19

Анонимен

преди 2 години

Кунчев твоята съдба ще бъде такава: Един ден ще молиш "антиваксъри" за 1 хляб.

18

Анонимен

преди 2 години

Докторе гледаш ли европейското ,как е по стадионите имат мерки )или че кажеш че тоя народ имат ваксини ,докторе и стига циркове за еврогейския съюз

17

Анонимен

преди 2 години

И песимистична не е. Ситуацията е такава, каквато е, нищо кой знае колко страшно по отношение конкретно на коронавируса няма. Страшните неща са други - опит за унищожаване на голяма част от човечеството; оставянето то да загива бавно и мъчително от глад, мизерия, измислени "ваксини", икономически и политически терор.

16

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Кунчев, ела тогава на имунизация при мен ако успееш да вдигнеш ваксината ще те имунизирам с нея няма проблем и ще си защитен за лятото и есента...

15

Не!

преди 2 години

Неоптимистична е прогнозата за 70% вакснати, няма и 20 да стигнете. За това е цялата истерия и това плашене. Нападнахте децата, сега и ромите ще подкупвате... всичко само и само да се изпълни квотата, ама няма да ви се получи!

14

Анонимен

преди 2 години

До 11Този път не е за пари, приятелю. За човешки души е. Зануляване на плебса, т.е. ние нормалните хора.Парите отдавна са в тях заедно с държавите и териториите.

13

Анонимен

преди 2 години

Какъв е проблема да бъдеш "зразен"????!!! Хора, вие съвсем ли обезумяхте? Без вируси сте загинали! Вашата имунна система е изградена от вируси и бактерии! Не от луканка и пастърма! От вируси и бактерии!! Колкото по-далеч се опитвате да бъдете от вирусите, толкова по-слаба имунна система имате! Останалото е колидж левъл медицина, която ви продават медиите.. а те се хранят от подаянията на корпорациите! Събудете се хора!

12

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази лицемерна световна демокрация. Света се управлява от определени хора. Ако е дошъл момента да ваксинирате света масово и задължително, направете го и да се свършва с този кошмар!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, слуга на сатаната. Положението на Европа е такова заради такива като теб.

10

Ситалк

преди 2 години

Огледайте се около вас и ще разберете ситуацията - пандемията е медийна, вие сте овце, водата е мокра небето е синьо, нищо не се е променило от хиляди години. Не познавам болен или умрял от тази тъпня. Време е за революции!!! Проспим ли момента, ще дойдат и на вратите ни. Не си мисляте, че това са хора, такива като този са чипирани/програмирани преди години, не очаквайте съчуствие. Този лично, може да изяде децата ви пред вас, сурови.

9

Анонимен

преди 2 години

Затворете границите, затворете света! Ясно е, че няма да ни оставят на мира дори и през летните месеци. Стар и гледан филм. Миналата година също точно ковид си тръгна и хайде отново нещо се обърка. Не вярвах до скоро на никакви конспирации, но вече мисля, че в света става нещо и всичко заради много, много пари. Този вирус или каквото и да е биологично оръжие, не зная с каква цел се разпространява, но наистина се отнеха доста животи....А вие медици и учени в световен мащаб сте пионки.

8

Анонимен

преди 2 години

Посегнахте и на децата. Ще им инжектирате нещо експериментално, след което не давате никакви гаранции и не носи никой отговорност при усложнения и недай Боже смърт.Един ден се надявам да ви бъде отнето българското гражданство, другарю Кунчев. Преди да ви отнемат свободата. И как спите спокойно?

7

Лудко

преди 2 години

Тоя човечец трябва да го забранят със закон!Също и да го "наградят" със солидна глоба за всяване на паника по време на извънредно положение!!!

6

Аман

преди 2 години

От варианти! До кога ще тормозите хората?

5

Анонимен

преди 2 години

Остава и с новородените да пробвате. Безсърдечни !

4

Анонимен

преди 2 години

На Кунчев ситуацията не е много оптимистична бих казал.

3

Баче Кике

преди 2 години

То е ясно, че септември месец ще ни гласят едноокия смок пак...нищо ново. Факт е, че дори крайно облъчените ще започнат рано или късно да проглеждат, каква пунта мара е всичко, като им кажат, че дори след 2 ваксини няма ефект и ще трябва да се боцкат през месец за нов щам. Ще им стане тесничко около врата и хлабаво на ремуса на кунчев и приятели.

2

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, трибунаал! Вирусите ще са ти най-малкия проблем, кунчо.

1

KALki4

преди 2 години

Кунче, моята обстановка си е супер оптимистична.Ходя си на всякъде без маски. Дори пътувам в градски без маска.Никой вече никъде не ти правят проблем за тези памперски на устата.