342

Анонимен

преди 2 години

Тези, които пожелават успех на Радев и служебното правителство да изгледат записа и да видят наживо как президентския съветник Пламен Узунов взима пари в плик от митничар и после да дрънкат срещу ГЕРБ.

341

Анонимен

преди 2 години

Хиперактивните, неокомунисти и натегачи, се провалихте, още преди, да сте започнали. Омръзнахте с вашите лъжи, още в началото. Всички сте фейк, мислите само за себе си. Чао!

340

северозапад

преди 2 години

Що да не би да сте видели партизани и Горяни ? Мая картечарката ли ви уплаши и саботира.С конкурс за *** ли събира Радев това служебно правителство,все е било но толкова залющен народ не съм виждал .и който не е гласувал за ГЕРБ сега ще ги подкрепи.

339

До Анонимен 351

преди 2 години

Успех на президента Радев и новите министри............няма да им е лесно в борбата срещу олигархията и мафията, подкрепяни от ГЕРБ и ДПС!!!

338

анонимен

преди 2 години

Работа,работа ,работа.......пачки,пачки,пачки

337

Анонимен

преди 2 години

Долу едноличната диктатура на фигуранта Радев и двойния фигурант как му беше името.

336

Анонимен

преди 2 години

А хората на Радев те богоизбрани ли са? Над закона ли са?

335

Сан Чопанса

преди 2 години

Я пък тоя, все едно той не е част от прехода.

334

Анонимен

преди 2 години

Добре, и колко се вдигна стандарта на живот на българите след като дойде това служебно правителство?

333

До Анонимен 346

преди 2 години

БГ-прокурори са некадърни и излълняват политически поръчки...........това е ясно..............за 30 години един мафиот няма в затвора............тръгнали да се занимават с хората на Радев.................Главния прокурор - Каскета да се маха, никой не го иска!!

332

До Анонимен 344

преди 2 години

Комисионните за самолетите ги взе Каракачанов-Шкембе войвода............защото България купува американски самолети, а не шведски...........................разбра ли?

331

Анонимен

преди 2 години

Без избори може само във Венецуела, марш там!

330

Анонимен

преди 2 години

Може и без избори.............аз харесвам служебния кабинет...........да си командват!

329

Анонимен

преди 2 години

Сега виждаме другият диктатор, който взимаше комисионни от Грипен, който назначаваше любовницата си на два договора, който назначи човек разследван за укриване на 6 млн лв ДДС за шеф на НАП.Диктатор, , чийто съветник е разследван от прокуратурата за корупция и който вчера на запис се вижда как взима от известен корумпиран митничар торба с пари.Този дикатор ще бъде свален!

328

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ............гадове за единно разграбване на България................да се махат веднага от всички възлови места в мининсерства и агенции, от цялата държавна администрация.............тия са крадци и некадърници!!!

327

До Ол

преди 2 години

1.Всеки е невинен до доказване на невинното, крадците от ГЕРБ бяха 11 години на власт, но се надявам да напълнят затворите!2.Чистки трябва да има................не може крадците от ГЕРБ да командват още 10 години!!!

326

До българка 331

преди 2 години

Ама ти нищо не разбираш от политика.............марш в кухнята да наготвиш една манджа на мъжа си...............политиката не е лъжица за твоята уста!!!

325

Ол

преди 2 години

Защо си траем и коленичим пред тези престъпници?Защо гледаме безропотно как източват банковата ни система под прикритието на думата реформа?И Жан Виденов так говореше за реформи.Вижте колко са високи цените в момента. Защо този *** Янев не коментира този въпрос ами се занимава с политически чистки?

324

До Анонимен 333

преди 2 години

Имаше един диктатор...........който си криеше златните кюлчета и пачките евро в нощните шкафчета..............но всяка диктатура си има край!!!Новите министри са умни, образовани на Запад и в САЩ.............успех на тях и на президента Радев!!!

323

До Българин

преди 2 години

Аз също съм доволен от служебното правителство!!!Да са живи и здрави и да си свършат докрай работата..............успех !