28

Айде пътя

преди 3 години

Знаете къде да си ги заврете тез 50 лв , нали така ?

27

Анонимен

преди 3 години

Какво ли не сътвориха "смелите борци" от първите редици. Особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб, защото пазел повече. Важното бе да капе в касичките им, по малко, но редовно. Шалът можеше да се носи ежедневно, всеки сезон и освен естетически, можеше да се покриваш и при необходимост в затворени помещения. И как да вярваш на измишльотините и тъпотиите им вече...

26

Анонимен

преди 3 години

Имам по-добра идея. На НЕваксинираните да ум се увеличат тройно здравните осигуровки

25

Анонимен

преди 3 години

Циркът с ваксините се превърна в долнопробна кебапчийница. Не че изначално не си беше долнопробен, но сега се прибавят кебапи и сръбска музика. Колко трябва да проС т човек, че да се нареди на опашка за това?!

24

адвокат

преди 3 години

Да раздадат и по един ваучер от 500лв за пред съда.

23

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

До Не нам - не бих могъл да знам какво пише там, аз се информирам повече от нобеловия лауреат проф. Ник Монтание, предишният вицепрезидент на Файзер др. Майкъл Ийдън и други подобни източници. БГмама и фейсбук са резервирани за ковипсихарите.

22

1

преди 3 години

защо нищо не се говори и предлага за преболедувалите, които са много повече от ваксинираните, както и за хората, които по медицински причини не могат да се ваксинират? те какви са - не са ли част от обществото. от сутрин до вечер само за ваксини се говори, да не забравяме че на първите ваксинирани им остават няколко месеца и после и те влизат в групата на дамгосаните като опасни. това всяка година ли ще се повтаря?

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

В АНГЛИЯ ЗА 50 ПАУНДА НЯМА ДА СТАНАТ И ОТ ЛЕГЛОТО

20

Анонимен

преди 3 години

А КОМПАНЬОНКИ ЗА ПЛЮЩЕНЕ ЩЕ ДАВАТЕ ЛИ ЗА ДА СЕ ВАКСНА ИЛИ ...., ЩОТО РАБОТАТА МАЙ НА ТАМ ОТИВА ПРИ ЛИПСА НА ВСЯКАКВИ КАНДИДАТИ И ПРИ ОПЦИЯТА ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА БУНИЩЕТО ВИЕ РАДЕТЕЛИТЕ ЗА ВАКСИНАЦИЯ ДА ПОДЛОЖИТЕ ДУПЕ В ИМЕТО НА ВАШАТА КАУЗА ЗА МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ. НО КАТО ТЕ ГЛЕДАМ МОМЕ КВО СИ ГРОЗНО СЪМНЯВАМ СЕ ДОРИ И *** ДА СЕ ВЪРЖАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С/У ТОВА ДА ТЕ ЧУКАТ. ХАХА -ХАХАХ

19

Коментар

преди 3 години

Националния борд по туризъм да си ги плаща от джоба тия валчери!Прекалено нагли станаха ние бачкащите за 700 лева бедни да им пълним джобовете на тия милионери!Ако Радевите го приемат това ще е нож в гърбовете им и избори няма да видят!На народа му писна от това безмилостно дране навсякъде и във всичко!

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ

17

Не нам

преди 3 години

Никога няма да се ваксинирам, само ако знаете какви неща пише за ваксината в фейса и форума на бг мама.

16

Весело прионче

преди 3 години

"Ваксините" не са полезни и не са никакъв начин в никакъв смисъл да "преодолеем" ковид. Питайте Англия, ако не вярвате на мен. Колкото повече лъжете и си съчинявате, толкова по-малко клиенти ще ви остават.

15

До програмист

преди 3 години

Много си прав!!!

14

Не!

преди 3 години

До ПрограмистТук съм напълно съгласен! Ако бяха трудно достъпни и платени щяхме да се трепем по опашки!

13

Марин

преди 3 години

Нали нямало пари бре, какво стана? Бюджета бил източен.

12

Сава Томов

преди 3 години

До ПрограмистЕ заради това си тъпо мислене още си девствен :)!

11

Активист на БСП

преди 3 години

С ваксианата ви убиват !!!!

10

Анонимен

преди 3 години

И къща на Малдивите да ми купите нема се ваксинирам,живота нема цена..

9

"идея"

преди 3 години

Твърде малко за експериментална рнк ваксина , луди има!