67

Не!

преди 2 години

До Програмист 73Няма да стане, няма да участваме в експерименти. Просто няма да ви мине номера. Пожелавам ти щастие :)

66

До 64

преди 2 години

До 64, не мерси. Аз не съм ГЕЙ и нема да си забивам никакви игли, на теб като ти е приятно, давай

65

Анонимен

преди 2 години

Специално ги подбират тези ваксина агитатори с лица като маски. Отсъствие на всякаква мимика е наложително, за да не им личи много колко дебело лъжат.

64

добре тогава

преди 2 години

Мерките нека останат завинаги, но няма да дам да ме инжектират.

63

Не!

преди 2 години

До Програмист 67Кой викаш ще е отхвърлен, вие 20% не можете да се съберете. Клеймото "антиваксър" се изтърка, не сме антиваксъри, противници сме на принудителното участие в експеримент. Радвам се, че се грижиш за себе си и пак ти пожелавам всичко най-добро, на теб и на всички около теб. Успех.

62

4 дневна работна

преди 2 години

Ще се въведе и 4 дневна работна седмица, производството намалява, няма ресурси, няма кой да купува, фирмите не могат да плащата повече пълни заплати.

61

Не!

преди 2 години

До Анонимен 64"Да рискуваш и семейство и рода и приятел" рискът след тези псевдо ваксини е същият. Нещо друго да добавиш?

60

а защо?

преди 2 години

Защо в Белорус няма задължителни ваксинации, няма задължителни мерки и ковид истерия, при това броят на случаите там не са по различни от другите страни където въвеждат драконовски мерки и са ваксинирали почти цялото население.

59

Глобалист

преди 2 години

КОВИД не уби достатъчно, Ваксините са последната ни надежда!

58

Някой

преди 2 години

Много са забавни "анриваксърите", сякаш някой ги кара насила да се бодат! Никой не ви кара да се ваксинират Бе, ама и никой не ви иска акъла! Явно нищо не е случайно , щом сте толкова настоятелно досадни!

57

Анонимен

преди 2 години

Ми за здравеопазване говоря. Нека да ти поясня като на по-бавно възприемащ. Да рискуваш и семейство и рода и приятели, защото те е страх от една игла е допустимо, ако си малко дете. И заслужава само подигравка, ако си пълнолетен.

56

НюрнбергскиПроцес21

преди 2 години

за Враговете на Човечеството!

55

Анонимен

преди 2 години

Виее се чудите защо този господин беше против ваксините преди да стане министър? Ами привикали са го където трябва, скръцнали са му със зъби, обещали са му много пари и е обърнал плочата. Сега остана ли у някой съмнение, че масовата ваксинация е политическо мероприятие, а не здравно?

54

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е вируса, проблемът са Сармат, Авангард, Кинжал и Посейдон. Без нори ресурси западната система не може вече да съществува и колобира, а заради Сармат, Авангард, Кинжал и Посейдон западът на може да се сдобие с така желаните нови ресурси. Затова ще има много ковид и вирусни вълни и редовни задължителни ваксинации.

53

Опитайте по путински

преди 2 години

И там е доброволно, ама по тертипа "Няма не искам, няма недей". Ето ви пресни заглавия от агенцията "Россия сегодня" - "Работодателите са застрашени от спиране на работата при неспазване на мерките по ваксинацията", "Работодателите са задължени да отстраняват от работа неваксинирани служители". Стискаш бизнеса за... някои чувствителни части от тялото и всичко става съвсем демократично, хъ-хъ.

52

Мона

преди 2 години

Златенче, който гроб копае другиму, сам пада в него. българите вярваме само в себе си. и затова сме най-старата държава в Европа запазила името си и своя опък народ и дух жив. марширувай към газовите камери и спри да се опитваш и нас да повлечеш на там.

51

Не!

преди 2 години

До ПрограмистНема да стане, програмистче, няма шанс. Вие хипохондиците, ковид-психарите ще се бодете 3,4,5 пъти годишно, а ние ще ви се радваме. Пожелавам ти здраве :)

50

До 60

преди 2 години

Тук става въпрос за здравеопазване, не за мазохизъм. Объркал си мястото, извратеняк!

49

Анонимен

преди 2 години

Да станеш на години и да те е страх от една игла ... какви смешници.

48

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се подготвим за нови варианти, устойчиви на настоящите ваксини и да организираме ваксинации в световен мащаб. Ще трябва да приемем, че ще трябва да правим това всяка година, за десетилетия напред. За тази болест и без съмнение за много други. Трябва да се подготвим и за другите заплахи: недостиг на вода, глобално затопляне, сухота на почвата, нашествия от насекоми, изчезване на безброй видове и политически вълнения които обикновено следват. Тези заплахи са от съвсем различен характер от пандемията и ще причинят много по-необратими щети.