122

Nightwish FOREVER

преди 3 години

Финландците за мен бяха номер 1

121

Анонимен

преди 3 години

Кой го гледа това нещо?

120

Чичак със шкембак

преди 3 години

До MoМичеВокалът за който пишеш си има сериозен приятел, така че само с едното подмокряне ще си останеш. Ха-ха! А ако все пак си направиш труда да ги издириш и да му се предложиш като една вярна фенка , самата ти ще го наречеш гей след като подигравателно ти откаже да ти използва "най-милото" . Ха-ха! Ха-ха! Ха-ха!

119

Замислен

преди 3 години

И какво точно се случи за територията България, когато се показахме с цената на 6 000 000 лева? Разбраха колко некадърни сме. По точно, заличихме дори малкото кадърни като изпратихме гротеска като пеене, логопедични дефекти, визия и т.н. да ни представлява. Дет се вика - самопростреляхме се в крака ама и си платихме за това. Месеци се дискутираше, че това момиче не става, песента е шиит ама някой искаше да гепи парите! За това става дума! Жалко за момичето. Вече е тотален аут.

118

До Анонимен

преди 3 години

Мене ретроавангардния италиански рок по ме кефи от прогресивния.

117

Анонимен

преди 3 години

и какво й харесват на италианската песен? не е моята, явно, не е. разлюбила съм евроатлантическите псевдо рокаджиите в лъскави дрешки (секси гащеризон) с посредствен вокал. егн-то е. отивам да се срамувам - старост. видях и други песньовки. този конкурс е помия.

116

ЕГАТИ

преди 3 години

До Doomsdayда върнат паритетези пари могат да оборудват модерно отделение Държавно.

115

Коневъд

преди 3 години

Ох, добре, че това момиче не е кобила. Практиката е да се застрелват, че да не се мъчат. То от цялото му същество лъхаше мъчение и нищо повече.

114

Виктор

преди 3 години

Мрън-мрън-мрън, мрън-мрън, 3 000 000 евро вече ги няма. Мрън-мрън, смеят ни се откровенно. Но мрън-мрън-мрън, 3 000 000 евро някой си гушна. Мрън-мрън.

113

MoМиче

преди 3 години

Италианците наистина бяха страхотни и много, ама много въздействащи! Гледам че тук пишещите комплексирани чичаци с дебели шкембаци с дъх на ракия и пошляпвайки доволно единственото си достойснтво - дебелото шкембе ги наричат гейове! :DDD Драги смешници, вокала на тази група подмокри толкова жени, колкото вие няма да помиришете през целия си жалък чалгарски живот! Ха-ха!

112

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за италианците, всичко друго си беше гаден комерс

111

Анонимен

преди 3 години

Единственият свестен италиански рок е прогресивният. Иначе ФСБ нямаше да изплагиатстват Amico di ieri на Le Ormeyoutube - watch?v=oicIyEyHgS0

110

Анонимен

преди 3 години

Не съм фен на Виктория, даже за пръв път я виждам и чувам, но ми хареса песента изпълнението и стайлинга, някак си не си падам по педалии и ***, ако това е социологическа извадка на нациите ТО НИЕ трябва да сме много горди с нашето момиче

109

Евроатлантик

преди 3 години

Харесвам различното, харесвам евроатлантическите ценности!

108

Анонимен

преди 3 години

До Emigrant Братле човека долу добре ти го е написал, ти сигурно не знаеш как смс да пускаш, ако си гледал евровизия по БНТ и си видял номер за гласуване 17500(ако не бъркам) то няма как да ти приемат вота, в всяка страна номера за гласуване е различен 99599 беше за Германия . Можете да гласувате за бг песента само ако пускате смс на номерата дадени от другите държави (в Интернет сайта на евровизия ги има).

107

Различен

преди 3 години

Американските учени, са доказали че хомосексуализма и еднополовите сношения са нормални. Американскта наука е най-напредналата наука!

106

157

преди 3 години

Всъщност 10 то място заедно с Гърция. Точките ни от двата вота са равни.

105

Анонимен

преди 3 години

Ако някои ходят да се забавляват нека да знаят , че на нас никак не ни беше забавно....най-малко пък прозяването с музикален съпровод на набедената ни за певица представителка......

104

Анонимен

преди 3 години

11 не е лошо.. и песента си беше добра. Журито ни оцени акуратно ,но за жалост нашите фенове се представиха слабо

103

Добре де,

преди 3 години

До Кво да ви кажаПоради, каква причина да отнесе негативи? Изпя си песента, която са решили момичето, класира се на единадесето място и какво? Живота продължава! А англичанина и там другите с нула точки, няма ли да отнесат негативи?