198

;)

преди 3 години

Що за глупост, всеки ден в новините има списък с починалите ибтяхната възраст. Днес всички съжаляват за починалия 19годишен младеж от Търново, но Гардиън пак нещо не разбрали!!!???

197

Анонимен

преди 3 години

Тая новина щеше да е интересна, ако я бяхте пуснали, докато гербиджа беше на власт.Сега прилича на вадене на нож на умряло куче.

196

Анонимен

преди 3 години

Разбира се за българите в чужбина освен плюенето по България е много важно и прехласването и величаенето на съответната чужда държава - как иначе ще оправдаеш мизерстването и изоставянето на родителите си.

195

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми какво пише левият *** Гардиан.

194

Анонимен

преди 3 години

Ако си българин в чужбина, е много важно да плюеш по България, за да се чувстваш важен, специален и успял. А ако можеш да изкараш и пари от плюенето, е направо перфектно. Браво на госпожата как ни е изобличила.

193

Анонимен

преди 3 години

Обобщения от единичен случай и лична драма.България не справя по-зле от други страни,в някои отношения и далеч по-добре.

192

Факт

преди 3 години

Най-възрастните не стават за зелените коридори. Хайде да не ги пращаме на опашки за ваксинация. Когато в края на април видях около 100 човека опашка пред ВМА за ваксинация, се отказах да чакам и отидох пак след 3 часа, когато опашката беше около 25 човека.

191

Анонимен

преди 3 години

193 Ваксината спасява, но някои хора, просто не успяват, да се преборят, дори ваксинирани, си отиват, със придружаващи заболявания, особено на 85 години.Покойната прима на българския театър Татяна Лолова, си отиде на толкова, Светла й памет, но нейните наследници не винят България из чуждите медии.Живеещите в Лондон българи, извършиха преврат в страната и внесоха хаос, в държавата.Това, също се отразява, на хода, на ваксиниране на населението.Текат чистки в здравеопазването, реваншизъм и омраза

190

Възмутен

преди 3 години

Абсолютно съм несъгласен с авторката на статията, която не само че не си е направила домашното са провери фактите, ами говори пълни глупости. От началото на март месец пуснаха зелените коридори. Интересът беше далеко под "предлагането". Цялото ми семейство се ваксинирахме преди края на март. Защо тази госпожа не регистрира и прати баща си в болницата? Даже и да не беше получила час, имаше ваксини в количества. Щяха да го ваксинират от състрадание. Така че съм несъгласен с мнението и...

189

Недоразбрал

преди 3 години

Дрогарите от гардиан трябваше да гостуват на дрогарите си от БГ и да видят,че за тукашните дрогари такова нещо като КОВИД19 не съществува!Потвърди го и дрогарят Радеф с вдигнат юмрук на Шипка?!Така,че това не е проблем на България и на предишните,а е проблем на Коминтерна!Да се уточнят в крайна сметка има ли или няма такова жевотно?!Щот и Борката Джоунс отначало переше юмручето,докато не го повали и него!

188

Анонимен

преди 3 години

Колко възрастни, на 100 000, са починали в България и колко, в Англия?Съпричастност към починалия й баща, но когато се пише против една държава, трябва, да се отчетат цифрите и обективните обстоятелства. Приоритетното наксиниране, на медицинският персонал, полицаите, заетите в търговията, за продукти от първа необходимост, както и закъснялите ваксини, от Брюксел, забавиха ваксинацията на населението в България.

187

Могъщият дюлгерин

преди 3 години

Концлагер . Света се превърна в концлагер. Световен геноцид.А отгоре боговете бдят за темповете на ковид процедурите.Сроковете за разработка на щамовете са ок.

186

Директиквата

преди 3 години

Мечка кара колело. А някой си прави ковид капитали.Мрането е по график но , важен. Е и финансовият резултат.

185

Док

преди 3 години

Айде Гардиън да си гледат проблемите със средноазиатската си ***, налазила мухлясалия им остров и да не реват на чужди гробища. Ние, за разлика от тях не сме грабили стотици години от целия свят за да имаме резерв да приспим народа си са мирува по къщите за да изпълним безумните мерки на рептилите за оскотяване на народа и набождане с някаква неизвестна субстанция , уж за тяхно благо. Тука ората за добро или зло нямат вяра и на средния си пръст.

184

Анонимен

преди 3 години

То пък все Герб са ви виновни. Палехте маски, не искате да се ваксинирате, не искате мерки да спазвате... и после кво - ГЕРБ са ви виновни, че сте толкоз прости!

183

аз

преди 3 години

Такива,които оплюват държавата си за 5 мин. слава утре ще гласуват и ще ни определят живота.Няма по *** и злобен човек от българина.Като си чужд гражданин защо се занимаваш с нас.Да не мислиш,че само твоят баща е важен.А кой щеше да ни лекува,ако не бяхме си ваксинирали докторите.Аман от ***

182

Германец

преди 3 години

"ами моите чаавета ко ще ядЪт, кат нема леб" -- да си ядат зъбната плака, като повечето българи.

181

ТОВА

преди 3 години

Е САМАТА ИСТИНА. ТЕ НОЩАБИБИТКО МИНИСТЪРЧЕТО СА УБИЙЦИ. ЗА ДА СИ СПАСЯТ КОЖИТЕ(КОЕТО СЛАВА БОГУНЕ СТАНА) ТЕЗИ ДАВАХА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ НА ПОРОЧНАТА ЛЪЖЛИВА ИКОНОМИКА" КОЯТО САМО ЕКСПЛОАТИРА РАБОТЕЩИТЕА ДРУГИТЕ ОСТАВИ БЕЗ ВЪЗДУХ.

180

Асан

преди 3 години

Люба ли си, недоЛюбена ли си, ами моите чаавета ко ще ядЪт, кат нема леб? Аман от ***, живеещи през десет планини и десет морета, знаете ли, че гладен на сит не вярва!

179

Анонимен

преди 3 години

Що за бръщолевене и защо трябва такава глупост да е като статия в новините.Ваксината не спасяна от нищо. Това е обикновен грип с по различти и слаби сиптоми и трябва да се лекува тавреме като вкеки грип. Ходобни матипулации са жалки