100

Гладен

преди 2 години

Най-лошият враг на свободата е ситият и доволен роб.

99

Васко

преди 2 години

Това което е около нас и което е във нас, и което сме ние самите, е продукт на самите нас.

98

Анонимен

преди 2 години

Продадохте си душите за пари. И затова заслужвате безсмислието в България. Когато станете смислени хора, ще имате смислени управленци.

97

Анонимен

преди 2 години

Ако има идио.ти в управлението, значи народът е правилно представен.

96

Киро лъжата

преди 2 години

Когато се държиш като потребител в политически маркетинг и чакаш някой да те оправя, ще те оправя- буквално и преносно!

95

Анонимен

преди 2 години

Не харизмата е важна, а резултатите ,които ще постигне един политик в полза за населението. Всеки политик трябва да минава обучение по политология,философия,да има житейски опит. Трябва да има силна опозиция, но и по важни за България и населението въпроси, политиците винаги трябва да се обединяват и да имат единна позиция, поддържана през всяко управление, без значение кой управлява! Западноевропейските държави са социални държави, без да имат нещо общо с комунизъм, грижат се населението си.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139Защо да му честитим, нещо запомнящо се да е направил :)) Играл е мачле с Бистришките тигри ли :))

93

Анонимен

преди 2 години

Трюман е доста интересна личност, всъщност японците през ВСВ воюват срещу САЩ,Китай,Индонезия,Англия и половин Азия, руснаците помагат на китайците срещу Япония, но конфликта там го започват англичаните като вземат петрола на Иран и изгонват немците.А Трюман казва, че хората зад него, искат да завладеят света, Марс и Космоса дори и това се случва днес Но за съжаление, заради мечтите на богаташите, страдат обикновени хора, а средната класа е същността на една държава и общество,а не богаташите

92

Здравейте от Дубай!

преди 2 години

Къде е Пеевски? Питам за един приятел!

91

Анонимен

преди 2 години

Станиста Слави, той ША ви оправи! Череп зее му над мИгИзина, на Черепа Ша служи до амина!!!

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135, о ***. Опънахме струната, русофилчето вече е в дискомфорт ахахахахахахха.

89

Диана

преди 2 години

До До ДианаПиянски, не пиянски - това е положението! По-добре ти си избистри главата, че както ти е мухлясъл мозъка не само видения ще ти се явяват, ми и буквите няма да можеш да прочетеш, ***...Ще се чудиш, значи, сега това кой символ беше - от египетската азбука ли, от латинската ли...Абе тролска работа!...Все пак, днес може да си доволен от себе си, че ми напомни за времето - тече си проклетото време, тече...не спира...Хайде лека нощ на всички и да не забравите да гласувате за ГЕРБ, знач

88

Анонимен

преди 2 години

Честит рожден ден на Боко Тиквата!

87

дрън-дрън-дрън

преди 2 години

Вие имате ли представа какво е било обществото през 5 век, че да говорите подобни глупости, през 5 век обществото е било крайно примитивно ,на родови общини и племена, кой е построил Акропола в Атина също изобщо не се знае,а до създаването на Гърция през 18 век Акропола е бил джамия, че до Наполеон - 18 век, Европа е била разделена на много феодални владения, които именно Наполеон унищожава и се раждат държавите,а до Наполеон - държавите в Европа са се броили на пръстите на едната ръка!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131, да преди 12 век, но на кой му пука аххахахахаха. Хващате се за сламката удавници хахахахахахахах. Безсмислени хора под път и над път, професионалисти йок хаахаххахахаххахах.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126Къде бълнуваш 12-ти век, Борис ни покръсти през 9-ти век :))

84

До Диана

преди 2 години

Забелязвам, че твърде често, като се напиеш вечер, започваш да плещиш безсмислици. Не те ли е срам, след толкова алкохол, да занимаваш форума с пиянските си видения?

83

Диана

преди 2 години

До Анонимен123Съжалявам, но бюрото за приемане на оплаквания от първобитни хора работи от 8 до 5 само...Що си толкоз ***, бе!...Политиците оправят обществените проблеми, не оправят отделните хора, значи, което обаче не означава, че обществените проблеми не засягат личните проблеми на всеки човек в обществото - като стане инфлация, всички плащат, например...

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124, на кой му пука за християнизирането на България през 12 век бе ахахахахаха. Да сме си пълнили главата с информация, която не ни е потребна ахахахахахах. Седнете прочетете как се програмира не ми четете безполезна политическа история хахахахаахахах.

81

Диана

преди 2 години

До Анонимен115Бойко е такъв какъвто е и е ТАЛАНТЛИВ ДЪРЖАВНИК! А ти гледай как изглежда, не го гледай какво прави, значи, защото току-виж си забелязал, че той върза двата края на разрушената от БСП държава и сигурно ще се разстрпиш много както всяко посредствено БСП с претенции...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!