШКУ- НЯМА ДА ВИ КАЖЕМ...

126

Анонимен

преди 2 години

малкото джудже нарцисист плаче. Плачкай ники, по-добре ти, отколкото майките и бащите ни, които искаш да умрат от глад. айде бегай

125

Типаж

преди 2 години

Велика пресконференция. Ще влезе в историята. Журналистите правят Тошко Африкански на ***, която е реално е. И двамата шутове постоянно се поглеждат и кикотят. Вероятно се смеят на всички ***, които са гласували за тях. Малкия Мук е там да отговоря на въпроси, защото иначе тези двамата нямаше да могат да изкарат сами цялата пресконференция. Малкия мук е ерудиран престъпник и знае как да върти. А тези двамата са селски бе.кове, абсолютни балони под налягане.

124

Ганди

преди 2 години

До на Слафчо четата:)Фандъкова да върне отново Софийското жителство,защото аман от провинциалисти тарикати ,не казвам селяни защото са достойни хора

123

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че троловете тук се опияняват от мисълта, че се връща банкянския вожд. Споко, ***, няма да се върне. Хората са отвратени от ***.аци, лъжци и далавер.аджии.

122

Анонимен

преди 2 години

Смешна работа. Предлагат правителство и веднага го оттеглят. То много ясно, че няма да се хареса на тези, които не участват в него. И Никито Василев тук е най-малкия проблем. Баницата, баницата е проблема. И други искат да ядат от нея.

121

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ Е НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА, СЛЕД КАТО ТОЙ СЕ ОТКАЗВА....ХА ДЕ...НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ.

120

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ЦИРК ТРЯБВАШЕ ДА НИ УСПОКОИ ДА УСПОКОИ БГ НАРОД, СЕГА СМЕ ВТРЕЩЕНИ ОТ ТИЯ МОМЧЕТА, КОИТО РЕДИЛИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЧАШКИ И БЕЛО- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!

119

Дидо

преди 2 години

Много слаба конференция. Ако не участваше Николай Василев,диалога щеше да забуксува още в началото. Тежко и на България.

118

ИТН

преди 2 години

ЖИВЕЯТ В СВЕТА НА 7/8- ПИЯН ТОШКУ- НИЕ РАЗГОВАРЯХМЕ С ВАСИЛЕВ МНОГО ОТДАВНА, БЕЗ ТОЙ ДА ЗНАЕ ЗАЩО- ВЕЛИКИ ПОЛИТИЦИ С ИЗПИТ МОЗЪК ОТ АЛКОХОЛ И БЕЛО- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЯ ***...

117

Анонимен

преди 2 години

Нема място за сравнение между Николай Василев и тООлУУпа от Банкя и шайката му калинки

116

Ганди

преди 2 години

Нашият икономически екип,кой вашият бе селя* ни на квартал Левски-Б ли?