77

РусенецЪ

преди 3 години

Хайде, хайде. Все още тук-там си има диви плажчета. Два палатки си имам, надуваеми дюшеци, газов котлон, чадъри, портативен хладилник и т.н. 10 дни почивка с жената и децата ми струват 500 лева с пътя. Който иска камериерки и ресторантско обслужване е нормално да си плати повечко.

76

D

преди 3 години

С тея разрешени бързи тестове за Гърция ще има да чакате да ви легне някой на шезлонга. Така че добре си помислете за цените на този лукс да си с чадър и шезлонг на плажа.

75

Извод

преди 3 години

Ясно е, Гърция е много хубаво също. Само ми е интересно дали според вас си струва да плащам за PCR тест и да нося маска в колата (щото видиш ли гърците глобяват за това). И тая година ще е скара бира на село за мен.

74

Сметалото

преди 3 години

Нито съм хотелиер, нито имам дори познат такъв, но какво е това "безплатни чадъри" ?! Чадърът като устройство струва пари. Поддържането на конкретния плаж + почистване също. Спасителите не са съгласни да работят без пари. Държавата не допуска и ден закъснение при плащането на концесионните вноски. Пък и все някаква печалба трябва да има за предприемача. Тааа, как "безплатен чадър" ?! дЕдо Коледа ли ще плаща разходите ?

73

аз

преди 3 години

Смешни сте......и това лято!

72

Анонимен

преди 3 години

Преди години бях на черноморието и незнам от храната или от *** неща, които ме пляскаха по лицето във водата, но коронавируса ряпа да яде пред мyтиралата гaд, която изкарах.

71

Ванката

преди 3 години

Какви чужди туристи, кви 5 лева!!! Който е дошъл, не повтаря. То и самите българи не искат да стъпят на нашто море, освен ако не са принудени. Моето семейство от години ходим само в Турция или Испания - нищо общо с "почивката" у нас.

70

Хотелиер

преди 3 години

Няма да ходите в Гърция, затваряй границите! Елати тука да платите за чадър, шезлонг и паркинг. Обслужването е на ниво с кисисела физиономия ти взимат поръчката и чакат 40 мин да те обслужат и се цупят ако бакшиша не е голям.

69

Анонимен

преди 3 години

Ако ще ходите на кафявото бетономорие пийте ''Глупедиум''!Иначе ще седите по цял ден на тоалетната чиния.Това което изходите в хотела,после докато плувате в морето,ще ви плиска в лицето!

68

Анонимен

преди 3 години

Силното слънце на плажа е опасно за кожата, а чадърите са много скъпи, затова отивам на гости в Прага с чаша бира в ръка.

67

Анонимен

преди 3 години

Как за толкова пъти дето ходя в Гърция един път не ме заболя корема от храната или водата а?????Мноооого годинки ще трябва да ги гонят наще мутраци докато им светне лампата за какво става въпрос!Освен това винаги има и безплатен общински паркинг навсякъде.Чадър срещу кафе,фрапе или каквото ти се пие.Хитри са с усмивка ми взимат парите без да усетя,че вероятно ни мразят,най-вече заради шведските българчета дето им слугуват.Има обаче спокойствие,безвремие,почиваш наистина там.

66

Анонимен

преди 3 години

като седят празни цяло лято ше се усетят

65

elada

преди 3 години

Гърция

64

w

преди 3 години

под достойнството ми е да ходя на мутроморието

63

noFreeman

преди 3 години

до 64... не ме разсмивай, гърчолята и величие... в момента са едни от най-развитите роби... тарикати до средно умствено ниво... кое им е точно величието?

62

Анонимен

преди 3 години

Обява:Имам багер събарям евтино хотели!

61

Анонимен

преди 3 години

тази година ще е по катастрофална и от предните, но явно на никой не му пука да го осъзнае

60

гръкофил

преди 3 години

Ама то има ли изобщо място за чадъри? Последно гледах бетонни блокчета само ...

59

Анонимен

преди 3 години

Ако не е пусто ще е пълно мйекащи,нйекащи,ко?нйе!куга?Да са им честити такива!Нормалните туристи ходят в Гърция.Никой не обича мутри мръсотия и ниско качество на храната и обслужването!

58

АЛЧНИ МУТРЯГИ

преди 3 години

ДА СИ СЕДЯТ ТЕ НА ШЕЗЛОНГИТЕ, НИЕ СМЕ НА ГРЪЦКО ЦЯЛ ДЕН СЯНКА И ЛЕЖАНЕ ЗА ЕДНО КАФЕ