33

Време за промяна

преди 2 години

За това питай бат'си Бойко, не опозицията. След три мандата на ГЕРБ имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева на месец. Най-бедната и корумпирана държава в ЕС. Стига му толкова.

32

Анонимвн

преди 2 години

Лявото и дясното напоследък малко се размиха, но ако се чудите кои са леви и десни правителства определението е - повече държава и държавна намеса ляво, по малко държава, повече частна инициатива - дясно. Най важното което не казват БСП, е че ще вдигнат данъците за работещите - разликата межди 4 млн. и 7 млн. са 3 млн. работещи.Хубаво ще се погрижи за деца и пенсионера, ама за бизнеса - нищо дране !

31

Краси

преди 2 години

Всички беди за РБ са идвали от лакеите на въшливите мужици-българските комунисти!

30

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, казвам се Бойко и не съм крал от 1 месец, ако търсите червената ми книжка няма да я намерите за да ме уличите в измама, ще кажа много тихо само на симпатизантите ми: - тя е на покривът на курникът ми под керемидите, скрил съм я много добре от "полицията", че започнаха много да душат около мен !

29

Пенсионер

преди 2 години

Ми що досега я крихте,*** ?! Или твоята партийка пада сега от ... небето ?! Постоянно въртиш разни номера - нагледали сме се през годините на тях много добре знаем какво се крие под това МАЩАБНО - мащабно присвояване и грабене,на всички нива " в името на човека " .*** ги разправяй на наивниците в някоя друга държава !!!

28

аз

преди 2 години

г-жа ЛЪЖА с мащабна програма :)

27

Анонимен

преди 2 години

"Здравейте, казвам се Бойко и не съм крал от 1 месец, аз съм главатар на ОПГ-ГЕРБ, групата е наследник на БКП и родственик на БСП !

26

Анонимен

преди 2 години

Румен Гечев ли я писал???

25

Анонимен

преди 2 години

Нинова ,ще се сринете отново.Докато в партията ви се подвизават туркофили като проф Иво Христов,нямате никакво право на истината.Лицемер е човек казал на народа си дебилен и да е народен представител на ***.Впричем щом 90% са *** то в групата ви повечето отнесени към него сте ***,според тълкуването му.

24

Samo minavam,

преди 2 години

Каквито сте гладни кучета, комунистически, гащници безродни, захранени с цвик.

23

Анонимен

преди 2 години

Госпожа ЛЪЖА пак се изказа неподготвена.

22

Анонимен

преди 2 години

Корнело *** кукувице, какви доходи ще вдигаш след като вашата партия доведе държавата до национална катастрофа в модерни времена...????? Та нали и ти беше там плътно до Мавъра ???? Нечувана гавра и наглост е точно вие да говорите за вдигане на доходите !!!!

21

срам за Радев

преди 2 години

ОТ много време има таван на пенсиите!Сега дори на хартия не вдигнаха пенсиите на тези с таван.Скоро летец първи клас и бивши командващи армията ще взима пенсия като старшина.Знам,че веднага ще гракнат някои,че е срамно да се повдига този въпрос,но защо аз да издържам тези с сините венци?Губя всеки месец по 700лева,които отиват в тунеядци,които по цял ден въртят маанета,а не в българите.

20

Анонимен

преди 2 години

Дайте й малко въздух на Нинчето, опитва се със старите шлагери :))

19

бай Тошо

преди 2 години

Ето това като прочетох и ми стигаше "Ние с популизъм никога не си служим".

18

Някой

преди 2 години

Да де, ама чии доходи? Твойте лични ли Корнело? Вас за нищо не ви бива бе лелче, само да съсипвате и крадете!

17

Аз

преди 2 години

На кой доходите?))Ще направят по още някой-друг милион още милионерите в БСП?Например Паргов, който държи сметоизвозването в Радомирско и Пернишко ще вдигне таксите на хората ли?

16

Анонимен

преди 2 години

Ох, като кажат, че ще увеличават доходите и като почнат - ще увеличим пенсиите, безплатни детски градини, бонуси при трето дете и т.н. Як популизъм! Пенсиите, че са ниски - ниски са, но това заради демографската криза, нали работещите издържат пенсионерите. И как ще борим демографията - с раздаване на пари. Ами нали утре тези деца ще ги пратят в чужбина и пак ще сме на минус. Трябва да се създават условия да се инвестира в БГ, тук да има работни места и хората да остават тук!

15

До Тролчо

преди 2 години

Ти поне си решил за кого. Аз обаче не съм. Помня и лукановата зима, помня и Виденов, когато доларът на ония пари стана 3000 лв. помня и опашките, помня как в болниците нямаха даже елементарни дезинфектанти, помня талоните за бензин, помня и Орешарски. Знам и как ще реагира Европа при правителство на БСП. Доста кранчета ще се затворят. Но всеки си решава сам!

14

Анонимен

преди 2 години

При комунистите % избиратели ,вече само ще пада ,защото електората им взе да оредява логично поради естествени физиологически причини. Отдавна хората в голямата си част не им вярват за нищо.