37

Обърках се!

преди 2 години

Ейййй напоследък всякаква *** от 90-те изплува и обяснява колко, какво и как.....баси, този даже е от 80-те....кво сатва беЕЕЕЕЕ???

36

Анонимен

преди 2 години

За да постъпиш в ДС подписваш клетва за вярност към СССР те са си предатели. Принуждавали са много хора чрез изнудване да сътрудничат и да пишат доноси срещу роднини. Много долна мафия са.

35

Анонимен

преди 2 години

България съществува само благодарение и милостта на Русия, впрочем това се отнася до цяла Европа - Русия врътне ли кранчето и с Европа е свършено на момента.

34

ОХХХ

преди 2 години

Да бе да....ама ей на 2021 ги хванаха....виж ти 30 гониди никой от улицата нямаше ТОПКИ да ги хване, гусин генералееее....или пък, може би, са си гукали заедно???

33

Някой си

преди 2 години

Цървуланко

32

Анонимен

преди 2 години

Борисов е комунист!

31

Анонимен

преди 2 години

Германия осигури енергийните доставки за своята индустрия, без които не може да съществува. Освен това се прърна в монополист разпределител на енергия в Европа. Германците ще построят величествен паментик на покойния американски сенатор Джон Маккейн който нареди на България да спре Южен Поток.

30

Анонимен

преди 2 години

"Газпром" вече е готов да напълни "Северен поток 2" с газ. Първият газ беше доставен към компресорната станция "Славянская", която е началната точка на новия газопровод. След подобни новини акциите на "Газпром" започнаха да растат и подновиха максималната си стойност от юли 2008 г.

29

Анонимен

преди 2 години

До Истукан В България намя американски шпиони. Правителството и службите докладват директно на американското посолство. Посолството препраща на ЦРУ в САЩ. А Руснаците шпионират и подслушват ЦРУ - така че и руски шпиони няма.

28

Истукан

преди 2 години

Руските шпиони не са толкова страшни, колкото американските. За американските шпиони нищо не казват. САЩ е завладяла България, като започнем от мините, та стигнем до военните им бази в България. Целта на техните военни бази са превземане на България. Това ще стане рано или късно.

27

Българин

преди 2 години

Колкото по-мизерно живея, толкова по-страстно целувам американски ***.

26

АНОНИМЕН

преди 2 години

АБЕ КАКВИ РУСКИ ШПИОНИ ПАК НАГЛАСЕНО КАТО ПРИ ИВАНЧЕВА ЗА ДА МОГАТ ДА ПРИКРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГЕРБЕРИТЕ. ИМА ГОСПОД АКО НЕ ЗНАЯТ И ВЪЗМЕЗДИЕ ИМА.

25

Българите

преди 2 години

Българите са много малък, но изключително глyпав народ. Англосаксите столетия наред са крали и плячкосвали богатствата на Индия, Африка, избиха 100 милиона местно население в Америка за да им вземат земите, и днес живеят богато, а българите още си мислят, че са ги поканили не за слуги от задния двор да слугуват, ами да ги сложат и тях на трапезата наравно с богатите да споделят богатството добито с грабежи и убийства и българите да живеят като колонизатора - защото българите са много убави!

24

Анонимен

преди 2 години

До16. До 1944г. СССР /РУСИЯ/ Царство БЪЛГАРИЯ не я брой като държава. След 1944г. СССР нахлува в Царството с подкрепата на САЩ и Великите сили. Без тях е нищо

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя май е от московския държавен цирк.

22

Анонимен

преди 2 години

Да има истина в това което си нсписал, но и два пъти Русия изнася по 32 тона злато от България след това. И втория път не ни е освободила, а окупирала с 350 хилядна армия до 1953 година. И си тръгва с целия ни срхив, който и досега отказва да върне. Дотук с неуките ви опити за фалшификации. А в Османската империя търговията е държана от българи.

21

Лошо

преди 2 години

Дори чуждите офицери са се смяли от сърце на цирка "Руските шпиони" нашите служби са унижени....

20

баба мара

преди 2 години

и какво ще шпионират руснаците в българия смях в залатаспоред мене руските ченгета пречат на американските и турските да вършеят избалканите и да вършат прос-то-тии видяхме прескачането на оградата на цеха заолио и след това самолета на ввс

19

генерал Решетников

преди 2 години

"В България няма какво да се шпионира"

18

Анонимен

преди 2 години

Радев е комунист!