55

нали знаете кой

преди 3 години

най-силно говори против обрантните?скритият обратен :)))

54

Питър

преди 3 години

До Анонимен 46Точно така е, откога се опитвам да го обяснявам. Но по-нтересно е, че когато обществото стане задоволено и доволно, на никого няма да му пука за джендъризмите, хората ще си живеят живота с удоволствие, само тук-там ще се разхождат кукуквци с Библии в ръка и ще плашат със Страшен съд и пр. дивотии... А вмройците ще се спукват от гей оргии, кока и екстази :)

53

У

преди 3 години

Когато няма какво да кажеш говори за *** и бежанци

52

Анонимен

преди 3 години

Понеже съм взимал готварски субстанции, както и кока (колегите ми охранители взимаха, че и аз да опитам), този ми мяза на наркоман, ама там явно са такива :)) Те тез вместо да са патриоти се оказват вредни за народа, не ни требват такива :))

51

Анонимен

преди 3 години

- Момче или момиче е докторе?- Не мога да ви кажа. Има нови европейски правила. Когато детето навърши 18, само ще си определи пола.

50

Българин

преди 3 години

Патриот е всеки, който се определя като българин (българка) и уважава националните символи, история и национални герои.Най-противни са хората, които се пишат патриоти за да се доберат до властта и облагите от нея. Ей на такива като Сиди и началниците му аз им казвам - псевдопатриоти или патриотари. Превърнали са нещо естествено в професия, за да лапат заплати, облаги и отгоре на това да ни наставляват що е това патриотизъм. Ай, сиктир!

49

Анонимен

преди 3 години

Машала, Сиди-ефенди :D

48

Анонимен

преди 3 години

Захвърлиха вече твърденията, че в Турция щели да гласуват няколкостотин хиляди и се прехвърлят на по-апетитна тема. И тя ще се изчерпи за седмица, обаче пък до изборите са 2 месеца. Какъв ще е следващия им скандал - залагайте!

47

Милен

преди 3 години

"На последните избори направихме добър резултат, но не ни стигна да влезем в 45-ото НС. Това беше за добро, прекрасно е, че не бяхме част от него."Тук всички ще се съгласят :) Дано не влезете и в следващото !

46

Анонимен

преди 3 години

имаме, да! ама няма да сте вие :D

45

Ориент

преди 3 години

Султанка и Калканджиева горди татарски имена от вмро

44

Анонимен

преди 3 години

Половината от фипломираните с уж средно образование нвмат и най-малка идея от правопис на бг ез. Същият ленетбени сред т. нар. . висшисти, дори сред бг филолозите. Журналисъите пък са 80 - 90 процента набедени и пишман. абе накъде се върви с толкова простотия??? Ч. П. Пише се: кУпувам, не кОпувам. Което капчица сред неграмотното блато. И тия правят избориииии. И избират. Себе си нонстоп.

43

Милен

преди 3 години

Направо ми идва да се разплача от умиление колко мислят за България. Видяха, че никой от тях не миже да влезе сам и сега ще направят един "патриотичен" гювеч с куцо и сакато само да ср докопат до баницата и да има лапане.

42

Анонимен

преди 3 години

*** идеологията е чумата на 21 век. Но точно тези клекачи нишо няма да направят, че ще им отрежат парите

41

Анонимен

преди 3 години

Обаче тия от ВМРО са уникум.Сиди, Каракачанов, Джамбазки, имаше и един Контрера... Все древни български имена :D

40

Анонимен

преди 3 години

Големите патреоти само на думи. Македония, Турция бла бла блаа... А те и правителството на герп въведоха Съвместно съжителство вместо турско робство в учебниците!

39

Факт

преди 3 години

Сиди е доносник на Мосад и ДС

38

Баче Кико

преди 3 години

Този ли ще се бори с "*** идеологиите". Той поглеждал ли се е в огледалото?

37

Анонимен

преди 3 години

По- добре да се концентрират на икономиката и инвестициите, а либералните дивотии те идват при задоволено и перверзно общество, а при нашите гладници такива неща не минават и без друго. Ето Сиди не стана депутат с Каракачанов ама народа си държи на позицията за Македония.

36

Анонимен

преди 3 години

"Целта е да бъдем преграда срещу всякакви либерални глупости, които ни налагат разни "Искам в открит диалог да чуя какви са тези "глупсоти" и изобщо има ли идея за какво говори?