25

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов пак изкарва разни неща и после като го питат за подробности и казва ама вие що не разследвате. Толкова ми е смешен този театър. О, благодарим ти свети Хаджигенов, че ни освети, отвори ни очите. Или да вади доказателства или да се разкара, кви са тия подхвърляние само!

24

Българин

преди 3 години

Държава, която позволява на дребни пишман адвокатчета и като сестра Галева да обясняват как трябва да се управлява тази държава , по-добре да подаде оставка ! Оставка на такава държава! Де що има *** вече разполага със секретна информация и коли и беси! Има ли такава друга държава ???? Не ! Няма !

23

stoedin

преди 3 години

И повече може да са подслушаните, особено ако са следени криминални и/или обвинени лица. И въобще защо е този шум? Службите са си вършели работата. Туй, че президентът или някой друг политик е попаднал на записите си е негов проблем с кого е говорил и какво е договарял. Особенно пък един президент би трябвало по закон да се записва всичко и той да си знае за това. Сега обърнаха държавата на ура за да го спасяват... аман!

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Много ми е интересно когато хора извън системата на сигурността разполагат с такава информация, която би трябвало да е секретна..В последните дни всякакви капацитети се изредиха да говорят как някой нещо им бил казал, видели някакъв документ до който иначе не би трябвало да има достъп...и т.н. Аргументите на въпросните другаре и товарищи са като скеча който разиграха Сестрите Галеви с двамата бизнесмени от Народия съд, които в спора помежду си казваха някакви неща, които на другия ден отрекоха

21

Анонимен

преди 3 години

ЕДНА ТРЕТА ОТ БСП. АЗ НАПРИМЕР ПОНЕЖЕ СЪМ ТЪПОУМЕН ТУКО ТАКА НЯМА ДА ПОДСЛУШВАМ КОЙ ДА Е А САМО ПРИ 100% СИГУРНОСТ ЧЕ НА ЧОВЕКА КОСЪМА НЕ МУ Е ЧИСТ. НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ ДВЕ ТРЕТИ В БСП СА ПО РАЗЛИЧНИ. А МАЯ Е ЕДНА ОТ ТЯХ И ЗАМИТА СЛЕДИТЕ ВСЕ ЕДНО НЯМА НИЩО ОБЩО С БСП И НИКОГА НЕ Е БИЛА БЕСЕПАРКА.

20

разсмя ме

преди 3 години

До 12Няма как да се разбере дали говорят с престъпници преди съдията да подпише разрешение за подслушване и да ги закачат. Не разбираш ли тънкия пиниз? Пишат в искането два реда "имаме оперативна информация" , съдията кълве и подписва, и си подслушват на воля когото си поискат.

19

Хмм

преди 3 години

Е като говори по 20 часа с Чичо Васко от Дубай, как да не го слушат тоя. Макар че аз като го слушам никога нищо не може да му роди мисълта..

18

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, а сега кажи защо цените почнаха да скачат от както вие и итн управлявате? защо фирмите освобождават хора? защо има пик на престъпността? Кажи хаджигенов?

17

Анонимен

преди 3 години

А защо няма доказателства и ти откъде знаеш. Някой твой клиент ли ти каза или?

16

Анонимен

преди 3 години

Незнам някой политик да ползва телефонията на мобилен оператор за разговори.Повечето ползват апликации като Вайбър, Уатсъп, Телеграм...тнт. Те освен че са криптирани минават пез канала за данни на мобилния оператор и немогат да бъдат подслушвани.Питайте Хаджигенов как точно говори с Васил Божков и с коя апликация.

15

Куку

преди 3 години

В Хаджигенов има нещо извратено,болно

14

Анонимен

преди 3 години

Демек те си говорят с криминални типове дето са подслушвани ама било ченгеджийски номер че ги слушали. А защо си говорите с криминални типове бе господа политици?

13

Анонимен

преди 3 години

Аз пък казвам, че подслушваните политици са например 105 и то от мутрите на Божков.

12

Анонимен

преди 3 години

много интересно, вечер в коменатрите не можеш да кажеш копче против Путин, пълно е с негови ***. Сутрин е някак спокойно

11

Анонимен

преди 3 години

Според путинските ботове Бойко е диктатор дето вече не е на власт а Лукашенко и Путин са готини лидери

10

До 2

преди 3 години

Така ли бе гений? Ако говорят с криминално проявени, това не е "закачане" към телефона им. Ако не говорят с криминали няма как да ги закачат.

9

Анонимен

преди 3 години

Казаното от Николай Хаджигенов еднозначно показва, че Буда Тиквоний е диктатор.

8

Анонимен

преди 3 години

По-голяма мутра от този субект няма.

7

Мутри ВЪН!!!

преди 3 години

Шайката ГРОБ съсипа България с мутренско-ченгесарски методи!!! Голямо подслушване и следене от калинките в спец службите!!! Но, дойде пролетта и калинките хвърчат!!!

6

Общо взето

преди 3 години

То не е само подслушване но наблюдение и то какво 24/7 с техника от DARPA използвана от ЦРУ и ФБР,за тази техника слухарите са използвали Израелски софтуер, подслушвали са не само политици но и активисти, неудобни и обикновенни хора за подобряване и надграждане на апаратурата!